Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Анкета

Начало Марки

Марки

«1»

BURNiT by SUNSYSTEM

Нивото на отоплителната система във вашия дом, освен че трябва да отговаря напълно на естетическите ви предпочитания, трябва и да е максимално ефективно за своето функционално предназначение....Ето защо, при условие че сте избрали да се отоплявате на твърдо гориво или пък предпочитате модерния и по-екологичния вариант за отопление с пелети, заложете на водещи марки в избора си на отоплителни тела и компоненти, като Burnit например. В продуктовото разнообразие в магазина на Parno.eu можете да избирате между котли на твърдо гориво Burnit, както и разнообразие от пелетни камини Burnit. В случай че трябва да се снабдите и с пелетни горелки, то марката Burnit може да ви предложи качествен продукт от категорията, който да се впише перфектно в изграждането на отоплителната система на дома. Доверявайки се на доказана марка в бранша, можете да сте сигурни, че критерии като дизайн, максимална ефективност и отлично ценово предложение, ще ви се предоставят в комплект при избора на продукти Burnit. Parno.eu ще ви предложи богата продуктова гама от пелетни камини – всяка, отговаряща на висок стандарт за качество, функционалност и топлинна ефективност. Комбинирайте пелетна горелка с котел и пелетна камина Burnit, които отговарят на висок клас продукти. Изработени от висококачествена неръждаема стомана, която осигурява дълъг живот и устойчивост при различни условия на работа. Пелетните горелки Burnit разполагат с модерно микропроцесорно управление и автоматизираното запалване, за да предоставят на потребителя максимално удобство и безпроблемна работа. Наред с това, пелтната горелка Burnit осигурява изгаряне на горивото с висока ефективност и с по-екологично чист горивен процес. Продуктите на марката Burnit ще ви предложат висококачествена изработка, дълъг и безпроблемен период на обслужване и максимална сигурност при работата. В допълнение с всички тези характеристики, продуктите на марката Burnit могат да бъдат закупени от магазина на Parno.eu на изгодна цена. Бъдете сигурни, че вложените средства ще оправдаят напълно очакванията ви!

63
продукти
75
продукти
17
продукти
4
продукти
8
продукти
25
продукти

Thermolux

На пръв поглед да се сдобиете същевременно с изградена и ефективно работеща, енергоспестяваща отоплителна система може да изглежда като трудна задачата. Но не и с продуктите за отопление на Термолукс. Освен компоненти за отоплителни системи, фирмата е специалист в производството и продажбата на водопроводни инсталации, слънчеви системи и оборудване за баня от 2005 година насам....

 

Дългогодишния опит и квалифицирания екип на Термолукс печелят доверието не само на крайния потребител, а и сътрудничество с инвеститори, строители, инсталаторски и
инженерингови фирми. Показателно за това е присъствието на техни продукти на строителни обекти по цялото черноморие.

 

Вече над 15 години Термолукс се занимава с изграждането и поддържането на отоплителните системи в редица жилищни и бизнес сгради. Сред основните ценности на фирмата са това, да доставя качествено изработени продукти на достъпни цени, адекватни за всички потребители на българския пазар. Освен асортимент със забележително качество, Thermolux предлага висококачествено обслужване и серионо отношение към проблемите на клиента.


Защо да купите продукти Термолукс от Parno EU


При нас ще откриете богат асортимент от отоплителна техника с марка Термолукс, благодарение на която да изградите и поддържате една ефективна инсталация за отопление. В складовете ни се поддържа постоянна наличност от продуктите на марката, така че възможно най-бързо и своевременно да осъществим доставка. 


В Parno EU има разнообразие от различни по големина и мощност камини и котли Термолукс. Това ви позволява да направите най-благоприятния избор спрямо специфичните условия на пространството, с което разполагате.


С отоплителните решения на Термолукс от Parno EU няма място за притеснение. Камините с водна риза на пелети са подходящ вариант за отопление както на по-малки апартаменти, така и на големи къщи на няколко етажа. С тях целия ви дом, без значение от големината му, ще бъде винаги топъл, уютен и комфортен.


Предимствата на Термолукс


Thermolux е компания, която притежава богат производствен опит. В производството на техните продукти и артикула е ангажиран екип от висококвалифицирани специалисти. Залагайки на Термолукс, вие оборудвате дома си с висококачествена отоплителна система, която ще ви даде максимална ефективност - висок топлообмен с минимално количество изразходвана енергия.


Друга отличителна черта на продуктите на марката е и красивият дизайн. Този малък детайл може да се стори маловажен на някои хора, но всичко, предлагано от Термолукс безпроблемно се вписва във всеки интериор, като ще допринесат за уютната и комфортна атмосфера на дома.


Освен че с тях се работи лесно и бързо, уредите за отопление на Термолукс се характеризират и с лесен монтаж. Но не само това! Безопасността им е гарантирана, защото всички са тествани и покриват изискванията съгласно европейските норми за безопасност.


Продукти Термолукс на изгодни цени от Parno EU


В онлайн магазин Parno EU ще откриете продукти Термолукс на много изгодни цени. Благодарение на тяхната висока ефективност и икономичност, бързо ще оправдаете инвестицията си. Разгледайте ги, за да се запознаете с богатата гама от различни модели и мощности, подходящи за всеки дом. В Parno EU можете да се сдобиете с продуктите на Термолукс дори и на изплащане. Изберете погасителния план, поръчайте и посрещнете топлината в дома си.

8
продукти
61
продукти
18
продукти
2
продукти

GREYKO

За да изградите качествена отоплителната система във вашия дом, която да е с дълъг период на обслужване, а в същото време и на сравнително добра цена, добре е да заложите на водеща марка в брашна... – доверете се на отоплителни уреди и компоненти Грейко. В магазина на Parno.eu можете да разгледате продуктовата гама от отоплителни уреди и компоненти, сред които комбинирани котли, пелетни камини и пелетни горелки на водещата марка Грейко. Изберете качествени продукти за изграждането на ефективно работеща отоплителна система в дома. Доверете се на богатата продуктовата гама на Грейко! При избора си на доказана марка в бранша с отоплителни компоненти и уреди, можете да бъдете сигурни, че ключови качества като дизайн, ефективност при работа, както и адекватното ценово предложение, могат да ви се предоставят комплексно от предлаганите продукти на Грейко в магазина на Parno.eu. Изберете пелетна камина, която да отговаря на висок стандарт за качество и функционалност. В комбинация с комбиниран котел, пелетна горелка и камина Грейко, може да бъдете сигурни, че сте заложили на висок клас продукти. Пелетните горелки Грейко са произведени с мисъл за потребителя. Те разполагат с модерна автоматизирана система на работа, а благодарение на модерното микропроцесорно управление, те предлагат функция за самозапалване и самопочистване. Горелките на Грейко ще ви осигурят максимално удобство и лекота при работа, в комбинация с ефективния процес на горивното изгаряне и екологично чистия горивен процес, марката Грейко е правилният избор! Доверявайки се на Грейко, можете да бъдете сигурни, че сте инвестирали във висококачествена изработката, дълъг и безпроблемен период на обслужване и максимална сигурност при работа, благодарение на високото качество на влаганите материали и съвременната технология на производство, на която отговарят всички продукти на марката. Напълно оригинални продукти на марката Грейко могат да бъдат закупени от магазина на Parno.eu на изключително изгодна цена, която ще оправдае качеството и функционалността си през целия период на обслужване на избрания продукт.

21
продукти
8
продукти
23
продукти
2
продукти
12
продукти
12
продукти
11
продукти
6
продукти

LG

22
продукти
3
продукти
3
продукти
5
продукти
5
продукти
15
продукти
6
продукти
21
продукти
9
продукти
17
продукти
16
продукти