Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

105 лв. - 350 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Производител

Материал

Височина

Ширина

Анкета

Alterm

 

Алуминиевите лириAlterm са много подходящи отоплителни уреди за бани, антрета и други санитарни помещения. Освен за дома, те се използват и в баните и пералните помещения на хотели и къщи за гости. Представляват съвременно отоплително тяло, включено към централно или локално отопление. Напоследък имат все по-широко приложение, което не ги прави ненужен аксесоар. Създават комфортни условия да имате под ръка постоянно сухи и топли хавлиени кърпи и халати, които циркулиращата загрята вода поддържа идеално.

В Parno EU предлагаме богат избор от алуминиеви лири за баня на нашите клиенти - като размери, дизайн и ценови оферти....

С висока топлопроводимост

Предлаганите от нас алуминиеви лири за баня са с отлични технически характеристики. Както при радиаторите, топлата вода циркулира през тръбите, които са свързани с локално парно или към ТЕЦ. Максималната температура, която може да достигне загрятата вода, е от 110 градуса. Работното налягане е 6 bar, а изпитателното - 9 bar. Отоплителните тела са с дълготрайно електростатично прахово покритие, което е с висока топлопроводимост.

В нашата колекция може да избирате алуминиеви лири с различни размери и визия, окомплектована с различни окачващи елементи. Ние от Parno EU предлагаме разнообразна колекция от алуминиеви лири. Те са подходящи не само за дома, но и за баня, антрета, перални помещения в хотели, къщи за гости и общежития.

Функционални, спестяват пространство

Всеки мечтае, щом излезе от ваната или след душ, да се увие в топъл халат и да се подсуши със сухи и ароматизирани кърпи. Ние от Parno EU сме помислили за комфорта на клиентите ни в тяхното ежедневие до най-малката подробност.

Имате богат избор от алуминиеви лири за баня, които винаги поддържат сухи хавлиените кърпи и халатите. Може и да не се замисляме за този наглед дребен детайл, но влажни или студени кърпи след топлата баня биха се отразили на настроението и тонуса ни за деня.

Вертикални и с изчистени линии, алуминиевите лириAlterm не заемат никакво място в малкото по размери санитарно помещение. Стенните модели спестяват максимално пространството. В същото време са с подходяща конструкция и площ да осигурят голям топлообмен, a кърпите са винаги сухи и затоплени. Решени в класическото бяло, те са един изискан акцент в банята. Придават стил и елегантност на всяко помещение.

Алуминиеви лири Alterm - купи онлайн

Алуминиеви лири Alterm - цена: със сигурност ще останете доволни!

Според моделите на алуминиевите лири, цените варират, но разходите за тях са оправдани. Тези отоплителни уреди са качествени и ще ви служат с години. Те са дълготрайна инвестиция и създават комфорт и уют във вашето ежедневие. Предлаганите от нас модели са с десетгодишна гаранция.

За вас сме осигурили най-удобния начин на пазаруване. Може да поръчате алуминиеви лири от нашата колекция, където и да се намирате и доставката ви ще бъде изпълнена експедитивно. Голяма част от покупките в Parno EU се случват именно по този начин. Изпълняваме и експресни поръчки, без да бъдете регистрирани в нашия сайт.

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»

Най-продавани