Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

279 лв. - 679 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Бойлери Бойлери Елдом

Бойлери Елдом

Банята във вашия дом трябва да е изцяло в унисон с естетическите ви предпочитания, но и да изпълнява пълноценно своите функции. Ето защо при избора на бойлер, с който ще си осигурите необходимата топлата вода, трябва да вземете предвид наред с дизайна и това как се вписва в помещението, в което ще бъде монтиран, и неговата ефективност. И не на последно място - добрата цена.

С всички тези характеристики се характеризира богатата продуктова гама на бойлери Елдом, които се предлагат в онлайн магазина на Parno.eu. Стане ли нужда от закупуване на нов уред за вашата баня, бойлери Елдом със сигурност са отличен избор и то на изключително достъпни цени.

Защо да изберете бойлер Елдом от Parno.eu?

Съвременният модерно мислещ човек се стреми към все по-висок клас на енергийна ефективност на използваните уреди в дома. Това в пълна степен важи и за избора на бойлер.

Енергийна ефективност

Бойлери Елдом предлагат различни нива на енергоспестяемост, съобразени с нуждите и предпочитанията на потребителя. Благодарение на висококачествена изработка с плътна изолация, която предотвратява бързото изстиване на водата и по този начин намалвят топлозагубата, тези бойлери са отлично решение за спестяване на елекричество при работата на електроуреда. Това качество на предлаганите бойлери Елдом ги прави едни от най-купуваните продукти на Parno.eu, става ли въпрос за оборудване на банята.

Дълъг период на гаранционно и улеснено следгаранционно поддържане

Бойлери Елдом предлагат на клиента и редица други положителни качества, сред които дълъг период на обслужване в гаранция и професионална поддръжка след изтичането ѝ.

Максимална сигурност и издръжливост

Материалите, които се влагат в производството на бойлерите, осигуряват трайна защита от корозия, което ще гарантира по-дълъг живот на водосъдържателната част на бойлера и няма да наруши функционалността му.

За осигуряване на максималната защита и сигурност при употребата на бойлери Елдом, моделите притежават различни степени и индикатори на защита - терморегулатори, индикатори за нивото на температурата, светещи ключове и други.

Доверявайки се на бойлери Елдом, можете да бъдете сигурни, че функциите и качествата, които ще получите, заслужават цената си. А тя е повече от достъпна и можете да я заплатите както при получаване на вашата покупка, така и разсрочено с помощта на кредитните компании, с които Parno.eu си партнира.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани