Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

210 лв. - 891 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало UPS за камина

UPS за камина

За да изградите добре функционираща отоплителна система, добре е да бъде снабдена с непрекъсваем източник на захранване или т. нар UPS за камина. ...

Защо е важно да имате UPS за камина?

С поставянето на UPS си гарантирате постоянната работа на уредите, които са включени като консуматори към електрическата мрежа. Това е изключително важно при евентуални прекъсвания или нестабилности в захранването.

За да осигурим на клиентите си максимално удобство и да се превърнем в техен партньор при изграждането на отоплителна система, реновирането или допълването ѝ, в магазина ни Parno.eu имате възможност да изберете от голямо продуктово разнообразие на UPS за камина. Може да бъдете сигурни, че избраният от вас продукт отговаря на стандартите за високо качество, безопасност и устойчивост при дълготрайна употреба.

Няколко съвета при избора на UPS за вашата камина

Изберете UPS за камина със заряд, който ще удовлетвори напълно нуждите на вашата отоплителна система. В зависимост от спецификите на отоплителния уред, за който е предвидено устройството, можете да разгледате предложенията ни и да изберете подходящото.

Вашият юпс за камина трябва да осигурява такъв електрически заряд за консуматорите от отоплителната система, какъвто получават и от електрическата мрежа.По този начин ефективността им няма да бъде нарушена, докато консуматорите се свържат отново с електрическата мрежа. В случай че има налично постоянно мрежово напрежение, юпиесът ще продължи да поддържа заряда на батерията. При момент на нестабилност или прекъсване в електричеството, зареденият юпс за камина ще продължи да поддържа функциите на уреда.

Някои от предлаганите продукти в категорията юпс за камина са оборудвани и с изходи за връзка на външен акумулатор, което позволява включването на батерия, разполагаща с по-голям капацитет. Така може да си осигурите по-продължителна аварийна работа на вашия юпс за камина.

Какви са цените на UPS за камина, предлагани от Parno.eu?

В онлайн магазина на Parno.eu ще намерите разнообразие от варианти на юпс за камина, които можете да закупите на цени от 200 да 800 лв. За ваше улеснение, освен да платите при доставката на продукта, имате възможност и да разсрочите сумата на удобни месечни вноски. Опцията да вземете на изплащане вашия UPS ще ви позволи да не натоварвате излишно бюджета си и същевременно - да си гарантирате непрекъсната работа на камината, с която се отоплявате, независимо от прекъсвания на електрозахранването или други проблеми в електропреносната мрежа.

Изберете UPS за камина от магазина на Parno.eu, където ще откриете различни по капацитет устройства на достъпни цени и професионален съвет как да подобрите с тях ефективността на вашата отоплителна система.

Въпроси и отговори:

  • Какво е UPS ?

UPS е устройство с непрекъсваемото (токо)захранване (известно още като юпиес –
UPS на английски: uninterruptible power supply)

  • Каква роля играе USP за камината ?

USP осигурява захранване с електрически ток, в случай че има неизправност в електрическата мрежа

  • Колко дълго UPS ще осигурява захранване?

Стандартното време на работа на батерията за обикновен UPS е около 5 до 10 минути при пълно натоварване и около два пъти повече при половин натоварване.

  • Защо непрекъсваемото захранване е важно?

Тези резервни захранвания служат като предна защита за вашите устройства и осигуряват непрекъснато захранване дори когато основният източник на електричество изгасне. В много случаи те също така регулират напрежението.

  • Каква е разликата между UPS и батерия?

Непрекъсваемото захранване (UPS) и резервната батерия често се наричат или дори се третират като едно и също нещо. Въпреки това, UPS се отнася до по-усъвършенствана версия на резервно копие на батерията. С други думи, всички непрекъсваеми захранвания са резервни батерии, но UPS имат по-висока степен на защита.

  • Как да избера правилния UPS за камината ?

Колкото повече енергия се консумира, толкова по-малко време UPS ще може да захранва всичко. Когато избирате UPS, обикновено се препоръчва да изберете такъв с изходен ватов капацитет с 20-25% по-висок от общата мощност на устройствата, които искате да свържете. Попитайте експертите на Parno.EU за повече информация.

 

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

    Най-продавани