Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

340 лв. - 699 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Помпи Циркулационни помпи Циркулационни помпи Wilo

Циркулационни помпи Wilo

Wilo Salmson Pumps е част от групата, която изработва и патентова първата битова циркулационна помпа още през 1929 година. Оттогава фирмата се отличава сред останалите и е добре известна със своите непрекъснати иновации и високо качество. ...

Продуктите, които ще откриете в тази категория, са най-новото поколение циркулационни помпи Wilo. Гамата включва моделите Yonos и Stratos, които отговарят на най-новия набор от разпоредби за енергията и безопасността, определени от новото законодателство на ЕС.

Защо да купите циркулационни помпи Wilo от Parno EU

Всички модели, които предлагаме, са проектирани да подобрят ефективността на вашата отоплителната система. Циркулацинни помпи Wilo поддържат температурата на водата, намираща се в тръби, далеч от резервоара за съхранение или котела.

Изразходването на малко количество енергия за циркулация на водата драстично ще намали сметките за ток и загубите. Тази ефективност е двукратна: енергията, която се инвестирана за затопляне, не се губи, тъй като се използва цялата загрята вода.

Циркулационни помпи Wilo от Parno EU помагат за осигуряване на висококачествено движение на топла вода през тръби и батерии. Те вършат добра работа в големи къщи, притежаващи сложни отоплителни системи. Направете правилния избор за модерно и компактно устройство, което ще покаже ефективна работа.

Всички модели са произведени в Германия и се отличават със своята надеждност, лекота на монтаж и възможност за работа с тръби с по-малък диаметър. Последното намалява разходите за изграждане на отоплителна инсталация. За цялостно отопление на частни имоти са разработени две серии, които се различават спрямо техническите си характеристики.

Характеристики и предимства на циркулационни помпи Wilo

Не всички производители са в състояние да предложат добри и производителни циркулационни помпи. Изключение от това е немската компания Wilo, чиято продуктова гама е съставена от различни варианти. Всички модели се отличават с висококачествена ергономичност и модерни контроли.

Циркулационни помпи Wilo могат да се използват за осигуряване на топла вода за всяка отоплителна и климатична система. Те се считат за най-универсалния тип оборудване, предназначено както за частни жилища, така и за големи сгради и промишлени приложения.

Предимства на циркулационни помпите Wilo са:

 • Универсалност и широк обхват на приложение;
 • Значителна икономия;
 • Компактни размери на компонентите;
 • Защита от корозия;
 • Надеждност и дълготрайност на устройството;
 • Защита от прегряване;
 • Надеждна система за почистване;
 • Разумни цени;

Техническите характеристики:

 • Удобно управление под формата на механичен или електронен превключвател.
 • Можете да регулирате мощността и скоростта на водния поток.
 • Моделите с електронно управление имат вграден термостат.
 • Електродвигателят и роторът са защитени от пренапрежения в електрическата мрежа.
 • Ефективност на устройството: напор на воден стълб от 1 до 7,5 м, отопляема площ - от 100 до 2200 м2, производителност - от 1 до 12 м3 на час.
 • Работна температурата от -10C до + 110C.

Циркулацинни помпи Wilo Yonos Pico

Малки, мощни и икономични. Най-впечатляващите характеристики на серията Yonos PICO са компактни размери, надеждна работа и огромен потенциал за спестяване на електроенергия.

“Собствениците на индивидуални и двуфамилни къщи могат да спестят до 90% от сметката си за отопление след инсталиране на Wilo-Yonos PICO“ - обяснява продуктовият мениджър на компанията Кристиан Хут. „Освен това високоефективната помпа е много удобна както поради нейната проста инсталация, така и поради нейната конфигурация.„

Циркулацинни помпи Wilo Stratos Pico Stratos

PICO е циркулационна помпа без уплътнение, с резбова връзка, EC мотор, устойчив на блокиране и интегриран електронен контрол на производителността.

Използва се за всички отоплителни системи с топла вода, климатични приложения, индустриални циркулационни системи.

Цени на циркулационни помпи Wilo от Parno EU

Предлаганите от нас циркулационни помпи Wilo са на изгодна цена. Освен това те са енергийно ефективни, мощни, лесни за поддръжка и обслужване, и надеждни.

Тук е представена само малка селекция от продуктовата гама на компанията. Ако имате нужда от продукт, който не откривате в сайта, не се колебайте да ни се обадите.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани