Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

199 лв. - 792 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало UPS за камина

UPS за камина

За да изградите добре функционираща отоплителна система, добре е да бъде снабдена с непрекъсваем източник на захранване или т. нар „юпс за камина“. ...

По този начин си гарантирате постоянната работа на уредите, които са включени като консуматори към електрическата мрежа, при евентуални прекъсвания или нестабилности в захранването.

За да осигурим на клиентите си максимално удобство и да се превърнем в техен партньор при изграждането на отоплителна система, реновирането или допълването ѝ, в магазина ни Parno.eu имате възможност да изберете от голямо продуктово разнообразие на юпс за камина.

Може да бъдете сигурни, че избраният юпс за камина отговаря на стандартите за високо качество, безопасност и устойчивост при дълготрайна употреба.

Изберете юпс за камина със заряд, който ще удовлетвори напълно нуждите на вашата отоплителна система. В зависимост от нуждите, за което е предвидено устройството, можете да разгледате предложенията ни в категорията юпс за камина и да изберете вашия. Предлаганите продукти в категорията юпс за камина осигуряват електрически заряд за консуматорите от отоплителната система, толкова, колкото получават и от електрическата мрежа.

Тоест това не нарушава ефективността им, а я поддържа, докато консуматорите се свържат отново с електрическата мрежа. В случай че има налично постоянно мрежово напрежение, юпиесът ще продължи да поддържа заряда на батерията.

При момент на нестабилност или прекъсване в електричеството, зареденият юпс за камина ще продължи да поддържа функциите на консуматорите. Някои от предлаганите продукти в категориятаа юпс за камина са оборудвани и с изходи за връзка на външен акумулатор, което позволява включването на батерия, разполагаща с по-голям капацитет. Така може да си осигурите по-продължителна аварийна работа на вашия юпс за камина.

Изберете юпс за камина от магазина на Parno.eu, където ще откриете различни по капацитет устройства, които могат да бъдат успешно приложени към отоплителната система. В комбинация с отличната цена, на която може да ги закупите от Parno.eu, то ще отговори напълно на потребителските ви нужди.

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»