Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

253 лв. - 703 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Помпи Циркулационни помпи Циркулационни помпи Grundfos

Циркулационни помпи Grundfos

Grundfos Pumps Corporation е един от най-големите производители на помпи за дома, ферми, търговски сгради, като бива предпочитан за много промишлени цели. Фирмата е основана в Дания през през 1949 година, след края на втората световна. ...

Циркулационната помпа е ключова част от вашата битова отоплителна система. Но тъй като това е механичен компонент, той също е обект на износване. Що се отнася до подмяната или покупката на нова, струва си да се насочите към висококачествена марка като циркулационни помпи Grundfos.

Циркулационни помпи Grundfos от Parno EU

При нас ще откриете богат избор на циркулационни помпи Grundfos. Предлагаме модели в широка гама от материали и конфигурации, които отговарят на вашите нужди за приложение. Подходящи са за отопление и рециркулация на топла вода в жилищни и търговски сгради.

Циркулационни помпи Grundfos от Parno EU не се нуждаят от поддръжка за циркулация на топла вода от котела към отоплителни устройства. Енергийно ефективните опции се отличават с двигател с постоянен магнит, способен да спести до 80 % от потреблението на енергия в сравнение с конвенционалните модели. Удачен вариант както при ново строителство на жилища, така и за модернизация.

Характеристики и предимства на циркулационни помпи

Grundfos Продукти от серия Alpha притежават следните способности и предимства:

 • Компактен дизайн, с вградена в главата контролна кутия;
 • Режим за управление AUTOADAPT като настройка по подразбиране, подходящ за повечето приложения;
 • Интегриран контрол на диференциалното налягане (пропорционален и постоянен контрол на налягането);
 • Дисплей, показващ действителната консумация на енергия (P1) във ватове;
 • Тихи;
 • Висок стартов въртящ момент;
 • Автоматичен нощен спад;
 • Двигател, базиран на технология с постоянен магнит / компактен статор;
 • Вграден честотен преобразувател.

Циркулационни помпи Grundfos Alpha

С Grundfos Alpha можете да спрете да се тревожите за сложни настройки. Просто инсталирайте уреда и го оставете на фабрични настройки, AUTOADAPT. Alpha автоматично ще анализира отоплителната система, ще намери оптималната настройка и ще продължи да приспособява работата си към промените.

Приложения

Циркулационни помпи Grundfos ALPHA са предназначени за циркулация на вода в малки, промишлени и жилищни отоплителни системи.

Подходящи са за системи:

 • С постоянен или променлив дебит;
 • С променлива температура;
 • При които се изисква забавяне през нощта.

Циркулационни помпи Grundfos Alpha 2L

Моделите от тази серия са подходящи за системи, при които има постоянен или променлив дебит. Те предлагат възможно най-високата икономия на енергия в сравнение със по-старите системи и отговарят на законодателните изисквания на EuP. Електромоторът постига изключително ниска консумация на енергия: потреблението може да бъде само 5 W.

Alpha 2L имат режими на модулиране с променлива скорост. Те се адаптират към промените в условията и различните топлинни изисквания на сградата и контролират по-ефективно налягането. Това ограничава количеството шум при работа. Alpha 2L са лесни за вграждане както в нови, така и в съществуващи системи.

Циркулационни помпи Grundfos Alpha 3

Тази серия предлага нещо невиждано до сега в други циркулационни помпи на пазара. Чрез приложението Grundfos GO Remote, моделите от серия Alpha 3 се управляват директно на вашия смартфон, което прави настройката и мониторинга по-лесни от всякога.Чрез интегрирана Bluetooth комуникация може да свържете своя смартфон или таблет със своята циркулационна помпа Grundfos.

Интуитивното приложение Grundfos GO Remote, достъпно за Android и iOS, гарантира по-интелигентна и по-оптимална работа. Това ви позволява лесно да обменяте информация между уреда и вашия смартфон или таблет. От момента, в който помпата е инсталирана и свързана, цялата работа, включително съветника за настройка, са достъпни през приложението GO Remote.

Цени на циркулационни помпи Grundfos от Parno EU

Ние разполагаме с широка гама циркулационни помпи на Grundfos за отоплителни системи. Сред списъка с продукти на Parno EU ще откриете модели както за битово, така и за промишлено приложения.

Предлаганите продукти на Grundfos са насочени към частните домакинства и малките промишлени обекти. За това продуктова гама на марката се предлага на разумна и изгодна цена.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани