Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

25 лв. - 39 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Модел на радиатори

Височина

Анкета

Aлуминиеви радиатори Helyos

За изграждането на система за отопление в дома ви са ви необходими отоплителни тела, които да се интегрират отлично към наличното пространство и интериора. Много е важно какви ще изберете не само като дизайн, но и като функционалност. Алуминиевите радиатори Helyos са точно това, от което се нуждаете.

...


Те се произвеждат от италианската марка Radiatori 2000, която постига върхови постижения в областта на отоплението. Всички модели предлагат отлична топлопреносимост и висока ефективност на отопление. Цялостното производство на алуминиеви радиатори Helyos се извършва в Италия, под строг контрол на качеството и непрекъснати технологични иновации.


Защо да купите алуминиев радиатор Helyos от Parno EU


На първо място за нас е да ви осигурим отоплителна система за вашия дом, която да функционира успешно. Насочваме усилията си към това, да ви предоставяме само най-добрите отоплителни тела. Алуминиеви радиатори Helyos са точният пример за това. Доверете се на Parno EU, защото закупените от нас продукти са максимално ефективни в отоплението и притежават гаранция за дълъг живот. 


Алуминиевите радиатори Helyos са надеждни, защото отговарят на стандартите за безопасност и издръжливост по време на употреба. В Parno EU поддържаме пълната гама от продукти на Radiatori 2000. Имаме модели с всякаква височина. Алуминиевите радиатори Helyos могат да бъдат съставени от различен брой глидери, в зависимост от необходимата топлинна мощност за ефективното отопление на всяко помещение.


Какви са предимствата на алуминиевите радиатори Helyos


Радиаторите Helyos се изработват от висококачествена алуминиева сплав, която гарантира надеждност и дълготрайност по време на употреба. Те притежават висока топлинна мощност и ефективност, заради големия топлообмен , бързото топлоотдаване и троен отвор. Възможно е свързването на различен брой глидери, за да се постигне желаната топлинна мощност.


Алуминиевите радиатори Helyos са изключително леки, нещо присъщо за продуктите от алуминий. Ниското им тегло е голям плюс както при пренасяне, така и при монтиране. Самият монтаж се извършва лесно. Тези отоплителни тела са функционални, тъй като могат да се ползват в отворени и затворени отоплителни системи. Не на последно място, моделите са в класически бял цвят, с изчистен дизайн и могат да задоволят всеки вкус.


Алуминиевите радиатори Helyos са покрити с бяла прахова боя, която ги прави устойчиви на корозия. Друго предимство е, че освен за първоначално монтиране, са лесни за поддръжка. Това е причина да са предпочитани от много клиенти както у нас, така и в чужбина.

Цени на алуминиеви радиатори Helyos


Изгодните цени са едно от водещите предимства на алуминиевите радиатори Helyos. Затова са и толкова предпочитани от нашите клиенти. В магазините на Parno EU може да избирате измежду различни модели алуминиеви радиатори Helyos.


Разгледайте ги предварително и си изберете предпочитан модел от нашия онлайн магазин. Цените са повече от атрактивни, без да правим компромис с качеството. Изпълняваме и експресни поръчки, без да бъдете регистрирани в нашия сайт.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани