Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

146 лв. - 473 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Материал

Височина

Ширина

Анкета

Начало Лири за баня Aлуминиеви лири Алуминиеви лири за баня Alterm

Алуминиеви лири за баня Alterm

 

Алуминиевите лири Alterm са много подходящи отоплителни уреди за бани, антрета и други санитарни помещения. Освен за дома, те се използват и в баните и пералните помещения на хотели и къщи за гости. Представляват съвременно отоплително тяло, включено към централно или локално отопление. Напоследък имат все по-широко приложение, което не ги прави ненужен аксесоар. Създават комфортни условия да имате под ръка постоянно сухи и топли хавлиени кърпи и халати, които циркулиращата загрята вода поддържа идеално.

В Parno EU предлагаме богат избор от алуминиеви лири за баня на нашите клиенти - като размери, дизайн и ценови оферти....

С висока топлопроводимост

Предлаганите от нас алуминиеви лири за баня са с отлични технически характеристики. Както при радиаторите, топлата вода циркулира през тръбите, които са свързани с локално парно или към ТЕЦ. Максималната температура, която може да достигне загрятата вода, е от 110 градуса. Работното налягане е 6 bar, а изпитателното - 9 bar. Отоплителните тела са с дълготрайно електростатично прахово покритие, което е с висока топлопроводимост.

В нашата колекция може да избирате алуминиеви лири с различни размери и визия, окомплектована с различни окачващи елементи. Ние от Parno EU предлагаме разнообразна колекция от алуминиеви лири. Те са подходящи не само за дома, но и за баня, антрета, перални помещения в хотели, къщи за гости и общежития.

Функционални, спестяват пространство

Всеки мечтае, щом излезе от ваната или след душ, да се увие в топъл халат и да се подсуши със сухи и ароматизирани кърпи. Ние от Parno EU сме помислили за комфорта на клиентите ни в тяхното ежедневие до най-малката подробност.

Имате богат избор от алуминиеви лири за баня, които винаги поддържат сухи хавлиените кърпи и халатите. Може и да не се замисляме за този наглед дребен детайл, но влажни или студени кърпи след топлата баня биха се отразили на настроението и тонуса ни за деня.

Вертикални и с изчистени линии, алуминиевите лири Alterm не заемат никакво място в малкото по размери санитарно помещение. Стенните модели спестяват максимално пространството. В същото време са с подходяща конструкция и площ да осигурят голям топлообмен, a кърпите са винаги сухи и затоплени. Решени в класическото бяло, те са един изискан акцент в банята. Придават стил и елегантност на всяко помещение.

Алуминиеви лири Alterm - купи онлайн

Алуминиеви лири Alterm - цена: със сигурност ще останете доволни!

Според моделите на алуминиевите лири, цените варират, но разходите за тях са оправдани. Тези отоплителни уреди са качествени и ще ви служат с години. Те са дълготрайна инвестиция и създават комфорт и уют във вашето ежедневие. Предлаганите от нас модели са с десетгодишна гаранция.

За вас сме осигурили най-удобния начин на пазаруване. Може да поръчате алуминиеви лири от нашата колекция, където и да се намирате и доставката ви ще бъде изпълнена експедитивно. Голяма част от покупките в Parno EU се случват именно по този начин. Изпълняваме и експресни поръчки, без да бъдете регистрирани в нашия сайт.

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

    Най-продавани