Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1 лв. - 1113 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Подово отопление

Подово отопление

Ако сте избрали да оборудвате отоплителната система в дома си с подово отопление, то Parno.eu може да се окаже вашият партньор в обзавеждането! ...

Една от най-добрите инвестиции, които можете да направите за осигуряване на комфортна топлина вкъщи, е да пристъпите към инсталирането на подово отопление.

Освен това ще се уверите в икономичността при ползването на подово отопление. Потокът на топлина се разпределя равномерно в цялото помещение и така температурата, която се поддържа, е съвсем нормална. По този начин всички обитатели на дома ще се чувстват уютно и комфортно в студените дни. Всички знаем, че топлите крака през зимата са нещо така мечтано, а при добре изградена система на подово отопление, мечтата е изпълнена.

Изградете качествена отоплителната система на подово отопление, като закупите всичко необходимо от магазина на Parno.eu. За да осигурите висока устойчивост на новата отоплителна система, изборът на качествени материали е изключително важен.

В магазина ни може да намерите устройства за регулиране и разпределение на отоплителните системи, наричани за кратко „смесителни групи“, които залагат на висококачествено производство, а и се предлагат на добра цена.

Смесителната група играе важна роля при поддържане постоянна температура при подово отопление, като регулира цялостния поток на водата в системата. Устройството пристига при вас в комплект с необходимите му части като циркулационна помпа, термостатична глава и монтажни скоби.

Системата при подово отопление, освен че е много ефективна от функционална гледна точка, е и с дълъг живот на експлоатация, в случай че е изградена правилно и то с вложени качествени материали. В Parno.eu можете да си набавите всички необходими материали за изграждане на качествено функционираща подова система в дома – тръби, подова изолация, смесителни групи според вашите нужди и други. Изберете високото качество и добрата цена, за да може следващата зима да е по-топла и уютна за вас и близките ви, благодарение на новото подово отопление в дома ви.

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»