Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

249 лв. - 599 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Бойлери Бойлери Елдом

Бойлери Елдом

Банята във вашия дом трябва да е изцяло в унисон с естетическите ви предпочитания, но и да изпълнява пълноценно своите функции. ...

Ето защо при избора на бойлер, с който ще оборудвате банята си, трябва да вземете предвид дизайна, максимална ефективност и добрата цена.

Всички тези характеристики успешно се вписват в богатата продуктова гама на бойлери Елдом, които се предлагат в магазина на Parno.eu. Стане ли нужда от закупуване на ново оборудване за вашата баня, бойлери Елдом могат да бъдат отличен избор и то на добри цени.

Съвременният модерно мислещ човек се стреми към все по-висок клас на енергийна ефективност на използваните уреди в дома. Това в пълна степен важи и за избора на бойлер.

Бойлери Елдом предлагат различни нива на енергоспестяемост, според възможностите и предпочитанията на потребителя.

Всички продукти в категорията бойлери Елдом залагат на високо качество и най-вече достъпна цена според функционалните си спецификации. Бойлери Елдом предлагат висококачествена изработка от плътна изолация, която предотвратява бързото изстиване на водата и по този начин намалвят топлозагубата.

Това качество на предлаганите бойлери Елдом ги прави едни от най-купуваните продукти на Parno.eu, става ли въпрос за оборудване на банята.

Бойлери Елдом предлагат на клиента и редица други положителни качества, сред които дълъг период на обслужване и максимална сигурност.

В комбинация с цените, на които се предлагат, бойлери Елдом могат да се окажат точно това, което търсите. Материалите, които се влагат в производството на бойлерите, осигуряват трайна защита от корозия, което ще осигури по-дълъг живот на водосъдържателната част на бойлера и няма да наруши функционалността му.

За осигуряване максималната защита и сигурност при употребата на бойлери Елдом, моделите притежават различни степени и индикатори на защита, като терморегулатори, индикатори за нивото на температурата, светещи ключове и други. Доверявайки се на бойлери Елдом, можете да бъдете сигурни, че функциите и качествата, които ще получите, заслужават цената си.

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»