Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

0 лв. - 37800 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Котли за парно

Котли за парно

Осигурете си ефективна и модерно функционираща отоплителна система за дома или големи индустриални помещения, избирайки правилния за Вас котел за парно. ...

В магазина на Parno.eu можете да избирате между котли с различни функционалности и дизайн.

Котелните системи са една перфектна възможност, която да Ви отоплява през студените месеци. Казано по-просто, те загряват и изпращат топлата вода през инсталация от тръби до радиаторите, които затоплят въздуха в помещението чрез конвекция. Така се постига много по-малко загуба на енергия и се поддържа въздуха по-влажен.

В магазина на Parno.eu можете да избирате между котли за парно на твърдо гориво, пелети или газ. Нашите комбинирани модели със сигурност ще грабнат интереса Ви, ако пък искате да имате няколко възможности в едно. Избирайки да се отоплявате по този начин, ще се насладите на лекотата и удобството, наред се ефективното отопление, което получавате.

Котли за парно на изгодна цена

Изберете Вашия нов котел за парно, при това на достъпна цена, за да го инсталирате успешно към отоплителната система на дома. Доверете на висок клас продукти при избора на компоненти за отоплителната инсталация. По този начин си гарантирате устойчивост, лекота при работа и дълъг период на обслужване.

В магазина на Parno.eu можете да избирате между водещи марки, от които Greyko, Bisold, Bosch, Wolf. Нашата гама покрива всички потребителски изисквания, покривайки широк спектър от функционалности в широк ценови диапазон. В магазина ни може да закупите продукти от по-нисък до най-висок клас. В комбинацията с ценовите предложения от 990 до 13000 лева, със сигурност ще откриете Вашия котел за парно. Бъдете сигурни, че инвестицията напълно ще оправдае очакванията Ви.

Parno.eu се стреми да обновява постоянно продуктовата си гама с цел да отговорим напълно на изискванията на различните клиенти. Качественото отопление е на един клик разстояние. Заложете на функционалност и ефективност при отоплението на дома. Качества, които са гарантирани от водещите производители в бранша с отоплителни тела.

Видове котли за локално парно

Водата в отоплителната система трябва да бъде гореща, за да се загреят радиаторите, които да затоплят въздуха в помещението. Водата се затопля от пламък, които се генерира от различен източник на горене, в зависимост от вида котли за парно:

 1. Котли за парно на твърдо гориво - Горенето в тях се поддържа от дърва и въглища. Според горивния процес в тях се делят на пиролизни модели. Според типа на горене са с естествена тяга и принудителна тяга. За изработката на се използва стомана или чугун.
 2. Комбинирани котли за парно - Те използват за горното твърдо гориво, които могат да се захранват с дърва, въглища или пелети. Преминаването от един режим в друг е бързо и лесно. Интересът към тях е все по-голям, поради универсалните им функционални възможности.
 3. Газови котли - Газовите се зареждат с природен газ, от газопреносна система или резервоар. Горенето се регулира от термометър и термодвойка, за да се сведе до минимум използването на гориво. Газът се използва за запалване на пламък, който затопля нагревателните намотки, като предава топлината заедно с водата в резервоара.
 4. Пелетни котли - Те изгарят дървесни пелети, за да осигурят захранване на системите за отопление. Пелетите са страхотна алтернатива на дървените трупи, защото са малки, лесни за съхранение и не отделят вреден дим при горене. Освен това отоплението на пелети ще Ви спести много пари спрямо отоплението на ток.

Въпроси и отговори

 • Предлагате ли котли за парно на достъпни цени?

В нашия онлайн магазина на Parno.eu може да закупите продукти от нисък до най-висок ценови клас. Нашите ценови предложения започват от 900 лв. и сред тях със сигурност ще откриете подходящ за вас котел за парно.

 • За дома или за индустриално помещение е подходящо да се вземе котел за парно?

Котлите за парно осигуряват ефективна модерно-функционираща отоплителна система, която е подходяща и за дом, и за голямо индустриално помещение.

 • Ще мога ли да се отоплявам през зимните месеци с котел за парно?

Котелната система, казано простичко, загрява и изпраща топла вода през инсталация от тръби до радиатор. Той затопля въздуха в помещението чрез конвекция. Бонус на тази система е по-малката загуба на енергия, като същевременно няма изсушаване на въздуха в помещението, както при други системи за отопление.

 • Кой от предлаганите видове котли на Parno.eu е най-продаван?

Нашите клиенти показват завишен интерес към моделите комбинирани котли за парно, поради универсалните им възможности. Те могат да се захранват с дърва, въглища или пелети, и бързо и лесно преминават от един режим в друг.

 

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Page 1 of 21
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

                     Най-продавани