Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Анкета

Начало Марки

Марки

«1»

BURNiT by SUNSYSTEM

Запознайте се с BURNiT by Sunsystem

 

Повече от 20 години фирма NES Ltd работи в сферата на производство на високоефективни екологични продукти. Българската компания, разпознаваема с двете си търговски марки - BURNiT и Sunsystem, е предпочитана в над 70 държави по света. Производствените бази на компанията са разположени на територията на България и Германия на площ от над 40 000 кв. м. Продуктовата мрежа се разпространява в стотици партньорски обекти по света. ...

В компанията работят над 450 квалифицирани специалиста, а качеството на произвежданите продукти се следи по системата за управление на качеството ISO 9001:2015. 

Портфолиото на компанията е съставено от разнообразни продукти за отопление и термия и модерни свръх мощни съоръжения за промишлеността. Компанията е лидер в производството на съоръжения, използващи енергия от природата. NES Ltd непрекъснато обновява и обогатява производствената си база със съвременни технологии от последно поколение. 

 

Продукти от BURNiT 

 

Българският бранд разполага с разнообразна гама от продукти, обособени в няколко линии. Сред се открояват секторите отопление, бойлери и буфери, соларни системи и индустриални съоръжения. 

 

Пелетни камини

 

BURNiT предлага широка гама от пелетни камини в няколко продуктови серии. Те осигуряват комфортно и ефективно отопление за жилища, офиси и други помещения. Камините са компакти, лесни за експлоатация и обслужване.

 

Котли на твърдо гориво

 

Котлите BURNiT са предназначени за отопление на средни и големи помещения, посредством пелетни горелки. Изцяло автоматизирани са и предлагат ефективен вариант за отопление с множеството си иновативни технологии.

 

Пелетни горелки

 

Горелките са изработени от висококачествена неръждаема стомана, която понася температури до 1150 градуса по Целзий. Притежават вградено микропроцесорно управление, което гарантира лесна експлоатация и оптимално изгаряне на горивото. 

 

Автоматизирани котли

 

BURNiT предлага различни видове напълно автоматизирани котли. Продуктовата гама включва комбинирани котли, работещи с различни видове основни и алтернативни горива, както и изцяло пелетни котли.

 

Емайлирани бойлер

 

BURNiT предлага емайлирани бойлери с една или две серпентини и различна вместимост, съобразена с потребностите на потребителите. Всички те притежават висока ефективност и дълъг експлоатационен период. 

 

Буферни съдове

 

Буферните съдове са препоръчителни за отоплителната инсталация, като осигуряват оптимален режим на работа на котела. Позволяват му да работи на номинална мощност, дори когато инсталацията няма нужда от цялата, произведена от котела топлина. Тя може да се използва дори, когато котелът изстине.

 

Комбинирани бойлери

 

Идеални са за производство и съхранение на хигиенична гореща вода за битови нужди и отопление. Комбинираните бойлери позволяват свързване с до три външни и един вътрешен източник на топлина. 

 

Соларни колектори 

 

Портфолиото на BURNiT разполага с всички компоненти за изграждане на соларни системи. Тук влизат цели соларни комплекти, термосифонни системи, соларни панел колектори, монтажни конструкции и вакуумно-тръбни соларни колектори. 

 

Конвектори и радиатори

 

Като ефективен източник на топлина, вентилаторните конвектори и панелните радиатори на BURNiT, притежават елегантен и изчистен дизайн, който се вписва в интериора на различни помещения и са ефикасен вариант за отопление на различни пространства. И двата типа уреди са високоефективни. 

 

Термопомпи

 

В продуктовата линия термопомпи влизат термодинамичните бойлери. Те се характеризират с висока ефективност за битова гореща вода. Предлаганите варианти варират с различни параметри на вместимост, подходящи за индивидуалните нужди на потребителите. 

 

Индустриални съоръжения

 

Индустриалните съоръжения обхващат специализирани бойлери и буфери, съобразени с нуждите и капацитета на сегмента. Тук спадат и различни по мощности индустриални котли и горелки. 

 

Parno.eu предлага широка гама от продукти с марката BURNiT by Sunsystem

 

В Parno.eu може да откриете голямо разнообразие от най-употребяваните продукти на българския бранд BURNiT by Sunsystem. Сред тях са: 

 

Пелетен пакет

 

Пелетните пакети от BURNiT се състоят от котел на твърдо гориво, пелетна горелка, шнек за подаване на пелети и монтажен комплект. Той се предлага в различни варианти на мощности, съобразени с вашите нужди. Горелката в комплекта има самопочистваща функция. Комплектът разполага с управление на помпата за отоплителна инсталация, управлявана от външен стаен термостат. 

 

Пелетна камина с водна риза

 

Пелетните камини от BURNiT осигуряват екологичен и ефективен горивен процес, съвременен дизайн и интелигентен контролер. Той осигурява подаване на пелети и управление на помпа за отоплителна инсталация, както и седмичен програматор. Предлагат се в няколко продуктови линии с различни нива на мощност. 

 

Пелетен котел

 

Пелетните котли на BURNiT разполагат с вграден бункер за пелети и пелетна горелка. Котлите са компактни и лесни за инсталиране и обслужване. Снабдени са с микропроцесорно управление и температурен датчик, който следи за температурата в котела. Предлага се вариант и за двукамерен котел с интегрирана горелка. Разполага с редица функционалности, които го правят предпочитан в потреблението. Някои модели са снабдени с циркулационна помпа и Wi Fi модул. 

 

Пелетна горелка

 

Пелетните горелки на BURNiT допринасят за високоефективен и екологично чист горивен процес. Гарантирана е лесна експлоатация и оптимално изгаряне на горивото посредством вграденото микропроцесорно управление. Предлагат се в различни мощности, съобразени с вашите нужди и изисквания. 

 

Суха пелетна камина

 

Сухите пелетни камини са удобни и лесни за монтаж, с гъвкаво функциониращ софтуер. Притежават седмичен програматор за улеснение на потребителите. Иновативни по дизайн и функционални, те са предпочитан вариант за отопление на помещения. 

 

Котел на твърдо гориво

 

Водната риза на котлите на твърдо гориво обгръща изцяло горивната камера за максимално оползотворяване на отделената топлина. Котлите са снабдени с голяма и удобна врата, която осигурява лесното им обслужване. Притежават сменяема метална скара, която предпазва горивната камера от огъня. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Екип от квалифицирани специалисти ще ви консултира и ще отговори на всички ваши въпроси. Не губете време в обикаляне по магазини, а поръчайте онлайн от Parno.eu бързо и сигурно. 

Сега може да се възползвате от безплатна доставка на продукти с марката BURNiT by Sunsystem. Предвидили сме и опция за покупка на изплащане, която да ви улесни допълнително и да направи пазаруването още по-удобно. Доверете ни се и поръчайте сега от Parno.eu.

67
продукти

BISOLID

 

Запознайте се с BiSolid

 

BiSolid, марка на ,,Екотерм Проект’’ ЕАД, е производител на отоплителни съоръжения. Бранда BiSolid се характеризира със своите изключително достъпни ценови предложения на пазара на котли за изгаряне на пелети и твърдо гориво. По-ниският ценови диапазон на продуктите на BiSolid, заедно с ефективността и качеството на продуктите им, ги прави най-доброто решение за клиенти, ориентирани към по-бюджетни решения. ...

Производството на фирмата включва широка гама от пелетни котли, дървесни пелети и чипс, пелетни камини, котли на дърва и пелети, както и комбинирани котли на дърва и пелети. Обхваща и голяма гама от горелки, както пелетни, така и изгарящи успешно прина - екологично гориво, което се получава от производството на зехтин. 

 

Продукти от BiSolid

 

Марката BiSolid предлага богата гама от продукти за отопление за домашни и промишлени нужди. Сред тях са:

 

Пелетни камини с водна риза и сухи пелетни камини

 

Пелетните камини с и без водна риза на BiSolid се характеризират с ниски нива на вредни емисии. Притежават система за електронен контрол, автоматично запалване и 5 степенна регулируема мощност на горене. Сертифицирани са по БДС EN 14785:2006. Комплектите, работещи посредством водна риза, притежават вградена помпа, вентилатор и разширителен съд. 

 

Циркулационни помпи

 

Те могат да се монтират както в нови, така и в съществуващи инсталации. Подходящи са за системи с постоянен или променлив дебит, където трябва да се оптимизира работата на помпата. 

 

Лири за баня

 

Притежават стилен и изчистен дизайн, който ги прави подходящи за всяко помещение, което искате да затоплите, а разнообразните им размери позволяват монтаж на различни височини и места. 

 

Помпи за отоплителни и климатични системи

 

Помпите са предназначени за системи за рециркулация на питейна вода и други подобни системи, използвани в промишлеността и строителството. Помпите могат да се използват и за битово потребление. 

 

Стоманени панелни радиатори

 

Изчистеният дизайн на панелните радиатори с марка BiSolid ги прави подходящи за всеки интериор. Ефикасният им топлообмен гарантира максимален комфорт за потребителите. 

 

Слънчеви колектори

 

Високоефективните слънчеви колектори осигуряват битова гореща вода или поддържат температурата на отоплителната инсталация. Произведени са при спазване на най-строгите стандарти за качество. 

 

Пелетна горелка

 

Пелетните горелки са с висока ефективност и са предназначени за монтаж към различни видове водогрейни котли. Притежават иновативна система за самопочистване без да се прекъсва горивният процес. 

 

Котли на твърдо гориво

 

Имат предно зареждане на твърдо гориво - дърва и въглища. Характеризират се с висока ефективност и дълъг експлоатационен период. Осигурено е лесно обслужване и поддръжка на котела. 

 

Пневматичен транспорт за пелети

 

Осигурява гъвкавост при определяне на мястото и разположението на котелното оборудване. Гъвкавите маркучи позволяват силоза да бъде отделен в съседно помещение или на удобно място за зареждане и обслужване. 

 

Parno.eu предлага продукти на марката BiSolid

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие от продуктовата гама на BiSolid. Сред тях са:

 

Суха пелетна камина BiSolid

 

Сухите пелетни камини с марка BiSolid се характеризират с ниски нива на вредни емисии и система за електронен контрол. Те са удобни и лесни за използване. Имат автоматично запалване и 6-степенна регулируема мощност на горене. 

 

Пелетна камина с водна риза BiSolid

 

Камините с водна риза от BiSolid са с вградени помпа, вентилатор, разширителен съд и термостат. Те са напълно автоматизирани и осигуряват равномерно разпределение на топлината по цялата система чрез различни отоплителни тела. 

 

Стоманена лира за баня

 

Отличават се с иновативен дизайн и високо качество. Разнообразието от размери позволява лирите за баня на BiSolid да бъдат монтирани във всяко помещение. Марката осигурява висока ефективност на този тип отоплителни тела, както и лесна поддръжка и почистване.

 

Стоманен котел на твърдо гориво BiSolid

 

Котлите на твърдо гориво BiSolid се предлагат в няколко продуктови линии. Всички те осигуряват ефективност при използване на суровините за горене. Това се извършва благодарение на стоманена, триходова конструкция на топлообменника, завършваща с два тръбни снопа. Предлагат се с различни мощности според нуждите на отопляемото пространство.

 

Чугунен котел на твърдо гориво BiSolid

 

Чугунените котли са разработени за отоплителни системи за нагряване на битова гореща вода. Имат по-висока ефективност в сравнение с другите алтернативни варианти, благодарение на триходовата конструкция на топлообменика. Предлагат се в различни варианти на мощност, според вашите нужди. 

 

Пелетен котел BiSolid

 

Те са подходящи за отопление на малки битови и фирмени обекти, както и за подгряване на битова гореща вода. Котлите се произвеждат с възможност за ляв и десен вариант за монтаж на горелката. Предлагат се в различни мощности, според нуждите и изискванията ви относно отопляемата площ. 

 

Тубусна пелетна горелка BiSolid

 

Горелките са с пълно механично самопочистване. Предназначени са за монтиране на различни видове водогрейни котли. Осъществяват екологично горене и висока ефективност.

 

Пелетна горелка с ръчно почистване

 

Горелките от тази продуктова линия са напълно автоматизирани. Това включва запалването, следенето на пламъка и продухването на горивната камера. Имат възможност и за изгаряне на нискокачествени пелети с високо пепелно съдържание. Работят в изключително тих режим и имат ниски нива на консумация на ел. енергия. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu ви предлага консултация с нашите висококвалифицирани специалисти, които да ви съдействат, за да получите най-правилните съвети и отговори на вашите въпроси. 

Предлагаме ви бърза и сигурна доставка на избраните продукти. Предвидили сме и опция за закупуване на изплащане, за да улесним вашата покупка. Поръчайте сега!

75
продукти

GreenEcoTherm

Запознайте се с GreenEcoTherm

 

Фирма „Екотерм Проект“ ЕАД е създадена през 2008 г. с основна научноизследователска и развойна дейност в областта на оползотворяване и изгаряне на дървесна биомаса, патенти и технологии, свързани с опазване на околната среда, както и енергийна ефективност. ...

С високите изисквания на пазара, фирмата разработва нови изделия, отговарящи и на най-строгите Европейски стандарти, като притежава сертификати по ISO 9001.

Своето развитие „Екотерм Проект“ ЕАД започва с производството на котли, камини и горелки за оползотворяване на биомаса, предназначена за бита, публичния сектор и промишлеността. Продуктите на „Екотерм Проект“ ЕАД се реализират успешно на европейския пазар. 

Централният офис на компанията се намира в гр. Хасково. Там са разположени и сервизният център и центърът за биомаса. 

 

Продукти от GreenEcoTherm 

 

Както споменахме, продуктите на „Екотерм Проект“ ЕАД са насочени към оползотворяване на биомаса както за частния, така и за обществения сектор. Сред тях са:

 

Пелетни горелки

 

Разнообразието на горелки, които  „Екотерм Проект“ ЕАД предлага, дава възможност на потребителите да избират сред различните им функционалности. Горелките са предназначени за изгаряне на дървесни пелети, работят безшумно и горивният процес може да се регулира. Оптимален горивен процес се постига благодарение на модерното управление на горелките. Характеризират се с висока ефективност при минимален разход на гориво и ниска консумация на електрическа енергия.

 

Пелетни камини

 

Пелетните камини, които марката предлага, са варианти, работещи посредством водна риза и сухи пелетни камини. 

 

Топловъздушни пелетни камини

 

Топловъздушните камини от  „Екотерм Проект“ ЕАД притежават микропроцесорно управление, което осигурява автоматизирана експлоатация и възможност за работа с 5 нива на мощност. Почистването на пелетния остатък се извършва автоматично. Лесни са за монтаж, а дизайнът им е подходящ за всякакъв тип интериори. 

 

Пелетни камини с водна риза

 

Пелетните камини са стандартно окомплектовани с циркулационна помпа, затворен разширителен съд, предпазен вентил за налягането, вентилатор за димни газове и вграден манометър за следене налягането в системата. Лесни за монтаж, почистване и поддръжка. 

 

Пелетни котли

 

Вариантите на котли, които  „Екотерм Проект“ ЕАД предлага, са организирани в няколко продуктови линии. Всички те се характеризират с ниски експлоатационни разходи и висока ефективност.

Притежават автоматично запалване и автоматично подаване на горивото. Регулирането на топлинната мощност се организира в широк диапазон. Лесни за монтаж и експлоатация са всички предлагани варианти. 

 

Бункери за пелети

 

Предлагат се в няколко варианта и модела. Различават се по своята вместимост и дизайн. Размерите им са съобразени с помещението, в което ще бъдат поставени. Затова и се предлагат различни форми и големини.

 

Хибридни системи

 

Хибридните системи от  „Екотерм Проект“ ЕАД се предлагат в две продуктови линии.  Те осигуряват икономични решения за вашия дом. Съчетават по интелигентен начин работата на сплит инверторна система, термопомпа въздух-вода и пелетен котел за отопление и битова гореща вода. 

 

Енергийни кабини 

 

Енергийните кабини представляват иновативно решение за възобновяемата енергия и опазване на околната среда. Тя е компактно мобилно съоръжение, в което е инсталирана котелна инсталация на биомаса за генериране на топла вода за отопление и битови нужди. 

 

Parno.eu предлага продукти с марката GreenEcoTherm

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие от продуктовата гама на марката GreenEcoTherm. Среда тях са:

 

Стайни термостати 

 

Разнообразието от функционалности на различните стайни термостати ви позволява да настройвате необходимата температура в помещението, за да си осигурите по-добро и икономично отопление. Някои модели предлагат възможност да контролирате отоплителния си уред чрез мобилно приложение дори когато не сте в къщи. 

 

Пелетна камина с водна риза

 

Пелетните камини, които  „Екотерм Проект“ ЕАД предлага, са на водещи италиански производители. Проектирани са да осигуряват максимална ефективност на отопление и безопасност при експлоатация. Изчистеният им дизайн се вписва идеално в различни видове интериор. 

 

Стоманени лири за баня

 

Изделията на марката GreenEcoTherm се отличават с изчистен и съвременен дизайн и  високо качество. Високоефективни и семпли, стоманените лири за баня могат да се превърнат в част от интериора на всяко помещение. Предлагат се в няколко големини, съобразени с индивидуалните ви нужди. 

 

Пелетни котли

 

Автоматизираните пелетни котли са предназначени за битови и фирмени обекти, както и за подгряване на битова гореща вода през летния сезон. Котлите се предлагат в различни продуктови линии. 

 

Суха пелетна камина

 

Автоматизираните топловъздушни пелетни камини се характеризират със съвременен дизайн и висока ефективност. Различните им функционалности определят избора за вашите конкретни нужди и изисквания. 

 

Пелетна горелка

 

Пелетните горелки с марка GreenEcoTherm предлагат различни характеристики според продуктовите си линии. Те дават възможност да изберете най-доброто решение за вас и да се възползвате от тяхната ефективност и параметри. Предлагат се и варианти на самопочистващи пелетни горелки. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Спестете време в обикаляне по различни търговски обекти, за да намерите най-добрите решения за вас. Нашите консултанти ще ви съдействат с компетентен съвет и консултация. Предвидили сме опции за покупка на избраните стоки на изплащане. Доверете се на бърза и сигурна поръчка от Parno.eu. Поръчайте сега!

61
продукти

EcoSpar

Запознайте се с EcoSpar

 

Вече девет години EcoSpar се грижи за уюта и комфорта на вашия дом. 

Мисията на EcoSpar е да създава продукти с високо качество, които да подобрят вашето ежедневие. Продуктите на марката ви помагат да намалите разходите си за отопление и същевременно да имате високо ниво на екологично чист въздух в дома ви. ...

Всеки продукт с марката EcoSpar, с идеално съчетани иновации и висококачествени технологии, ви гарантира постигането на високи резултати. 

EcoSpar предлага продукти, сертифицирани по най-високи европейски стандарти за качество, безопасност и надеждно функциониране, са с внедрени високи технологии, правещи управлението им по-лесно и достъпно. Всички продукти са пригодени да изгарят пелетите с до 90 % ефективност, отделяйки в атмосферата безцветен газ, който не е вреден за околната среда.

 

Продукти от EcoSpar

 

EcoSpar предлага голяма гама от отоплителни уреди, работещи посредством един от най-екологичните продукти за изгаряне, които не нарушават екоравновесието - пелетите. 

 

Камини с водна риза EcoSpar

 

Камините с водна риза с марка EcoSpar се предлагат в няколко продуктови линии - Auriga, Alba, Minima и NOVA. Всички те се предлагат в различни варианти на мощности, които да осигурят комфорта в дома ви, независимо дали става въпрос за големи или по-малки отопляеми пространства. Камините разполагат и с вградена циркулационна помпа и разширителен съд. Някои модели са снабдени с управление със сензорни панели,  улеснен потребителски интерфейс и контролни функции. Комфорта в дома ви е гарантиран от иновативните и високотехнологични камини с водна риза от EcoSpar. 

 

Топло - въздушни камини от EcoSpar

 

Топло - въздушните камини от EcoSpar се предлагат в голямо разнообразие в следните продуктови линии: VEGA, GEMINI, Karina, Tukana и Solara. Компактни и с иновативен дизайн, сухите пелетни камини се вписват в интериора на всеки дом, като осигуряват гъвкавост при възможностите за монтаж на тесни пространства. 

Предлагат се в различни варианти на мощности, което ви гарантира, че ще откриете точния модел, който отговаря на нуждите ви. Удобни и лесни за обслужване, те са перфектното решение за отопление на дома ви. 

 

Котли на пелети EcoSpar

 

Пелетните котли EcoSpar са организирани в няколко линии: ORION, Mini Maxima, MAXIMA. Следните модели пък са с характеристика на пелетен котел тип камина: Minima B-model, Auriga B-Model, Alba B-Model. Предлагат се в различни мощностни, за да отопляват различни по площ помещения. Лесни за обслужване и почистване, котлите на EcoSpar са предпочитан вариант за отопление, както на дома, така и на производствени сгради. Снабдени са със сензорен панел и улеснен потребителски интерфейс с контролни функции. 

 

Премиум камини EcoSpar

 

Премиум камините на EcoSpar се предлагат във варианти с водна риза и сухи пелетни камини. Те са снабдени с голям стъклен прозорец, който ви позволява да се насладите на горящия огън, допринасящ за уюта в дома ви. Снабдени с контролерно процесорно управление и високо ниво на изработка, тези камини са идеалното решение за отопление на дома ви. 

 

Parno.eu предлага разнообразие от продукти с марката EcoSpar

 

Parno.eu предлага разнообразна гама от продуктите на EcoSpar. 

При нас може да откриете:

 

Премиум камини с водна риза

 

Този тип камини са предназначени за локално отопление на домове и офиси, квадратурата на които зависи от мощността на избраната камина. Те са снабдени с голям стъклен прозорец, чрез който директно може да наблюдавате горивния процес. Той придава уют в помещението, в което камината е монтирана.

 

Пелетни котли

 

Котлите са проектирани за монтаж в мазе, което ви дава възможност да обърнете внимание на естетиката в ежедневието си, свързана с отоплението. Котлите са изолирани с каменна вата, с вграден разширителен съд и циркулационна помпа. Предлагат се в различни варианти на мощности, които позволяват монтаж в различни по големина помещения.

 

Сухи пелетни камини

 

Сухите пелетни камини са с компактни размери, което позволява да бъдат монтирани на тесни пространства. Иновативните и високотехнологични решения на EcoSpar позволяват да отоплявате ефективно дома и офиса си. 

 

Пелетни камини с водна риза

 

Моделите са снабдени с вградена циркулационна помпа и разширителен съд. Предлагат се в различни мощности, за да отопляват помещения с различна големина. Иновативният им дизайн ги прави подходящи за всеки тип интериор. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага консултация от висококвалифицирани специалисти, които с радост ще отговорят на вашите въпроси. Предвидили сме опция да закупите избраните от вас стоки на изплащане, за да направим пазаруването ви още по-приятно.

Доверете се на качеството на продуктите, предлагани на сайта на Parno.eu и поръчайте бързо и сигурно, дори и без регистрация! 

17
продукти

Sunsystem

Компанията New Energy Systems е основана през 2002 г. Тя стартира като семеен производствен бизнес и предприятието се намира в град Шумен. Фирмата се занимава с изработване на техника за отопление и снабдяване с топла вода. Приоритет на компанията обаче е производството на качествено оборудване, работещо с възобновяеми източници на достъпни цени....

Производствените, складовите и търговските бази на компанията се простират на площ от 4000 квадратни метра в Шумен, София и Лайпциг. За New Energy Systems работят повече от 450 квалифицирани професионалисти. Произведената продукция се следи стриктно от система за управление на качеството ISO 9001:2015.

Добре развитата дистрибуторска мрежа организира снабдяването на качествените български продукти из целия свят. New Energy System изнася своите продукти в над 70 страни, разположени на 5 континента, посредством две търговски марки-SUNSYSTEM и BURNiT.

SUNSYSTEM

Търговската марка SUNSYSTEM на компанията New Energy Systems предлага слънчеви колектори, термопомпи, PV-модули, бойлери и буферни съдове. Това оборудване е насочено максимално към използването на чиста и безплатна енергия от слънцето, която е щадяща за околната среда.

Компанията не спира да обновява продуктовата си гама с модерни решения за възобновяеми източници. Сред тях са и технологии за слънчева и термална енергия, биоенергия, фотоволтаична енергия и аеротермална енергия.

Стойки за слънчеви колектори

Повечето стойки за слънчеви колектори са изработени от алуминий. Това ги предпазва от корозиране и удължава периода им на експлоатация. Конструкцията им е високо устойчива на натоварвания. Поради естеството на нейното предназначение е предвидено да издържа на сурови метеорологични условия. Тя понася вятър със скорост от 150 км./ч и снежна маса до 1,25 kN/m2, съгласно ENV 1991-1-31991-1-4.

Стойките за слънчеви колектори са изключително лесни и удобни за монтаж, без значение дали на равен, или наклонен покрив. Има възможност за фино регулиране на ъгъла на наклон при равен покрив. При монтаж на наклонен покрив е предвидена и телескопична закрепваща планка.

Соларни комплекти

Соларните комплекти са предназначени да улеснят домакинствата, като им осигурят необходимото количество гореща вода. Различават се по капацитета на домакинството, за което са предназначени. Те могат да се използват при всякакви климатични условия, а енергията, която им е необходима за функциониране, е напълно безплатна и достъпна, тъй като се захранват изцяло от Слънцето.

Инсталирането на соларната система става лесно и бързо. Има възможност да се монтира както на равен, така и на наклонен покрив. Соларните комплекти от Sunsystem притежават сертификат за качество Solar Keymark.

Вакуумно тръбни колектори

Вакуумно тръбните колектори представляват комплекс от две стъклени тръби, които са концентрично разположени и по между им има вакуум. Материалите, разположени по повърхността на всяка една тръба, позволяват максимално абсорбиране на слънчевите лъчи, минимално отдаване и висок коефициент на полезно действие. Вакуумно тръбните колекторни системи са предпочитан и икономичен вариант за нуждите на всяко домакинство за сдобиване с топла вода.

Термосифонни системи

Този вид системи са базирани на метод, който затопля водата в едно домакинство благодарение на слънчева енергия. Представляват свързани помежду си соларен колектор и бойлер със специална изолация, които извършват процес на топлообмен. Естествената конвекция на флуидите допринася топлината да достигне от съответния конвектор до бойлера.

Соларни колектори - плоски

Този вид соларни колектори преобразуват лъчистата слънчева енергия в топлинна. Плоските соларни колектори осигуряват на домакинствата повече от необходимата им топла вода, заради което са и предпочитани. Повърхността им е покрита с тъмен материал, което осигурява по-добра абсорбация и повишава ефективността им. Опростеният им дизайн води до по-лесната им инсталация. Използват се за затопляне и на външни басейни и джакузита.

Бойлери

Бойлерите се различават според технологията, с която функционират, техническите параметри, дизайна и размера си. Продуктите на Sunsystem се отличават от останалите със своите технически предимства, лесна експлоатация,с надеждност и ниска цена. Характеризират се с високоефективност, безопасност и функционалност. Високоефективни са за битови нужди и всички модели разполагат с температурен индикатор. Монтират се вертикално или хоризонтално, а елегантният им дизайн пасва идеално на всеки интериор.

Купете продуктите на Sunsystem от Parno.eu

Parno.eu предлага на своите клиенти многообразие от продукти на българския лидер в производството на техника за отопление и осигуряване на топла вода Sunsystem. Спецификата на продуктите изисква задълбочено проучване и информираност. Ниеот Parno.euще отговорим на всичките ви въпроси и с радост ще ви съдействаме при вземането на най-добрите решения.

Всички продукти Sunsystem може да закупите онлайн, като ние гарантираме тяхната безопасна доставка. За ваше удобство сме предвидили и вариант за закупуване на изплащане. Не се колебайте, попитайте ни и изберете българското качество на Sunsystem.

44
продукти

ALFAPLAM

Запознайте се с ALFAPLAM

 

Компанията ALFAPLAM разполага с най-съвременни технологии, халета и складове, които създават възможности за производство и съхранение на повече от 180 000 единици продукти годишно на отоплителни уреди. Детайлно конструирани и тествани, те са част от производство на последно поколение съвременни машини и технологии на известни европейски и световни производители. ...

Заводът се простира на площ от над 70 000 кв. м., в които работят повече от 1000 служители. Компанията заема челна позиция сред най-големите производители на отоплителни уреди в Европа, а продукцията ѝ се изнася в над 40 държави. 

 

Продукти от ALFAPLAM

 

ALFAPLAM предлага голямо разнообразие от качествени продукти за жилищната среда. С тях се цели минимизиране на нивата на шума и запазване чистотата на въздуха в помещенията. 

 

Пелетни камини и котли 

 

Продуктите, с най-високо качество и забележителен дизайн, се предлагат в голямо разнообразие от мощности, размери и цветове. Безпроблемното функциониране е осигурено от високо технологичното оборудване, конструктивно разположено в корпуса им. Това позволява оптимална компактност при присъединяване към системата за отопление. Продуктовата гама на ALFAPLAM разполага и с готварски печки на пелети, които комбинират иновативната функционалност на отоплителен уред и уред за готвене. 

 

Calux - Premium Пелетни камини

 

Този тип камини се характеризират с изключително модерна визия и дизайн. Различните представители на този клас предлагат ниски нива на шум, висококачествени материали на изработка, седмичен програматор и други иновативни характеристики. 

 

Камини на дърва и твърди горива

 

Уредите, работещи посредством твърдо гориво, са добре познати на всички потребители. ALFAPLAM предлага голямо разнообразие на този тип отоплителни уреди, тъй като те все още са сред предпочитаните и рентабилни решения на много домакинства. Характеризират се с изключително иновативен дизайн, който лесно може да бъде съчетан с различни интериори в домовете ви. Изработени са от висококачествени материали, които гарантират за качество и дълготрайност при използване на уредите. 

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие от продукти с марката ALFAPLAM

 

ALFAPLAM е част от портфолиото, което Parno.eu предлага. При нас може да откриете следните продукти:

 

Готварска печка на твърдо гориво с водна риза

 

Този тип комбинация на готварска печка и отоплителен уред е отлично решение за всички, които са решили да се отопляват на твърдо гориво. Осигурен е стоманен плот, вграден термометър и двойно термоустойчиво стъкло. Снабдени са с регулатор на мощността на отоплението и готвенето. С помощта на регулатори се осъществява и контрол на подаването на първичен, вторичен и третичен въздух за настройване на текущата мощност на котела и ефективността на изгарянето. 

 

Суха пелетна камина със стоманена врата

 

Корпусът е изработен от качествен метал и стоманена врата. Покритието е от термоустойчива боя с високо качество. Горивната камера е изработена от специална стомана, която дава възможност на горелката за продължителна работа. Снабдена е със седмичен програматор. Вградените термостати предпазват камините от прегряване. Има възможност за дистанционно управление и работа до 5 нива на мощност. 

 

Пелетна камина с водна риза

 

Камините са с изключително тих режим на работа и осигурява високо ниво на екологичност. Снабдени са с вградени термостати, които изключват абсолютно възможността за прегряване. Притежават седмични програматори, които улесняват настройването на желаната температура. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu 

 

Висококвалифицираните специалисти от Parno.eu ще отговарят на всичките ви въпроси, свързани с отопление и климатизация и ще ви предложат най-рентабилните за вашия случай решения. Разгледайте всички продукти на сайта ни и поръчайте бързо и сигурно. 

Предвидили сме опция за закупуване на нашите продукти на изплащане, за да ви улесним максимално и да направим пазаруването ви по-приятно. Изберете продукти на водещи световни производители на сайта на Parno.eu и поръчайте!

5
продукти

Viadrus

Запознайте се с Viadrus 

 

Viadrus е компания, специализирана в производството на котли и други отоплителни системи. Фирмата е основана през далечната 1888г. в Чехия и оттогава се е превърнала във водещ производител на първокласни решения за отопление. Отоплителните системи на Viadrus са известни със своето високо качество, ефективност и издръжливост. Продуктите на компанията притежават  гаранция за качество EN ISO 9001 и ISO 1400. 

 

Viadrus предлага богата гама от отоплителни котли, за да отговори на нуждите на своите клиенти. Компанията произвежда газови котли, котли на дърва, чугунени котли и електрически отоплителни системи. Всички техни продукти са проектирани да бъдат енергийно ефективни и надеждни, като гарантират, че клиентите ще извлекат максимума от възможностите им. 


Viadrus е един от най-големите производители на чугунени радиатори в класически, модерен и ретро дизайн в света. Котлите и радиаторите с марка Viadrus са сред най-продаваните в Централна Европа. Компанията има и много успешни продажби и е разширила пазара си в повече от 40 страни по света. 


Viadrus се ангажира да предоставя на пазара висококачествени решения за отопление, които са надеждни и ефективни. Компанията разполага с екип от експерти в областта, които гарантират, че техните продукти са с най-високо качество, безопасни и сигурни. Те притежават голям набор от функции за безопасност, които дават сигурност, че котлите и отоплителни системи са напълно безопасни за използване.

 

Продукти от Viadrus 

 

Компанията се е посветила да предоставя на своите клиенти  висококачествени решения за отопление, които са безопасни, ефективни и максимално икономични. Най-предпочитаните отоплителни системи на Viadrus са чугунените котли на твърдо гориво, както и тези на газ или нафта със специален чугунен топлообменник. 

 

Сред най-икономичните източници на топлина в целия свят се нареждат чугунените котли на твърдо гориво с ръчно управление. Най-познатите  съоръжения за отопление в България са чугунените котли за изгаряне на дърва и въглища. 

 

Всички котли на Viadrus спазват строгите екологични стандарти и отговарят на изискванията за безопасност. 

 

Parno.eu предлага продукти с марката Viadrus

 

На сайта на Parno.eu можете да откриете висококачествени чугунени котли на твърдо гориво Viadrus. Те са проектирани да изгарят въглища, битов кокс или дърва и са предназначени за отопление на малки и средни обекти. 

 

Девет секционният чугунен котел на твърдо гориво е перфектно решение за хора, които търсят отоплително тяло на сравнително ниска цена, но за сметка на това с безупречно качество. 

 

Котелът има дълъг експлоатационен срок на котелното тяло, не изисква висока тяга на комина и в същото време е много лесен за обслужване и зареждане, тъй като е създаден с широка врата. 

 

Чугуненият котел на твърдо гориво Viadrus e изключително удобен и икономичен вариант за отопление на вашия дом!

 

Защо да поръчате от Parno.eu 

 

Parno.eu предлага широка гама отоплителни и охладителни системи на водещи световни брандове. Компанията разполага с екип от специалисти, който ще се погрижи за вас, отговаряйки на всичките ви въпроси, за да ви помогне да вземете най-правилното и надеждно решение спрямо нуждите ви. 


Предлагаме и опция за закупуване на избраните артикули на изплащане, за да ви бъдем максимално полезни, а за да ви улесним още повече имаме бърза поръчка, която не изисква регистрация в сайта ни. 

Не пропускайте да разгледате най-актуалните ни предложения и промоции.

8
продукти

ARTEL

Запознайте се с ARTEL

 

Компанията ARTEL е основана през 1981 г. в Италия. Тя произвежда пълна гама високоефективни пелетни съоръжения - сухи пелетни камини, камини с водна риза, котли и камини за вграждане. Сертифицирани с TUV, продуктите на марката гарантират за своето качество и надеждност. Италианският дизайн се усеща в стила на всеки продукт с марка ARTEL. ...

 

Продукти от ARTEL

 

Италианският бранд ARTEL предлага голяма гама от пелетни отоплителни решения, организирани в множество продуктови линии. 

 

Сухи пелетни камини

 

Сухите пелетни камини от ARTEL са ориентирани в повече от 10 иновативни модела. Характеристиките им включват високо ниво на КПД и топлоотдаване. Предлагат удобство и лекота при обслужване и почистване, а италианският им дизайн ги превръща в изискано допълнение към всеки тип интериор на дома или офиса. 

 

Пелетни камини с водна риза

 

Високоефективните пелетни камини с водна риза са едни от най-ефективните решения, които се предлагат на пазара за отоплителни уреди. Снабдени са с LCD дисплеи, с които лесно може да регулирате желаната температура. Електронното им управление осигурява по-лесно контролиране на подаването на пелети и скоростта на освобождаване на димните газове. Вентилаторите на камините са с подобрени характеристики с цел силно изтласкване на дима по въздуховодите. Иновативният и елегантен дизайн, присъщ на италианския стил, нарежда камините сред предпочитаните отоплителни тела, обогатяващи интериора на дома. 

 

Пелетни камини за вграждане

 

Пелетните камини за вграждане са изключителни дизайнерски решения, които съчетават неповторима визия и ефективност. Камините за вграждане могат да бъдат: с водна риза, сухи пелетни камини и с въздуховод. Всички те са високоефективни решения на съвременните технологии, снабдени с удобства, които правят ежедневието ви по-цветно и функционално.

 

Котли на пелети

 

Котлите на пелети от ARTEL се произвеждат в няколко продуктови линии. Някои модели се предлагат и с иновативен вариант на патентован механизъм на самопочистване на горелката. Снабдени са с програмируема електроника, която позволява дистанционно настройване на желаната температура и седмичен режим. Бункерите за пелети са с достатъчо голяма вместимост, която осигурява лекота при обслужването им. 

 

Котли на дърва

 

Иновативните технологии на котлите за дърва осигуряват пълно изгаряне на горивото. Голямата вместимост на котела осигурява възможност за зареждане на материал с голяма дължина. Възможна е работа на котлите до 5 часа с едно зареждане, което осигурява голямо удобство при обслужването им. 

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие на продукти с марката ARTEL

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие от продукти на италианския бранд ARTEL. Елегантният им дизайн и висока ефективност ги правят предпочитани решения сред потребителите.

В Parno.eu ще откриете следните продукти на марката ARTEL: 

 

Суха пелетна камина

 

Сухите пелетни камини са елегантно решение за директно отопление. Компактни и модерни, те ще се впишат чудесно към всеки тип интериор. Камините са произведени от висок клас италиански компоненти, осигуряващи безспорна ефективност при работа. Предлагат се в различни варианти на мощности. 

 

Пелетен котел

 

Пелетните котли на ARTEL са с компактен дизайн и поради тази причина могат да бъдат монтирани на всякакви места. Дигиталният дисплей е опростен и управлението им се осъществява лесно. Котлите са снабдени с контролируема електроника, която ви позволява да ги управлявате и настройвате за дневен или седмичен режим. 

 

Суха пелетна камина с въздуховод

 

Тези модели на пелетни камини насочват част от топлия въздух посредством въздуховод към едно или няколко съседни помещения. Благодарение на изискания и семпъл дизайн, те се превръщат в изящно и рентабилно решение за всеки дом или офис. 

 

Пелетна камина с водна риза

 

Някои модели на камините са снабдени с електронно управление, което модулира използвания кислород за горенето, честотата на подаване на пелетите и скоростта на освобождаване на димните газове. Семпли и ефективни, те са предпочитано решение от много потребители за домове и офиси. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие от отоплителна техника и консумативи на водещи световни производители. 

Доверете се нашия екип от специалисти, ако имате нужда от консултация, за да получите най-точните и коректни насоки и да вземете информирано решение. Възможно е да закупите на изплащане всички стоки, които се предлагат на нашия сайт.

Възползвайте се от бърза сигурна доставка и поръчайте от Parno.eu

25
продукти

Thermolux

Запознайте се с Термолукс

 

На пръв поглед да се сдобиете същевременно с изградена и ефективно работеща, енергоспестяваща отоплителна система може да изглежда като трудна задачата. Но не и с продуктите за отопление на Термолукс. Освен компоненти за отоплителни системи, фирмата е специалист в производството и продажбата на водопроводни инсталации, слънчеви системи и оборудване за баня от 2005 година насам....

Дългогодишния опит и квалифицирания екип на Термолукс печелят доверието не само на крайния потребител, а и сътрудничество с инвеститори, строители, инсталаторски и инженерингови фирми. Показателно за това е присъствието на техни продукти на строителни обекти по цялото черноморие.

Вече над 15 години Термолукс се занимава с изграждането и поддържането на отоплителните системи в редица жилищни и бизнес сгради. Сред основните ценности на фирмата са това, да доставя качествено изработени продукти на достъпни цени, адекватни за всички потребители на българския пазар. Освен асортимент със забележително качество, Thermolux предлага висококачествено обслужване и серионо отношение към проблемите на клиента.

Защо да купите продукти Термолукс от Parno EU

При нас ще откриете богат асортимент от отоплителна техника с марка Термолукс, благодарение на която да изградите и поддържате една ефективна инсталация за отопление. В складовете ни се поддържа постоянна наличност от продуктите на марката, така че възможно най-бързо и своевременно да осъществим доставка. 

В Parno EU има разнообразие от различни по големина и мощност камини и котли Термолукс. Това ви позволява да направите най-благоприятния избор спрямо специфичните условия на пространството, с което разполагате.

С отоплителните решения на Термолукс от Parno EU няма място за притеснение. Камините с водна риза на пелети са подходящ вариант за отопление както на по-малки апартаменти, така и на големи къщи на няколко етажа. С тях целия ви дом, без значение от големината му, ще бъде винаги топъл, уютен и комфортен.

Предимствата на Термолукс

Thermolux е компания, която притежава богат производствен опит. В производството на техните продукти и артикула е ангажиран екип от висококвалифицирани специалисти. Залагайки на Термолукс, вие оборудвате дома си с висококачествена отоплителна система, която ще ви даде максимална ефективност - висок топлообмен с минимално количество изразходвана енергия.

Друга отличителна черта на продуктите на марката е и красивият дизайн. Този малък детайл може да се стори маловажен на някои хора, но всичко, предлагано от Термолукс безпроблемно се вписва във всеки интериор, като ще допринесат за уютната и комфортна атмосфера на дома.

Освен че с тях се работи лесно и бързо, уредите за отопление на Термолукс се характеризират и с лесен монтаж. Но не само това! Безопасността им е гарантирана, защото всички са тествани и покриват изискванията съгласно европейските норми за безопасност.

Продукти Термолукс на изгодни цени от Parno EU

В онлайн магазин Parno EU ще откриете продукти Термолукс на много изгодни цени. Благодарение на тяхната висока ефективност и икономичност, бързо ще оправдаете инвестицията си. Разгледайте ги, за да се запознаете с богатата гама от различни модели и мощности, подходящи за всеки дом. В Parno EU можете да се сдобиете с продуктите на Термолукс дори и на изплащане. Изберете погасителния план, поръчайте и посрещнете топлината в дома си.

10
продукти

PRITY

Запознайте се с PRITY

 

Българската компания ПРИТИ 95 ООД е създадена през 1995 г. в гр. Горна Оряховица от инж. Е. Иванов и А. Геранлиев. Дружеството е специализирано в производството на камини за отопление на дома, готварски печки, камери за вграждане, котли, използващи твърдо гориво, аксесоари за тях и др. под търговските марка ПРИТИ и PRITY. Към настоящия момент повече от 350 души са заети в основното производство, организирано в два производствени цеха - в гр. Горна Оряховица и гр. Лясковец. ...

 

Продукти от PRITY 

 

Продуктите, които произвежда българският бранд PRITY са високоефективни и качествени решения за отопление на дома . Специализирана в производството на няколко основни направления, компанията се доказва на пазара с качество на предлаганите изделия повече от 25 години. Сред портфолиото на компанията са: 

 

Камини на твърдо гориво КЛИМАТ, ПРИТИ, СТАНДАРТ, С ФУРНА, С ТЕРАКОТА

 

Всички тези категории камини, предлагани от марката PRITY, са високоефективни отоплители, работещи с помощта на твърдо гориво. Голямата гама от продукти позволява на привържениците на познатия и ефективен метод за отопление да изберат най-подходящите уреди според нуждите си и местата, които ще отопляват. 

 

Готварски печки PRITY

 

Готварските печки с иновативен дизайн, които PRITY предлага, са удобни и лесни за експлоатация. Те работят посредством източници на твърдо гориво. Предпочитани са на места, където е нужно отоплението и готвенето да се извършват в една и съща стая. Подходящи са за по-малки домакинства. 

 

Камини на твърдо гориво с водна риза

 

Пелетните камини с водна риза притежават съвременен дизайн, който се вписва във всеки интериор на дома. Автоматизираните камини, които PRITY предлага, доставят комфорт и топлина през студените зимни месеци. Оборудвани са с управление, което осигурява спокойствие и висока ефективност в процеса на експлоатация. 

 

Котлета

 

Котлите, предлагани от PRITY, работят посредством твърдо гориво. Те са енергиен клас А и притежават висока енергийна ефективност. Изключително лесни са за обслужване и почистване. 

 

Камери 

 

Камерите на Prity се произвеждат в няколко основни направления, според характеристиките и визията си. 

Камерите за вграждане са широко разпространени, тъй като са предпочитани за монтаж при изграждане на камини в стени и зидове. 

Камерите PRITY Панорама са с интересен дизайн с голямо стъкло, което позволява да се наслаждавате на горящия огън. Различни по форма и модел са, което дава възможност да изберете най-подходящата за вас. 

Специалните горивни камери, както и горивните камери с вентилатор, притежават разчупен дизайн, който позволява да се впишат към различни видове интериор.

 

Пелетни камини 

 

Предпочитан начин за отопление на дома е на пелети. PRITY предлага варианти на сухи пелетни камини и пелетни камини с водна риза. Лесни за експлоатация и почистване, те са снабдени с управление, осигуряващо автоматизирано използване с висока ефективност. 

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие на продукти с марката PRITY

 

Parno.eu ви предлага голямо разнообразие от продукти на бранда PRITY - една от водещите български марки за отопление в България. PRITY е сред най-предпочитаните и използвани варианти за отопление на дома. При нас можете да закупите:

 

Котел на твърдо гориво

Котлите на твърдо гориво си остават ефективен вариант за отопление на дома, поради което се използват от голяма част от населението. Parno. eu предлага котли с различни мощности за нуждите на всеки дом.

 

Камера за вграждане без водна риза 

Parno.eu предлага модели камери за вграждане без водна риза с различни дизайни, които да съвпаднат с нуждите и изискванията ви, с висока ефективност, лесна експлоатация и почистване. 

 

Камина на твърдо гориво без водна риза

Камините на твърдо гориво без водна риза от PRITY са сред най-използваните отоплителни тела, когато няма изградена отоплителна система. Parno.eu ви предлага голямо разнообразие на дизайни и разновидности на камините. Високоефективни и със семпъл дизайн, те биха паснали чудесно независимо какъв е интериорът на дома ви. 

 

Камина на твърдо гориво с водна риза

Камините с водна риза са снабдени с клапа за регулиране тягата на комина и термошокова стъклокерамика. Идеални са за изграждане на ефективна отоплителна система за дома. Parno.eu предлага различни дизайни и размери, които да отговорят на нуждите ви за отопление. 

 

Пелетна камина PRITY с водна риза

Пелетните камини с водна риза на PRITY са предназначени за ефективно и равномерно отопление на дома. Могат да горят в непрекъснат автоматичен режим за разлика от обикновените уреди на твърдо гориво. 

 

Суха пелетна камина PRITY 

Сухите пелетни камини са алтернативно решение за отопление на дома. Високоефективни и с иновативен дизайн, пелетните камини стават все по-предпочитан вариант за отопление. 

 

Готварска печка PRITY с и без водна риза

Различни големини и дизайни на готварските печки с и без водна риза предлагат както възможности за отопление на дома, така и за готвене. Удобни и многофункционални, те са традиционно решение в дългосрочен план.

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага консултация с екип от специалисти, които ще ви помогнат в избора и ще дадат най-доброто решение за вашите нужди.

Когато поръчвате от нашия сайт, вие имате възможност да закупите стоките на изплащане. Получавате ги с бърза и сигурна доставка, както и с гаранция за качество от Parno.eu.

64
продукти

Bosch

Запознайте се с Bosch 

 

През 1886 г. Роберт Бош основава „Работилница за фина механика и електротехника“ в Щутгарт, Германия. Това бележи началото на днешната компания, която осъществява дейности по целия свят. От самото си създаване Bosch се характеризира с новаторска сила и социална ангажираност. 

Група Bosch е в България от 1993 г. Тя разполага с няколко дружества на територията на страната - Роберт Бош ЕООД, БСХ Домакински уреди България ЕООД и Bosch. IO. , в които работят над 570 служителя. ...

 

Централата на Bosch се намира в гр. София. Там се помещават направленията Автомобилно оборудване, Електроинструменти, Термотехника и Сградни технологии. В София е седалището и на дружеството БСХ Домакински уреди България ЕООД. През 2019 г. Bosch откри Инжинеринг център, отново в гр. София, където над 400 софтуерни специалиста разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия. 

Bosch България е част от Група Bosch, водещ световен доставчик на технологии и услуги. Продуктите и услугите на Bosch са създадени да вдъхновяват потребителите и да подобряват качеството на живот, предлагайки иновативни и ефективни решения. 

 

Продукти от Bosch

  

На своите клиенти Bosch предлага широка гама от продукти, свързани с автомобилите, дома и бизнеса. Уредите за дома на Bosch от БСХ Домакински уреди България ЕООД са класифицирани в следните направления:

 

Градинска техника

 

Градинската техника на Bosch осигурява множество продукти, необходими за поддържане на градини и дворове. Сред портфолиото на компанията са акумулаторни инструменти, косачки и тримери за трева, ножици за жив плет, клонотрошачки, верижни триони, градински листосъбирачи, градински триони и др. 

 

Отопление и топла вода

 

Решенията на Bosch в тази сфера са интелигентни и ефективни. Точни и прецизни продукти в областта на кондензната технология, соларните отоплителни системи, термопомпите или индустриалната топлина и пара. Сред продуктовото портфолио на компанията са кондензни газови котли, електрически котли, термопомпи, климатични системи, електрически бойлери, проточни електрически бойлери, термоуправления, соларни колектори, конвектори и други продукти за обществения сектор. 

 

Домакински уреди

 

Чрез своите интелигентни решения Bosch предлага продукти, които безспорно улесняват ежедневието на всяка домакиня. Решенията, които компанията създава, са в хармония с бита и винаги от помощ във всеки един момент. Клиентите могат да избират измежду качествени модели фурни и печки, готварски плотове, микровълнови фурни, грилове, перални и сушилни, съдомиялни, хладилници и фризери, прахосмукачки, кухненски роботи, пасатори, блендери, чопъри, мултикукъри, тостери, термокани, кафемашини и множество по-малки уреди, използвани за домакинството. 

 

Електроинструменти 

 

Инструментите, предлагани от Bosch, са продукт на най-съвременни технологии и осигуряват прецизна и безопасна работа. В помощ на ежедневните дейности компанията създава уреди, свързани с почистване, ремонт и рязане.

 

Parno.eu предлага разнообразие от продукти на Bosch

 

Parno.eu разпространява продукти на компанията в сферата на  отоплението и топлата вода. Интелигентни и ефективни, решенията на Bosch се характеризират с модерност, свързаност, лесно използване и атрактивен дизайн. 

 

strong>Кондензен газов котел Bosch 7000 i W

 

Благодарение на компактните си размери, този котел не изисква голямо пространство, на което да бъде поставен. Газовият кондензен уред се характеризира със способността да пести енергия, тъй като горелката модулира в диапазон от 12,5% до 100% от максималната мощност и се адаптира към температурата, необходима за домакинството ви. Затова и отоплението е високоефективно . 

Избирайки кондензен газов котел Bosch 7000 iW с впечатляващ  стъклен дизайн, вие осигурявате на дома си не само качествено отопление, но и красива и стилна визия. 

 

Газов котел Bosch Condens 2300 i W

 

Този котел може да бъде монтиран в жилищно помещение, тъй като е с много ниско ниво на шум. Котелът е с енергиен клас А, който може да бъде повишен до клас А+ с добавяне на смарт регулатор или такъв за външна температура. Високоефективен уред с впечатляващ дизайн и компактни размери. 

 

Кондензен газов котел Bosch Condens 2500 W, 3000 W

 

Котелът има изключително тих режим на работа. Притежава 3-звезден комфорт на топлата вода, като има максимална производителност от 12 л./мин. Разполага с удобен за обслужване мултифункционален дисплей. Съвместим е със соларна инсталация, благодарение на нов софтуер. Всички настройки могат да се фиксират със специална комбинация на бутоните. 

 

Пелетен пакет Bosch с пелетна горелка Biotech и Biotech Light 

 

Пелетните пакети Bosh включват в себе си:

 • котел Bosch, с мощност според вида на пакета, който сте избрали;
 • пелетна горелка;
 • врата за пелетната горелка;
 • бункер с вместимост до 200 кг без боя;
 • седем дневен безжичен програматор.

 

Стоманен котел на твърдо гориво Solid

 

Котлите Solid притежават вграден терморегулатор, с който лесно настройвате желаната температура на котелната вода. Така вие ограничавате максималните ѝ стойности и по този начин организирате експлоатационните разходи. Котлите Solid са с горно зареждане и компактни размери, което улеснява техния монтаж и обслужване. Високата му ефективност се гарантира от триходовата конструкция, чрез която се гарантира пълноценното отдаване на температура преди димните газове да напуснат котела. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Поръчайте онлайн продуктите на от Parno.eu. Нашите консултанти с радост ще ви съдействат и ще отговорят на всички ваши въпроси. Предвидили сме опция за закупуване на стоките ни на изплащане, за да улесним покупката ви. Възползвайте се от възможността за експресна поръчка без да е необходимо да се регистрирате в сайта ни. Доверете са на качеството и безопасната доставка за избраните от вас продукти!

 

18
продукти

ЕЛДОМ

Запознайте се с ЕЛДОМ

 

Компанията Елдоминвест ООД е създадена през 1987 г. През всички тези години до момента, фирмата се е доказала като безспорен лидер в производството и търговията на електродомакински уреди. Производствените сгради на компанията са разположени в гр. Варна. Общата площ на трите производствени района на Елдоминвест е 50 000 кв. м. Във фирмата работят над 540 квалифицирани специалисти....

 

Производственият капацитет на фирмата, изчислен на годишна база, е 600 000 уреда. Поточните линии и машините на компанията са част от модерно оборудване, отговарящо на съвременните технологични изисквания. Интеграционна система за управление, сертифицирана по ISO 9001 - ISO 14001, стриктно следи всички процеси. Продуктите, използвани при производството на крайния продукт, са висококачествени материали, сертифицирани съгласно европейските норми.

Екипите на Елдоминвест са в състояние да разработват инструментална и производствена екипировка, технологично оборудване и продукти, съгласно специфични изисквания на клиента. Компанията разполага със своя фирмена лаборатория, в която се извършват изпитвания на изделията.

 

Продукти от Елдоминвест 

 

Елдоминвест е производител на бойлери с най-широк моделен асортимент в Централна и Югоизточна Европа, включващ над 250 модела енергоспестяващи електрически бойлери, моментно нагряващи (проточни) бойлери и високоефективни бойлери за алтернативна енергия. В компанията са създадени първите в България бойлери с емайлиран водосъдържател, както и такива с електронно управление и цифров дисплей. 

Елдоминвест са пионери в родното производство на готварски печки в енергиен клас А и със стъклокерамичен плот. Предлагат също и модерни готварски плотове за вграждане - електрически, комбинирани с газ и изцяло газови. 

През последните години компанията е разработила ново поколение отоплителни уреди. С развитието на световните тенденции за използване на възобновяеми енергийни източници, Елдоминвест инвестира и в създаването на компоненти и цели водонагревателни системи. Те работят с алтернативна енергия като плоски слънчеви панели, вакуумно-тръбни слънчеви колектори, плоски слънчеви панели, термосифонни системи под налягане, буферни съдове и термопомпени бойлери и системи. 

През 2012 г. компанията включва в портфолиото си отоплителни уреди - подови и стенни конвектори с механично и електронно управление. 

Компанията се отличава и с производството на бойлери за мокри съдове като яхти. Елдоминвест се нарежда на първите места в света по надеждност и ефективност на този тип специфични бойлери. 

Над 50% от продукцията е предназначена за износ в страни от Европейския съюз, Близкия Изток и САЩ. Всяка година Елдоминвест представя новите си продукти на престижни международни изложения. 

 

Parno.eu предлага разообразие от бойлери и термопомпени системи с марката ЕЛДОМ

 

Термопомпените системи от ЕЛДОМ са предназначени за помещения и сгради с различна големина и се предлагат в разнообразни варианти от мощности. Това е предпоставка за възможности при избора на най-подходящо решение за вас и вашите нужди.  Бойлерите на фирма Елдоминвест са енергоспестяващи, сигурни и с гарантирано дълъг период на експлоатация.

 

Термопомпени системи ЕЛДОМ

 

Моделът термопомпена система Eldom Green Line е предназначен за отопление или охлаждане на дома или офиса, посредством топлинна енергия от въздуха. Големият ѝ капацитет осигурява достатъчно количество топла вода за битови нужди, както и вода за климатизиране на помещението чрез водни конвектори, радиатори или подово отопление. 

В системата е включен и буферен съд с емайлиран водосъдържател и голям обем. Характеристиките му осигуряват комфорт при отопление, охлаждане и битова гореща вода. Управлението му се извършва от електронен модул на вътрешното тяло на системата. 

Термопомпената система Елдом е от тип Вода/Въздух. Тя използва най-актуалната инверторна технология, която спестява до 65% от разходите за климатизация (енергиен клас А++). Притежава иновативно електронно управление с множество разширени функции. Гарантира максимален комфорт при различни условия на околната среда и режима на потребление. Термопомпената система има автоматична диагностика и е с вграден допълнителен нагревател. Системата има 2 години гаранция при правилна експлоатация. 

 

Бойлери ЕЛДОМ

 

Бойлерите ЕЛДОМ притежават пълна изолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина 35 мм, осигуряваща ниски топлинни загуби. Водосъдържателите им са покрити с износоустойчив циркониев емайл и два магнезиеви протектора за оптимална защита от корозия. Притежават шестстепенна защита. 

Снабдени са с външен терморегулатор, откъдето може да задавате параметрите за желаната температура на водата. Имат и индикатор, който отчита температурата на загряване на водата. Притежават и комбиниран метален вентил, който съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан. 

Електрическият тръбен нагревател на бойлерите на ЕЛДОМ е специално проектиран и произведен по технологии от последно поколение. Моделите са снабдени със светещ ключ и възможност за поставяне на аноден тестер за следене на нивото на антикорозионната защита. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu 

 

Спестете си време в обикаляне по магазини и поръчайте термопомпи и бойлери на доказания български лидер ЕЛДОМ. Нашите консултанти ще ви съдействат, за да вземете най-доброто решение. Предвидили сме опции за покупка на избраните стоки на изплащане, което допълнително ще улесни покупката ви. Доверете се на бърза и сигурна поръчка от Parno.eu. Поръчайте сега!

12
продукти

BIOTECH

 Запознайте се с BIOTECH

  

 Биотех Трейд е дружество, занимаващо се с производство на пелетни горелки под търговското наименование BIOTECH. Горелките на компанията се разработват в различни варианти на мощности - от 10 до 35 kW/h. Предназначени са за изгаряне на пелети от дървесина с размери от 6 до 8Ф. Всяко съоръжение, предлагано от компанията, е снабдено с необходимите сертификати за безопасност при употреба.

 Фирмата има на разположение на своите клиенти 16 сервизни бази.  ...

  

 Това осигурява навременна намеса при решаване на всички възникнали проблеми по време на експлоатация на изделията.

  

 

Продукти от BIOTECH

 

Компанията произвежда пелетни горелки, обособени в следните продуктови линии:

 

BIOTECH COMBI

 

Горелката е с диапазон на мощност от 10 до 40 kW. Тя има следните предимства:
изцяло нова конструкция;

 

 >
 • позволява изгаряне на пелети с високо съдържание на пепел;
 • ниски експлоатационни разходи;
 • самопочистваща се;
 • лесен монтаж;
 • разделно отопление и бойлер;
 • интернет свързаност за лесна настройка.
 •  

  BIOTECH 35 

   

  Горелката от този модел има следните предимства:

   

   >
 • вентилатор;
 • двигател за шнека;
 • горивна глава;
 • контролер;
 • фотоклетка;
 • запалващ нагревател;
 • гъвкава връзка.
 •  

  BIOTECH LIGHT

   

  Горелката се произвежда във варианти на мощности от 10 до 35 kW. Като основни предимства могат да бъдат посочени: 

   

   >
 •  ниска цена;
 •  идентичност и взаимозаменяемост с другите модели, предложени от марката;
 •  оборудвана е с шнек;
 •  двигател на шнека;
 •  вентилатор;
 •  контролер;
 •  фотоклетка;
 •  гъвкава връзка.
 •  

   Parno.eu предлага продукти с марката BIOTECH

    

   Parno.eu предлага на своите клиенти два вида от предлаганите от бранда BIOTECH горелки, съчетаващи рентабилност и високо качество. Горелките са снабдени със седмичен програматор, което осигурява удобство при настройване. Неръждаемите електрически нагреватели пък осигуряват дълъг период на експлоатация. 

   Характерно за моделите е още бързина при запалване, звуков сигнал при възникнал проблем, самодиагностика, бърз и лесен монтаж. Снабдени са с меню, програмирано на български и английски език. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Parno.eu разполага с голяма гама продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Екип от специалисти ще ви консултира и с радост ще отговори на всички ваши въпроси, за да може да вземете своето информирано решение. 

  Parno.eu ви предлага опция за закупуване на избраните от вас артикули и на изплащане, за да бъде максимално ефективно пазаруването ви. 

   

   

   

   

   

  2
  продукти

  Radiatori 2000

   

  Запознайте се с Radiatori 2000

   

  Radiatori 2000 SpA е италианска компания, специализираща в производството на отоплителни и водопроводни системи. Тя навлиза динамично в света на отлетителните и екструдирани алуминиеви радиатори. Името ѝ се нарежда сред първите в бранша по отношение на иновации, качество и надеждност....

  Radiatori 2000 SpA е една от водещите фирми на пазара, използващи автоматизирани системи и машини. Производстводственият процес се отличава с оборудване от две 80-тонни пещи за топене на суровини, както и с 10 от най-съвременните преси и опаковъчни линии. Продукцията на компанията изпъква пред останалите със своите елегантни линии, съчетани с характеристиките на енергийно ефективни отоплителни уреди.

   

  Алуминиеви радиатори за парно от Radiatori 2000 SpA

   

  Алуминиевите радиатори на компанията Radiatori Spa, които може да откриете на българския пазар, са сегментирани в няколко продуктови линии - Helyos, Kaldo и Kalis.

   

  Алуминиеви радиатори Helyos

   

  Алуминиевите радиатори Helyos представляват глидери от лят алуминий със стандартна ширина и дълбочина. За да се получи нужният размер, глидерите се свързват помежду си. Те имат значителни предимства пред стоманените панелни радиатори, тъй като отдават топлина по-бързо заради конструкционния материал, от който са направени. Не корозират, което допълнително удължава експлоатационния им период.

  Предимство е и техният естетичен и модерен дизайн със закръглени форми, който пасва идеално на всеки тип интериор. Радиаторите Helyos притежават висока топлинна мощност и ефективност, благодарение на голямото си водно съдържание, бързо топлоотдаване и троен отвор. Според разстоянието на междуосието се произвеждат в следните модификации - H350, H500, H600, H700, H800.

   

  Алуминиеви радиатори Kaldo

   

  Алуминиевите радиатори Kaldo гарантират високо качество, надеждност, модерен дизайн и дълъг живот на експлоатация. При изработката им са използвани най-новите производствени процеси и технологии. Преди да стигна до пазара, всяко алуминиево ребро е подложено на тестове, което е гаранция за високото му качество. Произвеждат се в следните модификации - H350, H500, H600, H700, H800.

   

  Алуминиеви радиатори Kalis

   

  Алуминиевите радиатори Kalis се характеризират със специфика на глидерите, които са подходящи за места, пространството на които не позволява монтаж на глидери в ширина, а на височина. Радиаторите са продукт на най-съвременните производствени процеси и технологии. Те са перфектното съчетание между практичност и топлинна мощност. Съвременният и изчистен дизайн пасва идеално на всякакъв интериор.

   

  Radiatori 2000 SpA от Parno.eu

   

  Ние от Parno.eu предлагаме на своите клиенти два от най-търсените видове алуминиеви радиатори на доказания световен лидер Radiatori 2000 SpA - Helyos и Kalis. В случай, че не сте избрали на кой вариант да се доверите, задайте въпросите си на нашите консултанти. Те с радост ще съдействат с консултация, за да получите необходимата информация.

   

  Поръчайте онлайн от Parno.eu

   

  За да улесним покупката на алуминиевите радиатори Helyos и Kalis, ви предлагаме възможност да ги закупите на изплащане. За по-нетърпеливите сме предвидили и експресна поръчка без регистрация в сайта. Поръчайте онлайн бързо и лесно от Parno.eu. Ние гарантираме безопасността на вашата поръчка и доставка.

  11
  продукти

  GREYKO

  Запознайте се с GREYKO

   

  „Грейко Инженеринг“ ООД, представяща се на пазара с търговското наименование GREYKO, е с основна дейност проектиране и производство на пелетни съоръжения. Високотехнологичните изделия на бранда преминават през следния технологичен процес и етапи:...

   

   

  • Най-напред се извършва проектиране на изделието и се изготвя негов прототип;
  • Съоръжението се вкарва в производство чрез механична обработка;
  • Извършва се сглобяване на детайлите и компонентите на пелетното съоръжение;
  • Извършва се идентификация на готовия продукт, проследява се качеството му и се пакетира. След това се извършва и неговата експедиция.

   


  Продуктите на компанията се характеризират с балансирано съотношение между качество и цена на изделията. 

   

  Продукти от GREYKO

   

  В портфолиото на бранда влизат няколко продуктови категории. Сред тях са пелетни горелки, котли, пелетни камини и топловъздушни апарати.

   

  Пелетни горелки

   

  В зависимост от избрания модел, пелетните горелки предлагат възможност за работа с всякакъв вид и качество на пелетите. Монтират се бързо и настройката им се извършва лесно и достъпно. Предлагат възможност за самопочистване без нарушаване горивния процес. Имат възможност за управление посредством стаен и регулируем термостат. 

   

  Пелетни котли 

   

  Различните модели пелетни котли се предлагат в разнообразни мощности, за да отговорят на вашите нужди. Някои модели предлагат възможност за монтаж на горелката както отляво, така и отдясно, както и фронтално на котела. Високотехнологичните котли предлагат ефективно решение за отопление на домове и офиси.

   

  Пелетни камини

   

  Различните модели на камините предлагат разнообразна цветова гама, за да успеете да ги приобщите към интериора на дома си. Високоефективни, те се изработват в различни варианти на мощности, за да отговарят на вашите нужди, свързани с големината на отопляваното помещение. 

   

  Parno.eu предлага разнообразие от продукти с марката GREYKO

   

  От Parno.eu може да закупите продукти с марка GREYKO. Интелигентните и ефективни решения на бранда се характеризират с атрактивен дизайн, ефективност и лесно използване. 

   

  Пелетна камина с водна риза 

   

  Различните модели пелетни камини с водна риза се предлагат с врати с устойчиво стъкло и ринг за почистване на димогарните тръби. Предлагат се в различни варианти на мощности и имат възможност за регулиране посредством модулация. Могат да се управляват от стаен жичен или безжичен термостат. Предлагат възможности за свързване чрез Wi Fi модул, за да бъде осъществяван дистанционен мониторинг. 

   

  Пелетен котел

   

  Пелетните котли са подходящи за битово потребление и могат да горят посредством всякакъв вид пелети. Осигуряват лесен монтаж и настройки, лесна експлоатация и почистване. Имат защита от препълване на входящите тръби и висока ефективност на горене. 

   

  Комбиниран котел

   

  Комбинираните котли са изключително достъпни за употреба. Много лесни за монтаж и експлоатация, те са идеално решение за отопление. Предлагат редица предимства, свързани със защита от препълване на входящата тръба и функция „поддържане на огъня“. 

   

  Пелетна горелка

   

  Различните модели на пелетни горелки предлагат възможност за самопочистваща се функция, без да се нарушава горивният процес. Имат възможност за работа както с висококачествени пелети, така и с пелети с високо пепелно съдържание. Целият горивен процес е напълно автоматизиран.

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  На сайта на Parno.eu може да откриете множество продукти на различни брандове, свързани с отопление и климатизация. Нашите квалифицирани специалисти с радост ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви помогнат да вземете най-подходящото за вашите нужди решение. 

  Предвидили сме възможност да закупите избраните стоки на изплащане, за да направим процеса на пазаруване максимално удобен за вас. Възползвайте се и от възможностите за експресна поръчка, без да е необходимо да се регистрирате на сайта ни. Доверете се на бърза и сигурна доставка на избраните от вас продукти. 

  21
  продукти

  SineUPS

  Запознайте се с бранда SineUPS от Техногама

   

  Българската компания Техногама, локализирана в гр. Пловдив, е с основна дейност проектиране и производство на специализирана електроника за битово отопление. Продуктите на фирмата акцентират върху модерни технологии, удобство при ежедневна употреба и сигурна и безпроблемна работа. Висококвалифициран екип от специалисти разработва продуктите на компанията, като това гарантира тяхното качество и дългогодишно присъствие на пазара. ...

  За да улесни своите клиенти, фирмата предлага двугодишен сервиз след направена покупка на продуктите, както и следгаранционен сервиз и обслужване. 

  Компанията е разработила продуктовата си гама, като изцяло я е съобразила с нуждите на потреблението, осигурявайки максимална сигурност и ефективност на отоплителните системи. 

   

  Продукти от Техногама

  Фирмата е обособила продуктовото си производство в няколко линии. Целта е осигуряване на сигурност и комфорт при използването в отоплителните системи.

   

  Аварийни захранващи устройства (UPS) на отоплителни системи

  UPS системите с търговско наименование SineUPS се произвеждат в различни модели, мощности за консуматорите, за които ще се използват, и капацитет на батерията. Поради факта, че всички разполагат с непрекъсваем източник на захранване, те осигуряват гарантирана постоянна работа на консуматорите, свързани към тях. 
  Така в случаите на прекъсване и нестабилност на мрежово захранване, SineUPS осигуряват продължително захранване, а изходното напрежение е същото, като от електрическата мрежа. По този начин консуматорите имат същата ефективност при работа, както и ако са захранвани от мрежата. 

   

   Диференциален термостат

  Термостатите с търговско наименование tSOL се различават по тяхното предназначение, и съответно входовете и изходите им според вида им. Те биват:

   

  Специализирани устройства за управление на топлообмен между слънчев колектор и бойлер

  Снабдени с различен брой входове и изходи, съобразени с предназначението им, те осигуряват оптимална работа на системата и следят за аварийни ситуации, предотвратявайки потенциално опасни последствия за системата. 

   

  Термостати с универсално предложение за отоплителни инсталации

  Този тип термостати поддържат зададената температура на отопляемия обект. Те могат да се използват както за отопление, така и за охлаждане в широки температурни граници. 

   

  Parno.eu предлага голямо разнообразие от продукти с марката на Техногама SineUPS

  Parno.eu предлага голяма гама от UPS системите с марката SineUPS. Всички устройства гарантират постоянната работа на консуматорите, свързани към него. При наличие на стабилно мрежово напрежение, устройството поддържа заряда на батерията, така че да има готовност при необходимост от използване. 

  Изводите за външен акомулатор позволяват включване на батерия с по-голям капацитет и продължителна работа в авариен режим. Предлаганите модели са предназначени за консуматори с различни мощности, които да гарантират постоянната работа според нуждите на консуматорите ви. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

  Parno.eu предлага голямо разнообразие от стоки, свързани с отопление и климатизация, както и необходимите за тях консумативи. Екип от специалисти ще ви съдейства, за да получите отговор на всички въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти. Така вие ще може да вземете информирано решение, подходящо за индивидуалните ви нужди и потребности.

  Parno.eu предлага възможност да закупите избраните от вас продукти на изплащане, за да ви улесним максимално. Доверете се на бърза и сигурна поръчка, дори и без регистрация. Всички продукти може да разгледате на сайта ни.

  8
  продукти

  Emmeti

  Запознайте се с EMMETI

   

  Компанията EMMETI е създадена през 1976 г. в Италия. Тя предлага цялостни решения за термохидравлика и климатизация. Специализирана е в производството на оборудване като вентили, уплътнения и фитинги, месингови и многослойни тръби, както и на котли, подови изолационни панели, термопомпи и климатици. Изделията са сертифицирани по стандарт ISO 9001. Сервизните центрове се грижат за поддържане на високото ниво на обслужване на изделията.... 

  Продукти от EMMETI

   

  Производството на компанията е обединено в следните категории висококачествени продукти: 

  Термохидравлика

  В тази продуктова категория са включени разпределителни системи за вода и газ, системи за подово отопление и охлаждане, стенни и таванни системи за охлаждане и отопление, колектори, контролери, радиатори, лири за баня, уплътнители, фитинги, кранове, вентили, маркучи, котли и всякакви компоненти за централно отопление. 

  Климатизация

  Чрез съвременните си лаборатории брандът разработва високоефективни инверторни климатици и термопомпи. Всички те отговарят на най-новите европейски разпоредби и директиви. Системите за контролиране на механичната вентилация и подовото охлаждане са продукт на най-новите разработки в този сектор. Продуктите на бранда са високоефективни, патентовани и сертифицирани. 

  Еко енергия и енергоспестяване

  От EMMETI са изключително ангажирани с опазването на околната среда, поради което разработват и произвеждат възобновяеми енергийни източници - фотоволтаични системи и слънчеви панели. Работата им е насочена към осигуряване на захранването на високоефективните термопомпи, осигурявайки пълното им захранване. 

  Parno.eu предлага продукти с марката EMMETI

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Parno.eu предлага оборудване за отопление и климатизация на водещи световни брандове - гаранция за качество и сигурност. Ако изпитвате колебания в избора си, доверете се на нашите квалифицирани специалисти, които с радост ще отговорят на всичките ви въпроси, за да вземете най-правилното решение за нуждите си. 

   

  Предвидили сме опция за закупуване на избраните от вас артикули на изплащане, за да улесним максимално покупката ви. Не е необходима регистрация в сайта ни, така че може да направите бърза поръчка. Изберете и поръчайте от Parno.eu сега!

   

  23
  продукти

  Rehau

  Запознайте се с REHAU

  Брандът REHAU е разпознаваем в световен мащаб, като името се свързва с водещ лидер в областта на строителството, автомобилостроенето и индустрията. Компанията оперира в над 170 места по света и наброява около 20 000 служители. Символ е на непрекъснат растеж с помощта на иновативната си сила и компетентност в технологичните решения за повърхности и разработването на системи и материали. ...

  Производството на компанията е свързано с използване на възобновяеми енергийни източници за ефективно строителство и управление на водите, като по този начин допринася за екологичните и икономически предизвикателства на бъдещето. 

  Продукти от REHAU

  REHAU предлага съвременни и иновативни решения както за дома, така и за индустрията. Ето и кои са основните сегменти, които REHAU покрива:

  Прозорци

  REHAU предлага модерни варианти на прозорци и врати, които осигуряват чист въздух дори когато са затворени. 

  Подово отопление

  REHAU залагат на възможностите, които подовото отопление осигурява. Домът ви става по-просторен, когато не отнемате от пространството му с отоплителни уреди. 

  Водопровод за питейна вода

  REHAU комбинира ефективна система с иновативни материали, които осигуряват хигиена, безопасност и качество на водата в дома ви, при това с много по-нисък разход на енергия. Новите фитинги, използвани в системите, ви гарантират напълно безоловна вода. 

  Жилищна вентилация

  Иновативните системи, предлагани от REHAU, осигуряват свеж въздух в дома дори и при затворени прозорци. Това се извършва благодарение на интегрирана система за вентилация и филтриране. 

  Контрол на температурата

  Стайните регулатори от REHAU осигуряват контрол на температурата индивидуално за всяка стая. Работят посредством ръчно и автоматично регулиране.

  Контролер за водопровода

  Той действа в посока намаляване на щетите, нанесени от водата по водопровода. Те са свързани със спукване на тръби, дефектни връзки на перални и недобре уплътнени арматури. 

  Сградно строителство

  Сградното строителство, подпомагано от REHAU, е ориентирано към осигуряване на рентабилно отопление, вентилация и охлаждане. В съчетание с това REHAU се грижи и за санитарните инсталации, вратите и прозорците в сградата. 

  Инфраструктурно строителство

  REHAU осигурява продукти за топлоснабдяване, характеризиращи се с икономичност, сигурност и ефективност. 

  Индустриално строителство

  REHAU осигурява за нуждите на строителството индустриални системи. Те представляват иновативни решения за въздух под налягане, охлаждаща вода, химикали и индустриално отопление. 

  Parno.eu предлага продукти с марката REHAU

  От Parno.eu може да закупите консумативи за изграждане на подово отопление. Използвайки тръбите, по които тече топла вода, с неповторимото си качество и плътност Системите на REHAU осигуряват равномерно затопляне на повърхностите без загуби на енергия. 

  Защо да поръчате от Parno.eu

  Parno.eu предлага разнообразие от продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Ако се колебаете в избора си, екип от специалисти ще отговори на всички ваши въпроси, за да вземете най-подходящото за нуждите си решение. Предвидили сме опция за закупуване на избраните от вас артикули на изплащане, за да улесним покупката ви максимално. 


  Доверете се на бърза и сигурна поръчка от Parno.eu. Поръчайте сега!

  43
  продукти

  Алтерм

  Запознайте се с Алтерм 

   

  “Алтерм” ЕООД е българска фирма за отоплителни тела, основана през 2012 г. Основната дейност на компанията е производство на алуминиеви отливки под високо налягане, лири за баня, разширителни съдове и метални стелажи.

  За направата на своите продукти Алтерм ЕООД разчита на специални леярски машини и оборудване, като поддържа високо качество и внимание към всеки един детайл. Компанията има и изградена лаборатория за контрол на суровините....

  Фабриката, в която се изработват изделията, е разположена в Индустриалната зона на град Шумен, като в близост до нея се намират морски и речни пристанища. 

   

  Продукти от Алтерм

   

  Алтерм предлага разнообразие от продукти, изработени от алуминий и магнезиева сплав. В портфолиото на компанията ще откриете:

  • лири за баня в различна цветова гама, като има възможност да бъдат изработени по зададени размери на клиента; 

   

  • разширителни съдове, които са неизменна част при отопление с радиатори за водно отопление на помещенията. Изработват се с различен обем, за да се избере най-правилния според броя и големината на радиаторите; 

   

  • аноди от магнезиева сплав за галванична защита на стоманени резервоари, които са с антикорозионна защита. Протекторите се предлагат с различна големина, диаметър и тегло и също могат да бъдат произведени по поръчка на клиента;

   

  • разнообразие от стелажи. Те са направени от метал и разполагат с от 4бр. до 6бр. плота според модела. Имат свободна конфигурация, която позволява съхранението на различни по големина предмети. Фирмата приема и изпълнява поръчки за леене под налягане на алуминиеви и магнезиеви сплави. 

   

  • разширителни съдове, които са неизменна част при отопление с радиатори за водно отопление на помещенията. Изработват се с различен обем, за да се избере най-правилния според броя и големината на радиаторите; 

   

  Parno.eu предлага продукти на Алтерм

   

  Parno.eu разпространява изделия на фирмата в сферата на отоплителните тела. Продуктите на марката се характеризират с изчистен и съвременен дизайн, който подхожда на всеки стил. 

  В сайта ще откриете лири за баня от Алтерм, които  със своята увеличена топлинна мощ могат да постигнат определен топлинен ефект в по-малки пространства. Развиват максимална работна температура от 110℃. Притежават дълготрайно електростатично прахово покритие, което има висока топлопроводимост и не задържа прах. Окомплектовани са с алуминиеви окачващи елементи, а благодарение на своя красив и елегантен дизайн, ще се впишат във всеки тип помещение. 

  Пристигат с 10 години гаранция и са страхотно съотношението между цена, качество и мощност. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Поръчайте онлайн продуктите на Алтерм от Parno.eu. Нашите консултанти с радост ще ви съдействат и ще отговорят на всички ваши въпроси. Предвидили сме опция за закупуване на стоките на изплащане, за да улесним покупката ви. Възползвайте се от възможността за експресна поръчка без да е необходимо да се регистрирате в сайта ни. Доверете са на качеството и безопасната доставка за избраните от вас продукти!

  20
  продукти

  Wilo

  Запознайте се с Wilo

   

  Wilo е европейска компания, която специализира в производството на на помпи и помпени системи. Основана е през 1872 година в Дортмунд, Германия, от Луис Оплендер като фабрика за медни и месингови изделия. 

  С разрастването си Wilo развива все повече своите продукти и днес компанията се е превърнала в глобален лидер в сектора на високотехнологичните помпи...

  Историята на Wilo доказва, че брандът винаги се стреми да поставя нови стандарти и да усленява живота на своите клиенти. Марката стои зад изработването на първия ускорител на циркулация в света, а към днешна дата не спира да се развива и предлага все по-иновативни продукти.

  Освен своите висококачествени изделия Wilo предоставя голям набор от услуги като инсталация и поддръжка. Тяхната отдаденост осигурява на потребителите достъп до най-новите и най-ефикасните решения за дома, офиса и индустрията.

  Wilo притежава повече от 60 дъщерни дружества в над 60 държави, а към 2021 година осигурява работа на 8 200 служители по целия свят. Марката пристига в България през 2000 година под името “Вило България” ЕООД, а през 2002 г. се превръща в един от основните доставчици на помпи и помпени системи в голяма част от ВиК дружествата в страната.

   

  Продукти от Wilo

   

  Марката има множество продуктови линии, които предлагат цялостни решения за дома, водното стопанство, търговските сгради и индустрията. В портфолиото на Wilo влизат: 

   

  • Циркулационни помпи за отоплителни и климатични системи - брандът разполага с изключително богата гама от тях. Те са проектирани да циркулират течности през затворени системи като отопление, вентилация и климатизация. 

   

  • Потопяеми помпи за дренаж и напояване - Wilo разполага с голям набор от помпи, които работят под вода и освен за дренаж и напояване, се използват и за водоснабдяване.

   

  • Системи за повишаване на налягането - този тип системи имат за цел да повишат налягането на водата в сградите и включват в себе си помпи, контролери и аксесоари.

   

  • Специализирани помпи за отпадни води и канализация - те са проектирани за работа със специфични видове течности, както и да работят при трудни условия.

   

  • Системи за отопление, охлаждане и за повишаване на налягането - те са предварително конфигурирани и предлагат цялостно и готово за употреба решение.

   

  • Услуги - освен високотехнологични помпи Wilo предлага и услуги като системно планиране, инсталация и поддръжка на техните продукти.

   

  Parno.eu предлага продукти с марката Wilo

   

  Parno.eu разпространява широка гама от циркулационни помпи на бранда, отличаващи се със своята ефективност и надеждност. 

   

  Тези помпи притежават иновативни функции и благодарение на тях имат по-ниска консумация на енергия. Компактните им размери ги правят лесни и бързи за монтиране. Освен това идват със предварителни настройки за отопление с радиатори и подово отопление, което спестява време при пускането им в употреба. Помпите се снабдени с технологията на зеленото копче, интуитивен потребителски интерфейс и интелигентни настройки, които придават максимален комфорт на обслужване. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Parno.eu предлага разнообразие от продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Ако се колебаете в избора си, екип от специалисти ще отговори на всички ваши въпроси, за да вземете най-подходящото за нуждите си решение. Предвидили сме опция за закупуване на избраните от вас артикули на изплащане, за да улесним покупката ви максимално. 

  12
  продукти

  Grundfos

  Запознайте се с Grundfos

   

  Grundfos е компания, чиято история започва през 1945 година в малкото градче Берингбро, Дания. Фирмата е създадена след края на Втората световна война от датския инженер Пол Дю Йенсен и специализира в производството на водни помпи. 

   

  Компанията се е превърнала във водещ производител на водни помпи в света, осигурявайки работа на над повече от 19 000 служители, а към днешна дата притежава заводи в цяла Европа, САЩ, Мексико, Южна Корея и др....

   

  Освен помпи Grundfos предлага и цялостни решения в областта на отоплението, климатизацията, водоснабдяването, пречистване на отпадъчни води.

   

  Фирмата се занимава още с производството на потопяеми и сухи електрически двигатели, както и със системи за управление и защита на помпени агрегати и системи. 

   

  Продукти от Grundfos

   

  Датският бранд разполага с широка гама от продукти, които са изработени така, че да отговарят на изискванията на клиентите. При тях може да откриете както помпи за дома, така и за вашите индустриални нужни. В портфолиото на Grundfos влизат:

   

  • Помпи - те имат различен вид, дизайн и конструкция, а изборът им трябва да бъде съобразен с работата, която ще вършат. Grundfos предлагат още мотори, контролери и др. 

   

  • Разбъркващи устройства - това са многогабаритни миксери и едрогабаритни флоумейкъри, предназначени за фабрично изработени помпени станции и басейни. 

   

  • Соларни модули - те предоставят гъвкавост и надеждност за електрозахранване без последващи разходи за енергия. 

   

  • Аксесоари за  дозиращи помпи, измервания и управления, миксери и флоумейкър, механични и електрически. 

   

  • Grundfos предлага широка гама от системи и сензори, които осигуряват данните, необходими за оптимизация на тяхната работа. Тук влизат помпена, подемна, противопожарна и система за дезинфекция. 

   

  Parno.eu предлага продукти с марката Grundfos

   

  Parno.eu разпространява разнообразие от изделия на компанията. Те се характеризират със своята компактност, устойчивост и ефективност.

   

  Циркулационни помпи

   

  Тези помпи имат вградена двупосочна комуникация, която позволява обмен на информация между вашия смартфон и помпата. Цялата отоплителна система може да бъде балансирана благодарение на приложението GO Balance, което ви позволява да изчислите необходимия дебит в радиаторите и системата за подово отопление. Помпите притежават компактен дизайн, лесни са за настройка и най-важното - имат ниско потребление на енергия. В сайта ни можете да намерите различни циркулационни помпи от Grundfos, според вашите нужди и предпочитания.

   

  Кондензен газов котел

   

  Котлите предлагат всичко за модерните нужди на стенните кондензни котли, които работят с природен газ и пропан бутан. Благодарение на своя корпус и компактни размери ви дават многобройни възможности за монтаж. материалите, от които са изработени, са здрави и дълготрайни. Котлите притежават опростен потребителски интерфейс и могат да се управляват дистанционно. За възможно най-добро използване на енергията, разчитат на своя висок коефициент на полезно действие до 109% (Hi) / 98% (Hs). 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Parno.eu предлага разнообразие от продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Ако се колебаете в избора си, екип от специалисти ще отговори на всички ваши въпроси, за да вземете най-подходящото за нуждите си решение. Предвидили сме опция за закупуване на избраните от вас артикули на изплащане, за да улесним покупката ви максимално. 

  12
  продукти

  Salus

  Запознайте се със Salus

   

  Salus е част от Computime Group Limited и е водеща марка за индустриална автоматизация и системи за управление. Salus предлага модерни решения за управление на топлинна и възобновяема енергия за клиенти от различни индустрии. От 1974 г. компанията обслужва клиенти от търговския, промишления и потребителския сектор на пазарите в Азия, Северна Америка и Европа. Тя бързо се превръща в световен лидер в областта на системите за автоматизация и контрол....

  Salus е известна и със своите изследователски проекти в областта на електронните технологии за управление. Тя непрекъснато разработва нови продукти и технологии, за да отговоря на променящите се изисквания на индустрията. Компанията предлага и услуги за обучение и поддръжка, както и индивидуални инженерни и проектантски услуги на своите клиенти.

   

  Продукти от Salus

   

  Salus е лидер в областта на отоплението и управлението на енергията. Тяхната широка гама от продукти е предназначена да помага на хората да увеличат максимално своя комфорт. Компанията помага за редуциране потреблението на енергия и понижаване на сметките на клиентите си за комунални услуги.


  Широкото продуктово портфолио на компанията включва промишлени системи за управление, сензори, системи Smart Home, подово отопление, радиаторно отопление, електрическо отопление, контрол на котел и контрол на помпа, времеви програми, контролери за соларни колектори и други.

   

   Parno.eu предлага продукти с марката Salus

   

  На Parno.eu може да откриете термостати на бранда, които позволяват контролиране на отоплението и охлаждането от всяко устройство. Чрез приложението потребителите могат също така да получат достъп до подробни отчети за потреблението на енергия и да зададат персонализирани настройки за по-добра енергийна ефективност.

   

  Термостатите на Salus разполагат с широк набор от възможности за програмиране и възможност за дистанционно управление от приложение на смартфон. Имат интуитивен и лесен за използване интерфейс, който позволява бързо и лесно да се регулира температурата в помещението. Термостатите могат да бъдат програмирани да се включват и изключват в определени часове на деня или седмицата и могат да се използват за задаване на различни температури за различните стаи.

   

  Термостатите Salus имат и редица други функции, предназначени да направят живота по-лесен и по-комфортен. Те са създадени да бъдат енергийно ефективни, което спомага за намаляване на разходите за енергия. Те имат и вградени сензори, които могат да определят качеството на въздуха и нивата на влажност в дома.

   

  Като цяло термостатите Salus са отличен избор за всеки, който търси лесен за използване, удобен и енергийно ефективен термостат. С интуитивен интерфейс, енергоспестяващи функции, дистанционно управление и съвместимост на някои модели с гласови асистенти, термостатите на Salus са идеалният избор за модерни жилища.

   

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Parno.eu предлага голямо разнообразие от продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Екип от специалисти ще се погрижи за вас, като отговори на въпросите ви, за да вземете най-подходящото решение. 


  Предвидили сме опция за закупуване на избраните артикули на изплащане, за да улесним максимално покупката ви. Може да пазарувате от Parno.eu с бърза поръчка, без да правите регистрация в сайта ни. 


  Доверете се на качеството, което Parno.eu предлага, както и на бързата и сигурна доставка. Поръчайте сега!

   

  11
  продукти

  Wolf

  Запознайте се с Wolf

   

  Wolf GmbH е водещ немски доставчик на отоплителна и климатична техника. Компанията стартира в сектора на отоплителните системи през 80-те години на 20-ти век. Продуктите на бранда са разпознаваеми на пазара, отличавайки се с висока ефективност и екологичност. Компанията създава продукти, насочени към климатизация, отопление, вентилация, както и слънчева и електрическа енергия. 

  Wolf притежава сертификати ISO 9001. Компанията налага и свои собствени стандарти за високо качество, което не остава незабелязано от потребителите. ...

   

  Продукти от Wolf

  Портфолиото на компанията наброява изключително богата гама от продукти. 

   

  Бойлери

   

  Бойлерите с марка Wolf се предлагат в няколко размера, за да удовлетворят различните нужди на потребителите. Те са ефективен метод за доставяне на битова гореща вода и са специално проектирани за нуждите на домакинствата. 

   

  Буферни съдове

   

  Буферните съдове съхраняват енергията за отопление. Идеални решения са особено при комбинация на няколко топлинни генератора. Отличават се с висока степен на топлоизолация и се предлагат в различни размери, удовлетворяващи изискванията на клиентите. 

   

  Газови кондензационни котли

   

  Газовите котли са ефективни решения за отопление на различни по големина площи, тъй като се произвеждат в разнообразни по мощност варианти. Те дават възможност за приобщаване на бойлер със серпентина към тях. 

   

  Модули за управление и стайни термостати

   

  Те улесняват процеса по използване на отоплителните системи, което е и една от основните идеи, наложени от компанията. Високотехнологичните модули за управление и стайните термостати предлагат значителни удобства при управление дори от разстояние. 

   

  Термопомпи

   

  Качеството на термопомпите е гарантирано от иновативния подход на бранда Wolf. Те осигуряват висока ефективност при отопление и охлаждане и са един предпочитан вариант за клиенти, търсещи оптимални показатели. 

   

  Слънчеви колектори

   

  Слънчевите колектори са изработени от екологично чисти и разноцветни материали, които в бъдеще могат да бъдат рециклирани без затруднения. Високите технологии на изработка осигуряват дълъг живот на експлоатация. Притежават иновативен подход при изработване с дълбоко изтеглена алуминиева и напълно затворена по дължина вана на колектора. 

   

  Parno.eu предлага продукти с марката Wolf

   

  От Parno.eu може да закупите кондензационни газови котли с марката Wolf. Различните модели предлагат възможности за свързване на бойлер към тях. Котлите на газ са с висок процент на КПД за възможно най-добро използване на енергията. Осигуряват постоянна температура на горещата вода. Предлагат се в различни мощности и имат опция за дистанционно управление. Тихият режим на работа и компактните размери ги правят предпочитани сред потребителите. Осигуряват лесен монтаж и поддръжка. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Parno.eu предлага консултация с висококвалифицирани специалисти, които с радост ще отговорят на вашите въпроси, за да вземете своето информирано решение. Всички продукти от сайта могат да бъдат закупени на изплащане, което допълнително осигурява удобство при пазаруване. Разгледайте сайта и изберете продукти на доказани марки. Пазарувайте лесно и сигурно от Parno.eu. 

  6
  продукти

  LG

  Запознайте се с LG

   

  Компанията LG е основана през 1947 г. в град Пусан, Корея. Фирмата започва началото си със създаване на козметични продукти под името Lucky. Първите ѝ продукти били паста за зъби и крем за лице. На 1 октомври 1958 г. Lak Hui Chemical основава фирмата Goldstar, която по-късно се нарича LG Electronics. От този момент нататък компанията започва да работи над проекти, свързани с електрическите уреди и битовата техника. ...

  Началото на дейността на фирмата се свързва с редица иновативни производства в Корея. Такива са транзисторният радиоприемник, електрическият вентилатор, както и първият хладилник в Корея. През 1966 г. компанията пуска на пазара първия черно-бял телевизор, а през 1982 г. изнася производството си извън пределите на страната, по-конкретно в щата Алабама. Тогава започва да произвежда цветни телевизори, LCD телевизори, микровълнови печки, перални и климатици. През 2007 г. компанията се оказва пионер и в развитието на 4G технологията. Малко по-късно представят хибриден климатик, захранващ се със слънчева енергия, както и първия в света проектор с 3D лещи. 

  Приоритетно за бизнеса е производството на битова техника с функция за свързване с интернет и синхронизиране с мобилни устройства, както и самообучителни програми. Подразделение на компанията се специализира в създаването и продажбата на климатични системи и пречистватели за въздух. Отделът се занимава и със производство на енергоспестяващи продукти като слънчеви батерии и осветителни системи, интелигентни термостати и системи за контрол на отоплението. 

   

  Охлаждане и отопление от LG

  Климатиците и термопомпите са ефективен начин както за отопление, така и за охлаждане на домове, офиси, фабрики и други видове помещения. Съществуват много варианти на климатици и термопомпи, предназначени за различни по характеристика и климатични условия помещения. 

  Parno.eu предлага на своите клиенти доказани по качество и дизайн климатици и термопомпи от LG. Сред многообразието от продукти на марката със сигурност ще  откриете най-подходящото за вас решение. 

   

  Климатици LG

  Климатиците LG са с осигурена 5-годишна пълна гаранция, както и 10-годишна гаранция на компресора. Dual Inverter Compressor предлага комбинация от ефективни решения, които осигуряват по-бързо охлаждане, съчетано с ниско ниво на шум и  плавни нива на работа. Компресорите на стандартните климатици непрекъснато се включват и изключват, за да регулират температурата, като по този начин консумират много енергия. При инверторния компресор скоростта му се регулира непрекъснато, за да поддържа зададените стойности на температура. С енергоспестяващия си честотен диапазон Dual Inverter Compressor спестява повече енергия от стандартните компресори. Благодарение на него въздухът се издухва по-далеч и по-бързо. 

  Климатиците на LG притежават изчистен и модерен дизайн със скрит дисплей, който е перфектен за бързо и точно отчитане на енергията. С бутона с функция за активно управление на разхода на електроенергия може да регулирате нейното потребление между три варианта - 80%, 60% и 40%. Чрез този бутон контролирате охлаждането и разхода на енергията. 

  Посредством опцията „Комфортен въздух“ на климатиците LG може да настройвате жалузите на климатика така, че въздушната струя да не е насочена към хората в помещението. 

  Фреонът на климатиците LG R32 притежава по-висок индекс на изстудяване от останалите фреонови технологии. Той е по-екологичен и безопасен. 

  Филтрите на LG са изключително прецизни и улавят и най-малките прахови частици в помещението. Отстраняват още алергените във въздуха, като например домашните акари, и осигуряват по-чиста и здравословна среда. 

  Климатиците на LG са проектирани така, че да осигуряват възможност за лесен и ефективен монтаж, без значение от заобикалящите ги предмети. 

   

  Термопомпи LG 

  Термопомпите Въздух/Вода на LG са перфектното решение за всеки дом. Те отговарят за затоплянето и охлаждането чрез усъвършенствана и ефективна единна интегрирана система и компактна технология. 

  Therma V е най-новата отоплителна система Вода/Въздух на LG. Технологията ѝ се характеризира с осезаемо пестене на енергия. Системата може да бъде използвана за различни отоплителни решения - от подово отопление до производство на топла вода с няколко затоплящи източника. Тази система може да се използва както за новостроящи се сгради, така и за реновирани, като осигурява ефективност и надеждност. 

  Therma V Split е новата термопомпена сплит система Вода/Въздух на LG. Тя е природосъобразен и енергоефективен начин за пълно удовлетворяване на нуждите на едно домакинство за охлаждане, отопление и осигуряване на гореща вода. 

   

  Parno.eu предлага климатици и термопомпи на марката LG, предназначени за различни помещения и цели

  Ние от Parno.eu предлагаме разновидности на климатици и термопомпени отоплителни системи на LG, съобразени с вашите нужди и изисквания. На сайта ни може да откриете всички продукти с марката LG, които предлагаме с подробни характеристики и информация за тях. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

  Parno.eu гарантира бърза и безопасна доставка на избраните продукти. За ваше удобство сме предвидили сме опция за закупуване на стоки на изплащане. Не се колебайте да зададете въпросите си на нашия екип от специалисти. Те с удоволствие ще ви съдействат с информация, касаеща отопление и климатизация.

  22
  продукти

  ALL-THERM

  Запознайте се с All-Therm

   

  All-Therm е третата по големина компания в света за производство на алуминиеви радиатори и индустриални горелки, както и сред десетте най-големи производители на стенни котли. Компанията е създадена през 1979 г. със скромния ресурс, наброяващ 30 служители....

  Първите продукти навлизат на пазара през 1980 г., а през 90-те години фирмата се превръща в лидер в отоплителната индустрия, отличаваща се с продукти с отлично качество и конкурентни цени.

  Компанията изнася продукцията си в над 30 страни, сред които Испания, Италия, Русия и Франция. Три пъти печели престижната награда “Износител на годината”. Качеството на продуктите се унифицира и заради строгите изисквания на държавите, в които се внасят, което ги прави безспорен лидер сред конкурентите. В наши дни мащабите на производство достигат десетки хиляди радиатори за парно и котли на ден, реализирани на производствен терен от 75 000 квадратни метра площ. Към настоящия момент над 200 души обслужват нуждите на компанията.

  Алуминиев радиатор All-term

  Алуминиевите радиатори All-Therm са олицетворение най-модерната и съвременна технология в бранша. Компанията произвежда KAL радиаторни елементи с алуминиева сплав, двукратно боядисана с антикорозионен слой чрез катафорезен процес. Втората обработка се извършва с боя за покритие “epoxy”, последвано от сушене при много висока температура за перфектен завършек. Процесът представлява най-модерната съвременна технология и използва сертификат CE EN-442. Производството е контролирано от TUV и Eurovent Certita.

  All-Therm - Гаранция за качество

  Алуминиевата сплав, която се използва за изработката на радиаторите, е с най-високо качество и осигурява дълъг живот с 10-годишна гаранция. Алуминият е с конструкция с горни отвори и перки за по-добро разпределение на топлината. Алуминиевите радиатори All-Therm се характеризират с висок топлообмен и гарантират ефективно отопление без значение от площта на вашия дом. Радиаторите All-Therm съчетават енергоефективност с чисто естетически свойства, които облагородяват домашната среда и създават усещане за уют. Според нуждите на клиентите, те се изработват в три варианта на междуосово разстояние: 350, 500 и 600 mm.

  Купете алуминиеви радиатори All-Therm от Parno.eu

  Ние от Parno.eu предлагаме на своите клиенти алуминиеви радиатори на доказания лидер в отоплителната индустрия. Осигурете комфорт в дома си с високоефективните отоплителни предложения на All-Therm. Стилният им и изискан дизайн може да стане част от интериора на всеки дом.

  Поръчайте онлайн и платете на вноски

  За да осигурим максимално удобство за нашите клиенти, ние, от Parno.eu, предлагаме възможност за закупуване на радиаторите All-Therm онлайн. Гарантираме тяхната безопасна и експресна доставка. Предвидили сме и опция за покупка на изплащане. Нашите консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси, като ви дадат компетентен съвет и ценни препоръки. Поръчайте алуминиеви радиатори All-Therm от Parno.eu на конкурентни цени. Инвестицията, направена от вас, ще бъде възвърната още през първия отоплителен сезон, благодарение на отличните технологични характеристики на радиаторите All-Therm.

  3
  продукти

  LIPOVICA

  Запознайте се с LIPOVICA

   

  LIPOVICA е фирма-производител на лети алуминиеви радиатори. Създадена е през 1968 г. в Хърватска. През годините няколко поколения са отдали своя труд и мотивация, за да се стигне днес до създаването на продукти с неповторимо качество и богата традиция. С течение на времето LIPOVICA се налага като водещ производител в Европа и още през 1980 г. компанията заема престижното второ място на стария континент за производство на алуминиеви радиатори. Продължава да държи челни позиции на пазара и до днес....

  Видове алуминиеви радиатори от LIPOVICA

  LIPOVICA предлага на своите клиенти алуминиеви радиатори, сегментирани според своите характеристики в четири модела. Сред портфолиото на LIPOVICA са моделите Orion, Solar, Ekonomik, Plano. 

  Orion

  Радиаторите Orion са най-популярните технологични решения в продуктова гама на LIPOVICA. С покритие, даващо по-добър затоплящ ефект, те представят нови тенденции на световния пазар. Радиаторите са трето поколение разработката, която продължава да отстоява своите позиции за качество. Създадени през 2005 г. на база многобройните изисквания за модерен дизайн и високи технологични параметри, моделът се откроява като едно модерно интериорно решение. Притежава заоблени краища и ръбове, което го прави изключително предпочитан модел на места, където безопасността е на първо място. Подходящ е както за детски стаи, така и за училища и друг тип детски заведения.

  Solar

  Моделът Solar е представител на ново поколение алуминиеви радиатори. Характеризира се с лекота и елегантност на формите и отлични отоплителни характеристики. Радиаторът е компактен, което го прави подходящ за тесни пространства.

  Ekonomik

  Моделът Ekonomik е предпочитан вариант за отопление вече 40 години. Неговите форми пасват идеално на всеки интериор без значение дали е класически, или модерен стил. Заслужил е титлата си на изключително здрав в техническо отношение радиатор. 

  Plano

  Радиатор Plano е най-новият вариант сред моделите на LIPOVICA. Серийното му производство е започнало през 2015 г. в отговор на пазарните нужди за едно семпло и изчистено решение. Правите профили и изгладени ръбове не позволяват задържане на прах по повърхността му. Много подходящ е за помещения, където се изисква високо ниво на хигиена като болници и медицински центрове. Идеално решение е и за хора, които страдат от алергии.

  Parno.eu ви предлага най-популярните технологични решения от LIPOVICA - радиатори за парно Orion

  Имаме удоволствието да ви предложим най-качествените модели радиатори за парно, предлагани от LIPOVICA - Orion. Както вече споменахме, радиаторите Orion са сред най-ефективните решения, които може да откриете на българския пазар. LIPOVICA - Orion е високоефективен модел благодарение на характерната си висока топлинна мощност и максималното топлоотдаване при минимални загуби. 

  Алуминиевите радиатори са от глидерен тип, произведени по метода на леене под налягане. Производственият процес започва от химичния анализ на алуминиевата сплав и завършва с хидравличните тестове при налягане 10 bar. Според нуждите на клиентите, радиаторите се изработват в три варианта на междуосово разстояние: 350, 500 и 600 mm. Всичко това се извършва под непрестанен висококачествен контрол.

  Радиаторите Orion притежават CE сертификат и се произвеждат в съответствие с нормативните изисквания на стандарт EN 442, удостоверено със съответните сертификати. Благодарение на високото качество на изработка, добрите механични свойства, издръжливостта и устойчивостта на корозия, Parno.eu ви дава гаранция на модела от 12 години при спазване на условията за монтаж и експлоатация. 

  Защо да поръчате алуминиеви радиатори Orion от Parno.eu

  За ваше улеснение, ние от Parno.eu сме предвидили вариант да закупите радиатори Orion на изплащане. Не се колебайте да зададете въпросите си на екипа ни от специалисти. Ще получите компетентен съвет и съдействие. Радиаторите Orion може да закупите онлайн, като гарантираме тяхната безопасна доставка. Ако искате да получите радиаторите си в кратък срок, предлагаме и опция за експресна поръчка без регистрация. Доставката ви ще бъде безплатна до офисите на Еконт, ако поръчате продукти на стойност над 600 лв.

  Ще направите един отличен избор с поръчка на радиатори Orion от Parno.eu. Доверете се на качеството и се възползвайте от предимствата на безспорния лидер в производството на алуминиеви радиатори LIPOVICA.

  3
  продукти

  DemirDöküm

  Запознайте се с Demirdöküm

   

  Фирма Demirdöküm специализира в секторите за отопление, водно отопление и климатизация. Създадена в Истанбул през 1954 г. и учредена през 2007 г. от Vaillant Group (лидерската компания в световния отоплителен сектор), Demirdöküm извършва дейността си както във вътрешния, така и на международния пазар. Турският бранд разполага с най-големия завод в Европа за бойлери, котли с голям капацитет, панелни радиатори и централни системи.

   

  Всички продукти на Demirdöküm са оборудвани със специално подбрани компоненти и имат CE сертификат, гарантиращ най-високи нива на качество и надеждност.

   

  Фирмата има 68-годишен опит в производството на рентабилно и високоефективно оборудване, което е лесно за инсталиране и поддръжка. Експертите на Demirdöküm знаят, че създаването на добър и надежден продукт е едната страна на успешния бизнес. Те се гордеят и с факта, че предоставят на своите клиенти професионална следпродажбена поддръжка. 

   

  Demirdöküm е пример за пионер в своята област. Брандът въвежда за първи път в Турция чугунения радиатор (1958 г.), първия газов бойлер (1963 г.), панелния радиатор (1979 г.) и окачения стенен бойлер (1990 г.). 

   

  Днес, благодарение на широката си гама от продукти, Demirdöküm продължава да предлага цялостни решения за отопление за всяко домакинство или работно пространство. 

   

  Продукти от Demirdöküm


  Demirdöküm предлага широка гама от продукти с цел да отговори на нуждите на своите жилищни и търговски клиенти.

   

  Един от най-популярните продукти на Demirdöküm са стенните котли. Те са проектирани да пестят място и енергия благодарение на своята ниска работна температура.

   

  В продуктовия каталог на турския бранд ще откриете и разнообразие от радиатори - от традиционни стоманени до такива с изчистен модерен дизайн.

  Освен радиатори Demirdöküm предлага и климатици с множество функции. Те са енергийно ефективни и осигуряват идеалното решение за охлаждане или затопляне на всяко помещение - от големи работни пространства до малки стаи.

   

  Demirdöküm се гордее с широка гама бойлери. Те доставят топла вода както за битови, така и за търговски цели. 

   

  Системите за централно отопление са друг основен продукт на фирмата. Системите предоставят ефективен и рентабилен начин за отопление на дома или офиса. 

   

  За отопление на големи и малки помещения Demirdöküm произвежда и надеждни термопомпи с прилежащи термостати, с които може да контролирате температурата. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Parno.eu предлага широка гама отоплителни и охладителни системи на водещи световни брандове. Компанията разполага с екип от специалисти, който ще се погрижи за вас, отговаряйки на всичките ви въпроси, за да ви помогне да вземете най-правилното и надеждно решение спрямо нуждите ви. 


  Предлагаме и опция за закупуване на избраните артикули на изплащане, за да ви бъдем максимално полезни, а за да ви улесним още повече имаме бърза поръчка, която не изисква регистрация в сайта ни. 
  Не пропускайте да разгледате най-актуалните ни предложения и промоции!

   

   

  0
  продукти

  Innova

  Запознайте се с Innova 

   

  Фирмата Innova започва своята история през 2004 година с малък екип, воден от Оресте Ботаро, създател на множество патентовани иновации в сферата на жилищната климатизация. Компанията изработва продукти в сектора на възобновяемата енергия и заедно с това разработва модерни климатични и отоплителни системи, отговарящи на всеки сезон. ...

  През 2012 година фирмата прави инвестиция в създаването на своя собствена търговска мрежа в Италия и чужбина, предлагайки решения за продукти както за дистрибуция, така и за индустриални партньорства. Благодарение на своите чуждестранни сътрудничества през 2014 г., Innova се простира в повече от 30 страни. 

  Innova представя първите системи за контролирана механична вентилация през 2016 г. и същата година мести седалището си в Сторо, с което цели да се подпомогне развитието на бизнеса с павилион за изследвания и разработки. 

   

  Продукти от Innova


  Компанията предлага иновативни решения за дома и офиса. Тя успешно проектира и създава продукти, които са функционални и имат минимално въздействие върху околната среда. В Innova ще откриете богата гама от термопомпи с традиционни и дизайнерски системи, с или без външно тяло. 

  Предлагат се рекуператори, които се справят отлично с въздухообмена и възстановяват правилната транспирация на сградата. Те могат да бъдат поставени както в определени стаи, така и да покрият цяла сграда. Освен това Innova предлага и  рекуператор за възстановяване на топлината на отпадната вода. 

  Фирмата предлага голямо разнообразие от вентилаторни конвектори, които благодарение на своята DC инверторна технология, могат да гарантират топлина, охлаждане, обезвлажняване и максимално спестяване на енергията.

  В портфолиото на компанията влиза и иновативният климатик без външно тяло. Той е безшумен, компактен и не загрозява външния интериор. 

  За удобството на своите клиенти Innova предлага и уеб сървър, който позволява управлението на цялата климатична система, независимо от това къде се намирате. 

   

  Parno.eu предлага продукти на Innova


  В сайта на Parno.eu може да закупите вентилаторни конвектори на Innova, които предлагат оптимално решение за отопление през зимния сезон, както и охлаждане през лятото, без да изсушават въздуха. 

  Вентилаторните конвектори притежават DC инверторна технология, която се регулира от PWM (Pulse Width Modulation). Този тип управление премахва вибрациите и намалява консумацията на енергия с 30% до 50%. Зададената температура се достига максимално бързо и се поддържа на възможно най-ниски нива на шум. 

  Благодарение на своите компактни размери и елегантен дизайн, вентилаторните конвектори ще паснат на всеки интериор, което ги прави чудесен избор за дома или офиса. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu                                                                                                


  Поръчайте онлайн продуктите на Innova от Parno.eu. Нашите консултанти с радост ще ви съдействат и ще отговорят на всички ваши въпроси. Предвидили сме опция за закупуване на стоките на изплащане, за да улесним покупката ви. Възползвайте се от възможността за експресна поръчка без да е необходимо да се регистрирате в сайта ни. Доверете са на качеството и безопасната доставка за избраните от вас продукти!

  5
  продукти

  PHNIX

  Запознайте се с PHNIX 

   

  PHNIX е високотехнологично предприятие, превърнало се в един от най-утвърдените брандове в Китай. Историята си започва през април 2002 г., фокусирайки се  върху разработката на термопомпи. Година след основаването си стартира и производство на термопомпи за басейни и климатици. 

  PHNIX е лидер на китайския пазар, но благодарение на международните си бизнес отношения, разпространява своите продукти и технологии в световен мащаб. През своята 18-годишна история марката присъства на пазара за термопомпи в Европа и Северна Америка, като досега 50% от продукцията е била изкарвана извън китайкия пазар. ...

  Компанията има интегрирана система за доставки. Международните марки като Mitsubishi и Panasonic имат дългогодишно сътрудничество с PHNIX, което е и едно от основните предимства на бранда. 

  PHNIX осигурява работа на над 2000 служители. През 2014 г. влиза в топ 10 на най-добрите марки в Китай, а през 2017 г. е обявена за любимата марка на купувачите. 

   

  Продукти от PHNIX

   

  Брандът предлага иновативни технологии и цялостни енергоспестяващи решения на своите клиенти. PHNIX притежава богата гама от термопомпи както за домашни цели, така и за търговски и индустриални. В портфолиото на компанията влизат:

   

  Термопомпи за басейн 

   

  Марката предлага огромен набор от термопомпи за басейн. Те са оборудвани с иновативни технологии, могат да се управляват чрез приложение и са безшумни. Има три опции за хладилен агент в тях - R290, R32 и R410A. 

   

  Термопомпи за затопляне и охлаждане

   

  PHNIX предоставя разнообразие от термопомпени системи като въздух-вода и въздух-въздух. Към тях спадат вентилаторни конвектори, мулти-функционален резервоар за вода, както и моноблок. 

   

  Битови бойлери с термопомпа

   

  Марката произвежда и термопомпен бойлер и термопомпа за битова гореща вода. 

   

  Термопомпа за търговски цели

   

  PHNIX предлага огромно разнообразие от термопомпи за търговски цели, които се произвеждат в различни серии. Оборудвани са с най-новите технологии и могат да се управляват чрез приложение. Имат функция за затопляне и охлаждане на помощенията. 

   

  Индустриални термопомпи

   

  Лентова машина за сушене на утайки, сушилни с горещ въздух за печатарската индустрия, сушилня за плодове и зеленчуци, сушилни за ориз, сушилня за тютюн, сушилня за дървени стърготини. 

   

  Parno.eu предлага продукти на PHNIX

   

  В сайта на Parno.eu може да закупите вентилаторни конвектори на PHNIX, които намаляват до 30% консумацията на енергията. Със своето усъвършенствано управление успяват максимално да разпределят температурата. Отличителните им черти са ниските нива на шум и ултратънкият им корпус. 

  Вентилаторните конвектори PHNIX са лесни за монтаж и могат да бъдат инсталирани, където пожелаете. Притежават различни видове контролери, които дават възможност на потребителите да изберат най-удобния за тях начин на управление. Благодарение на своя изчистен и елегантен дизайн, вентилаторните конвектори ще подхождат на интериора на всяко помещение. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Поръчайте онлайн продуктите на PHNIX от Parno.eu. Нашите консултанти с радост ще ви съдействат и ще отговорят на всички ваши въпроси. Предвидили сме опция за закупуване на стоките на изплащане, за да улесним покупката ви. Възползвайте се от възможността за експресна поръчка без да е необходимо да се регистрирате в сайта ни. Доверете са на качеството и безопасната доставка за избраните от вас продукти!

  1
  продукти

  Centrometal

   

  Запознайте се със Centrometal

   

  Centrometal е компания, ориентирана в производството на отоплителна техника от най-високо качество. Към днешна дата компанията се подготвя да се превърне във водещ хърватски конструктор. Производството на Centrometal е насочено към оборудване, което използва възобновяеми източници - дърва, пелети, дървесен чипс и слънце, като по този начин се постига опазване на околната среда и ефективност при използване на енергията. Компанията оперира на пазарите в над 30 държави, като има собствена сервизна мрежа в пет от тях. ...

  Мисията на Centrometal е насочена към постигане на лидерска позиция на пазара за продукти за централно отопление. Ценностите на компанията са ориентирани към безопасност при употреба на изделията, с отговорност и грижа към околната среда. 

  Високото качество на продуктите, ефективното използване на енергията, както и многото доволни клиенти са основният фокус на компанията. 

   

  Продукти от Centrometal

   

  Centrometal произвежда широка гама от продукти за отопление на домакинства и производствени и бизнес сгради. Сред тях са:

   

  Котли

   

  Компанията разполага с висок клас котли за отопление на пелети, дърва, твърдо гориво, дървесен чипс, газ, нафта, електрически и комбинирани котли. Всички те са разработени с помощта на високотехнологични параметри, които осигуряват ефективност при употреба. Компактните им размери дават улесняват монтажа и обслужването им.

   

  Камини на пелети

   

  Иновативният дизайн и различните цветови решения правят камините предпочитани сред потребителите, тъй като могат да се приобщят към всеки интериор. Разнообразието от мощности на предлаганите пелетни камини ги прави подходящи за различни по големина помещения. Компанията предлага на своите клиенти и възможност за изработване на пелетни камини по поръчка. 

   

  Соларни технологии 

   

  Компанията предлага на своите клиенти богата гама от соларни технологии -  слънчеви колектори, соларни помпени групи, термостати и контролери. Високите технологии позволяват на компанията да поддържа необходимостта от опазване на околната среда, съчетана с ефективност при използването на енергията. 

   

  Акумулаторни съдове, неръждаеми бойлери и емайлирани бойлери

   

  Бойлерите, предлагани от Centrometal, са с различни капацитети, като някои от тях са снабдени с една или две серпентини с дигитални регулатори, както и емайлирани варианти, отново с една или две серпентини. Разнообразието им дава възможност за подбор на ефективно решение за нуждите на всеки клиент. 

   

  Термопомпи 

   

  Centrometal предлага на своите клиенти и едно от най-ефективните в последно време решения - термопомпи. Предлагат се варианти на сплит система и моноблок, съобразени с разнородните нужди и изисквания на клиентите. 

   

  Други продукти 

   

  Centrometal предлага на клиентите си пелетни бункери и допълващи системи, регулатори за котли, стайни термостати, котли във фургони, неръждаеми съдове под налягане, както и всякакви артикули за отоплителни системи.

   

  Parno.eu предлага разнообразие на продукти с марката Centrometal

   

  Parno.eu предлага продукти с марката Centrometal. От тук може да закупите следните артикули: 

   

   Комбинирани котли

   

  Комбинираните котли са стоманени водогрейни котли,  проектирани за изгаряне на твърдо гориво, пелети, дизел или газ. Различните мощности на моделите предлагат възможности за отопление на големи площи като основен източник на отопление или като допълнителен източник на топлина. Снабдени са с иновативен контролер и са лесни за монтаж и експлоатация. Котлите на Centrometal предоставят високо ниво на безопасност при експлоатация и ефективност. 

   

  Котли на пелети

   

  Моделите пелетни котли са с вграден бункер и контролер за нивото на пелети. Горелките на котлите осигуряват автоматично запалване и ефективност при работа, дори и с нисък клас пелети. Възможностите за автоматично почистване осигуряват високи нива на топлообмен. Някои от моделите предлагат опция за автоматично почистване на димоходите. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Parno.eu предлага онлайн покупка на избраните от вас артикули. За да улесним вашето пазаруване, сме предвидили опция за закупуване на всички продукти на изплащане. Доверете се на опита на екипа ни от специалисти и поръчайте без регистрация на сайта ни. Доверете се на бърза и сигурна поръчка от Parno.eu. 

  20
  продукти

  Emtaş

  Запознайте се с  Emtaş

   

  Турската компания Emtaş започва своята дейност още през 1988 г. До ден днешен  тя модернизира технологиите си, за да отговори на високите изисквания и очаквания на своите клиенти. 

  Компанията е лидер сред производителите на отоплителни системи. Площта, на която се извършва производството ѝ, достига 27 000 кв.м. и всеки ден увеличава производствения си капацитет. Продукти на компанията могат да бъдат открити навсякъде в Турция, а вече и на международните пазари. Компанията има за цел да увеличава все повече разпознаваемостта си в световен мащаб. ...

   

  Продукти от Emtaş

   

  Като един от водещите турски брандове Emtaş произвежда висококачествени отоплителни системи от най-ново поколение. Сред портфолиото на компанията може да откриете: 

   

  Котли

   

  Котлите на бранда се произвеждат за употреба както на твърдо гориво, така и комбинирани на газ и нафта. Иновативните производствени технологии съпровождат всеки вид от котлите, като гарантират качество, съчетано с множество функционалности.

   

  Бойлери, разширителни съдове, лири за баня

   

  Електрическите бойлери, както и тези на твърдо гориво могат да бъдат приобщени към изградените отоплителни системи. Emtaş предлага разширителни съдове и лири за баня, които също се свързват с отоплителната инсталация.

   

  Панелни радиатори

   

  Панелните радиатори на Emtaş са съвременни дизайнерски решения, приобщаващи се към всеки един интериор. Разнообразието от модели ги прави подходящи за монтаж и в по-тесни пространства.

   

  Parno.eu предлага продукти на бранда Emtaş

   

   

  От Parno.eu може да закупите стоманени котли на турския бранд Emtaş. Котлите са снабдени с автоматизирана система за контрол на температурата и система за ротация на пламъка, които го задържат максимално дълго в горивната камера. Така се постига максимално топлоотдаване и редуциране на вредните емисии във въздуха. 

  Налице е голяма ефективност от използваното гориво, тъй като зареждането му в горелката е разположено отдолу. По този начин са сведени до минимум проблеми като изгасване на пламъка и проблеми, свързани с входящия въздух за горене от вентилатора, който осигурява пълно изгаряне на горивото.  

  Котлите на твърдо гориво могат да изгарят всички видове горива от сегмента като въглища, маслодайно кюспе и други, имащи размер до 20 мм.

  Котлите на Emtaş предлагат икономично решение за отопление на всякакви по размер домашни и административни пространства. Сертифицирани са със сертификат CE и имат две години гаранция. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Parno.eu разполага с голяма гама продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Екип от специалисти ще ви консултира и с радост ще отговори на всички ваши въпроси, за да може да вземете своето информирано решение. Parno.eu ви предлага опция за закупуване на избраните от вас артикули и на изплащане, за да бъде максимално ефективно пазаруването ви. Доверете се на бърза и сигурна поръчка от Parno.eu.

  15
  продукти

  Palazzetti

  Запознайте се с Palazzetti

   

  Компанията датира от 1954 г., започвайки като семеен бизнес. Няколко поколения обединяват усилията си, като стремежът им е насочен към създаване на иновативно отопление. Висока ефективност, съчетана с ниска консумация на ресурси, е и водещата политика на компанията. 

  Италианският бранд предлага висок клас отоплителни уреди с изключителен дизайн и прецизност във всеки детайл. През годините изделията се превръщат в синоним на качество, иновативност и безупречност. ...

   

  Продукти от Palazzetti

   

  Компанията разработва и реализира изключително голямо портфолио от отоплителни уреди за бита, които се радват на голям интерес от потребителите, търсещи безупречност и качество. Ето и тяхната гама от продукти: 

   

  Пелетни камини

   

  Продуктовата гама от пелетни камини се разработва в различни варианти на мощности. Те работят посредством вода, въздух и вентилатори, за да откликнат на изискванията на клиентите. Лесни за експлоатация и почистване, те предлагат висока степен на екологичност и иновативни функции.

   

  Печки на дърва 

   

  Иновативните решения за печки на дърва, които Palazzetti предлага, носят в себе си модерен дизайн, съчетан с традиционните и добре познати методи за отопление в много домакинства. Те работят посредством въздух или вода и са пригодени за разнородните нужди и изисквания на клиентите.

   

  Горивни камери на пелети

   

  Горивните камери са идеално съчетание между практичността на напълно автоматизираната пелетна технология и уютната визия, която камините придават. Пелетните камери се изработват в различни модели и мощности, съобразени с нуждите на клиента. Биват работещи посредством вода или въздух. 

   

  Камини на дърва

   

  Камините на дърва са ефективен и осъвременен метод за отопление на познатия метод за отопление на твърдо гориво. Енергоспестяващи и с атрактивен дизайн, те са идеално решение за цялостно отопление на дома. Функционират посредством два вида отоплителни системи - водна и въздушна.

   

  Комбинирани горивни камери на дърва и пелети

   

  Многофункционалните комбинирани уреди за отопление на Palazzetti предлагат големи възможности. Иновативни на дизайн, те съчетават в себе си висока ефективност, породена от съвременните технологии, заложени във всички продукти на компанията. 

   

  Облицовки за камини

   

  Компанията предлага разнообразна гама от варианти за облицовки на камини, наброяваща над 150 модела. Изработени са от мрамор и камък и сред тях гарантирано ще намерите най-подходящото за вас решение. 

   

  Готварски печки на пелети

   

  Позабравените в годините комбинирани възможности, които готварските печки дават, са сред предложенията на бранда. Те ефективно отопляват централно дома ви, като използват алтернативата на твърдо гориво - пелети. 

   

  Котли на пелети

   

  Котлите предлагат много висока производителност, като същевременно излъчват много ниски нива на вредни емисии. Предлагат се в различни варианти на мощности, които задоволяват напълно нуждите и потребностите на всички потребители. 

   

  Parno.eu предлага разнообразие от продукти с марката Palazzetti

   

  От Parno.eu може да закупите най-предпочитаните от няколко продуктови категории на Palazzetti отоплителни уреди с висока ефективност, иновативни функционалности и неповторим дизайн. 

   

  Сухи пелетни камини

   

  Различните модели сухи пелетни камини с марката Palazzetti, които Parno.eu предлага, са съобразени с нуждите и изискванията на клиентите и се предлагат в различни варианти на мощности, компактност, функционалност и дизайн. Избирайки модели от  портфолиото на бранда, вие без съмнение ще осигурите най-доброто решение за отопление на дома ви. Лесни са за експлоатация и в зависимост от модела, който сте избрали, ще ви предложат ефективен начин да отоплявате помещението, в което са поставени, както и целия ви дом. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Избирайки да поръчате от сайта на Parno.eu, вие се доверявате на квалифицирано обслужване и препоръки от специалисти, които с радост ще отговорят на всички ваши въпроси. Избраните стоки може да поръчате бързо и лесно от сайта ни. Предвидили сме опция за покупки на изплащане, за да улесним максимални вашата покупка. Доверете се на водещите брандове, които Parno. eu предлага, за да сте сигурни, че ще се радвате на покупката си дългосрочно. 

  5
  продукти

  Royal

  Запознайте се с Royal

   

  Компанията е основана през 1915 г. в Италия и стартира като семеен бизнес, насочен към създаване на отоплителни уреди за дома. Вече повече от век основна цел на компанията е да съчетава уюта и комфорта в дома със съвременни уреди за отопление, работещи посредством иновативни технологии. ...

   

  Продукти от Royal

   

  Royal произвежда богата гама от уреди за отопление на дома. Ето и продуктите, които брандът представя на своите потребители: 

   

  Въздушни отоплителни камини на пелети 

   

  Този тип камини са предпочитано средство за отопление заради лесната експлоатация на отоплителните уреди и тяхната екологичност. Разработени в различни модели и варианти на мощности, те са идеално решение за всеки дом, без значение от неговата големина. Някои от моделите предлагат възможности за отопление на всички помещения в дома, благодарение на вградените вентилатори. 

   

  Хидравлични камини на пелети

   

  Тези отоплителни уреди притежават силата и повечето от възможностите на котлите, осигурявайки висока производителност както за малки, така и за големи помещения. Самостоятелно или интегрирани във вече съществуващи системи, те осигуряват и битова гореща вода и отопление, съчетано с ниско ниво на вредни емисии.

   

  Печки на дърва

   

  За любителите на традиционните методи за отопление печките на дърва от Royal осигуряват гаранция за ефективно отопление, съчетано с модерен дизайн. Спестяват енергия, тъй като горивният процес се осъществява благодарение на твърдо гориво - дърва. 

   

  Готварски печки на пелети и дърва

   

  Комбинираните системи на готварските печки на дърва дават възможност да отоплявате дома си докато готвите. Работейки на пелети, те използват опция за самостоятелно подаване и има възможност за програмиране на техните функции. 

   

  Parno.eu предлага голямо разнообразие на продукти с марката Royal

   

  В сайта на Parno.eu може да откриете продукти на един от водещите италиански брандове в сферата на отоплителните уреди:

   

  Сухи пелетни камини

   

  Сухите пелетни камини на Royal се предлагат в няколко модела и варианти на мощности. Някои от моделите са снабдени с вентилатор за директно отопление на дома. Елегантен дизайн и ефективност са двете характеристики, които описват моделите на сухите пелетни камини с марката Royal.

   

  Пелетни камини с водна риза

   

  Камините са снабдени с всички основни уреди, необходими за монтажа им - циркулационна помпа, разширителен съд, предпазни клапани и манометър. Италианския дизайн, съчетан с висока ефективност, прави пелетните камини с водна риза Royal предпочитано средство за отопление през зимните месеци.

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  На сайта на Parno.eu може да разгледате всички продукти за отопление и климатизация, които предлагаме. Нашите опитни специалисти с радост ще отговорят на всички ваши въпроси, за да вземете информираното си решение. 

  Предвидили сме опция за закупуване на изплащане на всички избрани продукти, за да ви улесним максимално. Използвайте опцията за бърза поръчка, без да е необходимо да се регистрирате на сайта ни. Доверете се на бърза и сигурна доставка на продукти с доказан произход и марки. 

  6
  продукти

  Pellas X

  Запознайте се с PellasX 

   

  Полският бранд PellasX е ориентиран в производството на модерни отоплителни системи. Започва дейността си през 1992 г. Един от най-емблематичните продукти на бранда, пелетните горелки, стартират производството си през 2001 г. Всички продукти на бранда са конструирани и произведени от висококвалифицирани екипи от специалисти с помощта на постоянно обновяващ се, модернизиран набор от високотехнологични машини. ...

  Една от основните мисии на компанията е да насърчава използването на екологичните възобновяеми енергийни източници. PellasX постига това чрез разработване на  технологии за изгаряне на биомаса. С това се цели популяризирането на икономическите предимства, които продуктите на компанията осигуряват. Продуктовата гама на бранда се обновява непрестанно чрез внедряване на нови и иновативни производствени технологии. 

   

  Продукти от PellasX

   

  PellasX предлага богата гама от горелки, разработени в няколко продуктови линии, контролни устройства, бункери за съхранение, както и допълнителни спомагащи процесите устройства и приспособления. 

   

  Горелка Revo

   

  Разработена в различни варианти на мощности - от 5 до 120 kW. Усъвършенстваната ротационна горивна камера, управлявана от хибридна задвижваща система, осигурява широк диапазон на приложение. 

   

  Горелка от продуктова линия М

   

  Иновативната горелка е предназначена за работа посредством нискокачествени пелети. Широкият диапазон на мощностите на горелката - от 4 до 35 kW и от 120 до 500 kW, осигуряват възможност за приложение и експлоатация на различни по площ помещения.

   

  Линия Хибрид

   

  Горелката представлява комбинация между хибридно задвижваща се система и технология за смесване на горивото. Предлаганите варианти на мощности варират от 5 до 35 kW. 

   

  Горелка от продуктова линия Х

   

  Тази горелка е една от най-надеждните и високотехнологични горелки, които се предлагат на пазарите в световен мащаб. Притежава изключително голям диапазон на мощности - от 5 до 500 kW, което осигурява свобода при използване и захранване на различни по големина помещения и площи. 

   

  Контролери

  Модернизираните сензорни контролери осигуряват контрол и управление на работата на горелките, процесите на запалване и почистване, както и регулиране на мощностите на горелката. 

   

  Бункери за съхранение

   

  Предназначени са за съхранение на пелети, агропелети, костилки и други култури. Изработени са от поцинкована стомана, която е гаранция за дълъг живот и експлоатация. Бункерите са с различна вместимост - от 300 л  до 1200 л. 

   

  Parno.eu предлага продукти с марката PellasX

   

  От Parno.eu може да закупите пелетни горелки с марката PellasX от всички продуктови линии и категории. Избирайте сред богато разнообразие на предлагани мощности. 

  Горелките предлагат патентована технология за смесване на горивото в горивната камера. Снабдени са с модерен контролер, извършващ автоматично управление на всички етапи от горивния процес - продухване на горивната камера преди запалване, зареждане с гориво, разпалване, стабилизиране на пламъка, контрол на процеса с помощта на чувствителен фотосензор, гасене, почистване чрез продухване. Горелките са програмирани автоматично да възобновяват режима си на работа след загуба на захранване с възстановяване паметта на всички зададени настройки.

  Защо да поръчате от Parno.eu

  Parno.eu разполага с голяма гама продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Екип от специалисти ще ви консултира и с радост ще отговори на всички ваши въпроси, за да може да вземете своето информирано решение. Parno.eu ви предлага опция за закупуване на избраните от вас артикули и на изплащане, за да бъде максимално ефективно пазаруването ви. Доверете се на бърза и сигурна поръчка от Parno.eu.

  25
  продукти

  BLACKSMITH

  Запознайте се с Blacksmith

   

   

  Повече от 15 години полският бранд Blacksmith се грижи за отоплението на домове и офиси. Фирмата налага своето производство основно в конструиране на отоплителни системи, а не към свръхвисоки технологии за управление. Това осигурява достъпност и лесна експлоатация от потребителите. 

  Удобството, осигурено от Blacksmith, гарантира на потребителя възможност за ползване на уредите без да е необходимо специално обучение. Ефективността на съоръженията на бранда ги прави предпочитани в световен мащаб. ...

   

  Продукти от Blacksmith

   

  Пелетните съоръжения, които Blacksmith предлага, са разработени с високо КПД, за да осигуряват максимална ефективност при употреба. Иновативният дизайн на уредите и възможностите за комбинирано горене на твърдо гориво в съчетание с пелети водят до много високи нива на отоплителни резултати. Затова и съоръженията са едно предпочитано решение от клиенти, отопляващи се на твърдо гориво и пелети. Брандът предлага различни мощности на отоплителите, които ги правят подходящ избор за разнообразни по площ помещения. 

   

  Parno.eu предлага продукти с марката Blacksmith

   

   

  От Parno.eu може да закупите пелетни котли с марката Blacksmith. Някои от моделите предлагат опция за почистване на топлообменника. Котлите на бранда се характеризират с голям процент на КПД, повече от 90%, което ги прави изключително ефективен метод за отопление. 

  Размерите са компактни, което позволява да бъдат поставени и на по-малки пространства. Има възможност за монтаж на горелките от двете страни - в ляво и в дясно. Котлите са снабдени с допълнителен отвор за твърдо гориво. Друго тяхно предимство е, че са снабдени с тръбен топлообменник с турболатори. С висок енергиен клас и дългосрочна гаранция, котлите на Blacksmith са изключително подходящ вариант за отопление на дома и други работни помещения. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Поръчайте онлайн продуктите на Blacksmith от Parno.eu. Нашите консултанти с радост ще ви съдействат и ще отговорят на всички ваши въпроси. Предвидили сме опция за закупуване на стоките ни на изплащане, за да улесним покупката ви. Възползвайте се от възможността за експресна поръчка без да е необходимо да се регистрирате в сайта ни. Доверете са на качество и безопасна доставка за избраните от вас продукти!

  4
  продукти

  Simpex

  Запознайте се със Simpex

   

  Фирма СИМПЕКС БГ ООД е създадена през 2011 г., като специализира в производство на пелетни горелки. Те са предназначени за употреба както за котли за битово, така и за индустриално приложение. Произвежданите изделия предлагат широка гама от производствени мощности, подходящи за нуждите на всяко потребление. Варианти се предлагат от 25 до 200 kW, като различните модификации осигуряват възможност за самопочистване или ръчно почистване. По този начин се осигурява свобода за поддържане и експлоатация на горелките, така необходима на всички потребители. 

  Продуктовата гама на компанията се реализира под търговското наименование Green Fire. ...

   

  Продукти от Simpex

   

  Фирмата предлага богата гама от продукти, подходящи за отопление на производствени и битови капацитети. Сред тях са:

   

  Пелетни горелки

   

  Компанията предлага два основни типа горелки. Такива с автоматично почистване и пелетни горелки с ръчно почистване. И двата варианта работят посредством дървесни и слънчогледови пелети. Осигурен е лесен монтаж и настройка, като се предвижда и продължителна работа на минимални мощности. 

  Горелките имат вграден седмичен програматор, което позволява да се избегне монтиране на стаен термостат. Те осъществяват изключително високо ниво на ефективност при горене, поради поддържането на висока температура в тръбната горивна камера. Контролерът е снабден с достъпно меню на български, английски, френски, италиански и руски език. 

  Горелките са съвместими с всички котли на твърдо гориво, без да е необходима реконструкция на отоплителната инсталация. Процесът е напълно автоматизиран и горелките притежават всички сертификати за безопасна експлоатация. 

   

  Котли

   

  втоматизираните котли се предлагат в различни варианти на мощности, подходящи за всички нужди. Те имат изключително високи нива на КПД, достигащи над 90%. Котлите работят посредством изгаряне на пелети. Те са снабдени с вграден седмичен програматор и осем степенна модулация. Имат и вентилатор за изходящите димни газове. Предлагат възможности за управление през интернет и са снабдени с визьор, който осигурява наблюдение на горивния процес. 

   

  Parno.eu предлага продукти на бранда Simpex

   

  От Parno.eu може да закупите пелетни горелки от продуктовите линии на бранда Simpex-Green Fire.

  Разработени в различни варианти на мощности, горелките притежават следните функционалности според модела си:

   

  • осем степенна модулация;
  • съвместимост с котли на твърдо гориво;
  • автоматично запалване;
  • автоматично подаване на пелетите;
  • автоматично почистване посредством вътрешен шнек и вентилатор, работещ на максимална мощност;
  • модулационно управление на циркулационна помпа;
  • включване на стаен термостат;
  • управление на външен шнек за дозареждане от междинен бункер;
  • включване през UPS;
  • лесно обслужване и монтаж.

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Parno.eu предлага на своите клиенти продукти за отопление и климатизация на водещи световни марки и производители. Екип от специалисти ще ви съдейства и ще отговори на всички ваши въпроси, за да може да изберете най-подходящото решение за нуждите си. 

  Предвидили сме опция за закупуване на избраните от вас стоки и на изплащане, за да улесним покупката ви. 

  9
  продукти

  Immergas

  Запознайте се с Immergas

  Компанията Immergas е основана през 1964г. в Италия. Още тогава разработките ѝ са свързани със създаване на възможно най-ефективни решения за отопление. 

  Иновативните подходи и постоянството водят до изработването и на първия котел от фирмата през 1965 г. От тук компанията получава своя лиценз и започва да се разширява. Към днешна дата Immergas е една от водещите компании в световен мащаб, създаващи иновативни и рентабилни решения за отопление и климатизация....

   

   

  Продукти от Immergas

  Продуктовата гама на Immergas е много разнообразна и се осъществява в следните направления:

  Хибридни системи

  Те представляват най-модерните системи за отопление, охлаждане и битова гореща вода, използвайки възобновяеми енергийни източници. Налагането на все повече стандарти, насърчаващи използването им, ги правят предпочитано решение за дома и бизнес сградите.

  Термопомпи

  Те представляват едно чудесно решение за отопление и охлаждане. Все по-често се говори за грижата към природата и ограничаването на вредните емисии в атмосферата, заради което и термопомпите са все по-предпочитан вариант за отопление и охлаждане както на домове, така и на по-големи индустриални помещения. 

  Вентилаторни конвектори

  Дизайнерските предложения на Immergas осигуряват стил и елегантност в домовете. Те представляват комбинирано решение както за отопление, така и за охлаждане. Изключително лесни за монтаж са и се използват все по-често в създаването на цялостни инсталации.

  Фотоволтаици

  Фотоволтаичните системи са пригодени да захранват потреблението на дома с електроенергия, като използват само енергията на слънцето. Фотоволтаичните системи от Immergas са високотехнологично решение на възобновяем източник с висока продуктивност. 

  Котли на пелети

  Котлите на пелети от Immergas са високоефективни решения, които се грижат за комфорта в дома. Използвайки пелети висок клас, може да ограничите и вредните емисии, каквато е и една от мисиите на компанията. 

  Кондензни котли

  Продуктовата гама на кондензните котли на Immergas принадлежат към най-усъвършенстваните според европейските изисквания стандарти. Те са изключително ефективни за отопление, като същевременно с това са и много икономични. 

  Parno.eu предлага разнообразие от продукти с марката Immergas

  От Parno.eu може да закупите следните продукти на италианския бранд Immergas:

   

  • Кондензни газови котли - различните модели газови котли от Immergas са насочени към потребителите, търсещи качество, съчетано с лесна експлоатация. Всички те разполагат с пълно предварително смесване за по-ефективно спестяване на газ. Изключително компактните им размери ги правят подходящи за монтиране и на по-трудно достъпни места. Много адаптивни са в приобщаването им към съществуващи котли, както и към нови инсталации. Отличават се с висока ефективност и нисък риск от запушване. Предлагат се различни варианти на мощности на кондензните котли, за да бъдат удовлетворени разнородните нужди на потребителите.

   

  • Димоотводни системи за кондензни котли - изработени са от полифенилен сулфид, което гарантира висока корозионна устойчивост. Освен това позволява и бърз и функционален монтаж. Благодарение на простата система за сглобяване и специалните уплътнители се допълва ниската възможност за поява на корозия. 

  H2: Защо да поръчате от Parno.eu

  Parno.eu предлага богата гама от продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Всички артикули могат да бъдат закупени и на изплащане, за да бъде максимално удобна покупката ви. 


  Ако се колебаете и изпитвате затруднения в избора си, попитайте нашите консултанти, които с радост ще отговорят на всички ваши въпроси. Доверете се на бърза и сигурна поръчка от Parno.eu.

  17
  продукти

  Viessmann

  Запознайте се с Viessmann

  Viessmann Group е разпознаваем бранд на пазара на отоплителните системи. Компанията се занимава с производство на отоплителни, индустриални и охладителни системи. 

  Viessmann Group е основана през 1917 г.  в Германия като малка семейна компания, но днес наброява над 13 000 служители. Производството на компанията се простира в 22 производствени дружества, разположени в 12 страни. Фирмата упражнява търговската си дейност в 68 държави, като има 120 търговски представителства по света.... 

  Една от основните мисии на Viessmann е изграждане на устойчивост. Производителят се стреми към икономия, екология и социална отговорност в дейността си, за да осигури и задоволи нуждите на пазара, без това да влияе върху условията на живот на бъдещите поколения. 

   

  Продукти от Viessmann

   

  Компанията предлага на своите клиенти индивидуални решения с ефективни системи и мощности от 1 до 120 000 kW. Те са подходящи, както за всички сфери на приложение, така и за всички енергоносители. Продуктовата гама включва от кондензни котли с мощности от 1,9 до 150 kW, стоящи кондензни системи от 1,9 до 6 600 kW до когенератори от 0,75 до 530 kWel респ. от 5,3 до 660 kWth.

  Регенеративните енергийни системи се характеризират с обхват от термични соларни инсталации с вакуумно-тръбни и плоски колектори за загряване на битова гореща вода, отопление до котли и отоплителни системи на твърдо гориво, пелети, дървесни отпадъци, биомаса, термопомпи и фотоволтаични системи. 

  За своите битови потребители Viessmann Group предлага цялостни решения от първоначални проучвания до доставка на необходимите компоненти като отоплителни уреди, биогаз инсталация, когенератори и изграждането на цялостни инсталации до пускането им в експлоатация. 

  В своята продуктова гама от охладителна техника Viessmann Group предоставя голям асортимент от помещения с контролирана температура, охладителни клетки и агрегати, както и охладителни решения за хранителни вериги. 

  Обширната продуктова гама на Viessmann Group е подходящо решение за жилищни сгради, търговски и обществени обекти, индустрия и общини. 

  Parno.eu предлага продукти с марката Viessmann

  От Parno.eu може да закупите кондензни газови котли с марката Viessmann - едноконтурни и двуконтурни. Те представляват ново поколение отоплителни системи с по-малко вредни емисии и повече ефективност. Надеждни, сигурни и лесни за управление, газовите котли на Viessmann се радват на голям интерес и предпочитание от страна на потребителите. 

  Котлите се характеризират още с дълъг живот на експлоатация, като същевременно с това отговарят на високите стандарти за ефективност на отоплението. Иновативният им дизайн ги превръща в съвременно решение за приобщаване към различни класически и модерно обзаведени жилища. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Parno.eu предлага голямо разнообразие от продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Екип от специалисти ще се погрижи за вас, като отговори на въпросите ви, за да вземете най-подходящото решение. 

  Предвидили сме опция за закупуване на избраните артикули на изплащане, за да улесним максимално покупката ви. Може да пазарувате от Parno.eu с бърза поръчка, без да правите регистрация в сайта ни. 

  Доверете се на качеството, което Parno.eu предлага, както и на бързата и сигурна доставка. Поръчайте сега! 

   

  15
  продукти

  МАТ

  Запознайте се с MAT

   

  МАТ ООД е българска компания, локализирана в гр. Разград. През 1988 г. фирмата започва производство на аварийни и отклонителни скоби за тръби. Изделията са признати от Патентното ведомство на Република България. Клиенти на фирмата са „В и К“ дружествата в страната, „Напоителни системи“, както и много други предприятия със собствени водоснабдявания....

  Цехът на предприятието за производство на аварийни скоби е оборудван със съвременни машини, приспособления и инструментална екипировка за бързо и качествено изпълнение на задачите по обектите. Изделията на фирма МАТ са предпочитани заради техните качество, надеждност и дълготрайност. 

  Фирмата произвежда също и метални конструкции и елементи за строителството, както и неръждаемо оборудване за хранително-вкусовата промишленост. 

  От 2009 г. компанията се занимава и с проектиране, производство и монтаж на различни видове носещи конструкции за соларни електроцентрали. 

  От началото на 2014 г. фирмата започва производство на котли на твърдо гориво и буферни съдове. 

  МАТ ООД е член на Българската фотоволтаична асоциация и Румънската фотоволтаична асоциация. 

   

  Буферни съдове и котли на твърдо гориво от МАТ

  Български лидер на пазара в производството на котли на твърдо гориво и буферни съдове, МАТ ООД се отличава с високо качество на изработка и перфектни технически характеристики на продуктите. В продължение на 6 години фирмата се доказва като производител на конкурентни по качество и цена котли за отопление и буферни съдове. 

   

  Котли на твърдо гориво

  Три от вариантите на котли на твърдо гориво, които МАТ ООД произвежда, са моделите МАТ Classic, MAT Power и MAT Light. И трите вида котли се предлагат в различни номинални мощности, подходящи за разнообразни по големина помещения. 

   

  MAT Classic

  MAT Classic е стоманен котел с въздушна циркулация, контролирана от термостатичен регулатор. Предлага се във варианти на мощност от 25 до 110 kW. Стоманата, от която е изработен, е с дебелина 5 mm, което осигурява дълъг период на експлоатация. Вратите са с голям размер, което осигурява лекота при зареждането и почистването им. Вратите са изолирани добре и това намалява загубата на топлина. 

  За да се подобри топлообменът, повърхността на горивната камера е оребрена, а отделените газове при горенето описват триходов път. Максимално оползотворяване на отделената температура се постига чрез пълното обгръщане на водната риза. Дебела високотемпературна вата изолира котелното тяло от външната среда. Серията има включен в комплекта термостатичен регулатор на тягата, който отваря или затваря клапа на долната врата на котела в зависимост от нужното количество въздух за протичане на оптимален процес на горене. Долната врата е с фабричен отвор за пелетна горелка. 

   За да се осигури максимална безопасност и надеждност на котела, се монтира:

  • предпазен клапан на 3 bar налягане;
  • предпазен топлообменник, който в случай на прегряване осигурява протичане на студена вода, която да понижи температурата на котела;
  • сменяема решетка на дъното, която удължава живота на котела;

  MAT Power 

  Котелът MAT Power е тестван съгласно европейските норми за безопасност EN 303-5. Той притежава електронно управление чрез PID-контролер, който регулира горенето, като напълно автоматизирано моделира работата на вентилатора посредством температура на изходящите газове и температура на водата в котела. Намалява разхода на гориво с до 30% чрез способ, допринасящ за пълното изгаряне на горивото. Притежава възможност за управление на две помпи - за битова гореща вода и за централно отопление. 

  Водната риза обгръща максимално горивната камера, осигурявайки максимално оползотворяване на отделената топлина. Котелът има голяма врата, която позволява зареждане на твърдо гориво с до 50 см дължина. Осигуряването на по-добър топлообмен се гарантира от оребрената повърхност на горивната камера и триходовия път. Котелът притежава фланец на долната врата за монтиране на газова, нафтова или пелетна горелка. След присъединяване на горелката е препоръчително да се използват дърва с влажност 20%, въглища и пелети. 

   

  MAT Light 

  Котлите MAT Light предлагат евтино и същевременно ефективно ниво на отопление, посредством дървесина или въглища. Отличават се с компактни размери, което осигурява лесния им монтаж и обслужване. Високоефективни са и се предлагат в широка гама от мощности - 21, 31 и 41 kW. Триходовата конструкция на модела оползотворява максимално топлината на горене. 

  Котелът се почиства лесно посредством чугунена скара и широки врати. Притежава терморегулатор за по-добър контрол на горивния процес. Осигурена е допълнителна ревизионна врата за почистване и авариен топлообменник. Характерно за него е наличието на вертикален димоход, който пести пространство. 

   

  Буферни съдове

  Буферните съдове Ba, BAR и BAR2 за производство и съхранение на гореща вода за отоплителни нужди притежават разположение на изводите на 90 градуса. Това спомага за подобряване на работата на отоплителната система. Буферните съдове позволяват използването на до 3 външни източника на топлинна енергия. Имат възможност за вграждане на електрически нагревател. Вместимостта им е от 500 до 2000 литра. Вертикалният водосъдържател е изработен от стомана. Притежават топлоизолация от мек полиуретан с дебелина 100 мм. 

   

  Parno. eu ви предлага пълната гама котли на твърдо гориво от фирма МАТ ООД

  Ние от Parno.eu предлагаме пълното разнообразие от котли на твърдо гориво на българската марка МАТ. Трите варианта (MAT Classic, MAT Power и MAT Light) ви дават възможност да изберете този, който отговаря най-добре на нуждите и изискванията ви.

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

  Екипът на Parno.eu е в готовност да ви съдейства с информация, касаеща въпроси, свързани с отоплението. Предвидили сме опция за закупуване на котли на твърдо гориво на изплащане. Не се колебайте в избора си и се доверете на българското качество, предлагано от фирма МАТ ООД. 

  16
  продукти

  ENERGOKAMIN

  Запознайте се с ENERGOKAMIN

   

  Част от производството на съоръжения за отопление в България заема ENERGOKAMIN. Висококачествените изделия, произведени от бранда, дават алтернативен и ефективен начин за отопление с много високи нива на ефективност. Продуктите, които фирмата предлага, са енергоспестяващи, осъществяват прецизен контрол при експлоатация и са лесни за поддръжка. Техните иновативни и модерни решения са предпочитани от потребителите на отоплителна пелетна техника и техника, работеща посредством твърдо гориво. ...

   

  Продукти от ENERGOKAMIN

   

  Продуктовата гама на българския бранд ENERGOKAMIN включва котли, пелетни камини и камини на дърва. 

   

  Котли 

    

  • Пелетни котли - предлагат се в разнообразни варианти на мощности, които да паснат на необходимото на всяко домакинство потребление. Прецизният контрол на механизмите спомага за следене на множеството параметри на котлите. Притежават възможност за дистанционен контрол и управление през интернет. При някои модели горелките се самопочистват и осигуряват лесна експлоатация;
  • Комбинирани котли - предлагат се във вариант с две горивни камери и вградена горелка. Пригодени са да работят посредством всички видове и качества пелети, ситна до средна фракция въглища, костилки, дърва и брикети;
  • Промишлени котли - горивният процес при промишлените котли се осигурява посредством следните видове гориво: пелети, въглища, въглищен пясък и костилки. Предлагат се в различни мощности, за да обслужват разнородни по големина помещения. 

   

  Пелетни камини

   

  Предлаганите от ENERGOKAMIN пелетни камини работят посредством водна риза. Предлагат се в няколко продуктови линии. С иновативния си дизайн, те се приобщават към интериора на всеки дом. Притежават механизми за следене на множество параметри чрез дистанционно управление през интернет.

   

  Камини на дърва

   

  Камините на твърдо гориво работят посредством водна или въздушна риза. 

   

  • Камини с водна риза - предлагат се в различни варианти на мощности и възможност за вграждане. Горивният им процес се осъществява чрез изгаряне на дърва и брикети от биомаса;
  • Камини с въздушна риза - модерните камини с възможност за вграждане предлагат иновативен и модерен дизайн, съчетан с ефективно отопление на дома. Предлагат се в различни варианти на мощности.

   

  Parno.eu предлага разнообразие от продукти с марката ENERGOKAMIN

   

  Parno.eu предлага разнообразие от продукти на българския бранд ENERGOKAMIN. От нас може да закупите:

   

  Комбиниран котел

   

  Комбинираните котли се предлагат в различни варианти на мощности и вместимост на бункерите, за да отговорят на вашите нужди и изисквания. Качествената изработка на вътрешното тяло от жароустойчива ламарина ви гарантира дълготрайна експлоатация.

   

  Пелетен котел 

   

  Пелетните котли предлагат автоматично запалване и самопочистваща се горелка. Различните модели имат възможност и за самопочистване на топлообменника. Притежават модерен контролер с множество функции, лесни са за настройване и контрол.

   

  Пелетна камина с водна риза

   

  Модерни и иновативни, камините с водна риза са ефективен и предпочитан начин за отопление. Предлагат множество функции за контрол, посредством модерен контролер, който може да се управлява през интернет.

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Parno.eu разполага с квалифициран екип от специалисти, които с радост ще отговорят на въпросите ви, свързани с отопление и климатизация. Така вие ще изберете сред множеството водещи производители на отоплителна и охлаждаща техника и ще вземете информираното си решение. 

   

  Предвидили сме опция за закупуване на избраните продукти на изплащане, за да ви улесним максимално и да направим пазаруването ви още по-приятно. Поръчките могат да бъдат направени и без да е необходима регистрация на сайта ни. Доверете на бърза и сигурна доставка от Parno.eu. 

  9
  продукти

  V-FIRE

  Запознайте се с V-FIRE

   

  Българският бранд V-FIRE разработва пелетни горелки от ново поколение. Те са предназначени да работят  посредством изгарянето на пелети с всякакво качество и характеристики. Създателите на горелките са провокирани от нуждите на пазара да се направи пелетно съоръжение, което да отговаря на все по-заниженото качество на пелетите на българския пазар. Така се появява и техният продукт с търговското наименование V-FIRE. Горелките разполагат с последно поколение контролер, осигуряващо най-качествено изгаряне на пелетите. ...

   

  Продукти от V-FIRE

   

  Пелетните горелки на V-FIRE имат следните технически характеристики:  

  • тъч скрийн дисплей за удобство при програмиране;
  • мощности от 3,5 до 35 kW, които да отговарят на различните нужди на клиентите;
  • напълно автоматизиран режим на работа;
  • възможност за програмиране на до три режима на денонощие;
  • пълна самодиагностика на датчиците и хардуера;
  • автоматично почистване, което осигурява безпроблемна работа на горелката;
  • автоматично регулиране на мощността за постигане на зададената температура в котела, както и допълнителен режим на временно поддържане на огъня;
  • модем за дистанционен мониторинг и управление;
  • управление на помпите на инсталациите за битова гореща вода и отопление;
  • температурен датчик за обратно горене;
  • възможности за включване на седмичен програматор и стаен термостат;
  • меню на български език

   

  Parno.eu предлага продукти с марката V-FIRE

   

  От Parno.eu може да закупите всегоривни пелетни горелки на българския бранд V-FIRE. Те са специално разработени с възможности да изгарят нискокачествени агро/слънчогледови пелети, дори и сламени пелети и костилки с размер до 22 мм. 

  Горелките са снабдени с подвижна скара, която позволява механично почистване на главата дори и по време на работа и при всяко ново запалване. Главата на горелката е изработена от неръждаема стомана с дебелина 4 мм. Японската керамична запалка на горелката осигурява бързо запалване и влизане в режим. В сравнение с останалите горелки, които се предлагат на пазара, горелките от V-FIRE могат да поддържат както минимални, така и максимални мощности без това да налага задължителна нужда от почистване. 

   

  Защо да поръчате от Parno.eu

  Parno.eu предлага множество варианти за отоплителна и климатична техника, както и оборудване от водещи световни брандове. В случай, че изпитвате колебание при избора си, екип от квалифицирани специалисти ще ви съдействат, за да вземете най-подходящото за вашите нужди решение. Всички избрани стоки може да закупите и на изплащане, за да бъде пазаруването ви още по-изгодно. 

  Не е необходимо да се регистрирате на нашия сайт, тъй като сме предвидили опция за бърза поръчка. 

   

   

   

  2
  продукти

  HYUNDAI

  Запознайте се с HYUNDAI

   

  Hyundai Motor Group е южнокорейски мултинационален производител на автомобили, основан през 1967 г. Компанията изминава дълъг път от скромното си начало, превръщайки се в един от водещите производители на автомобили в света.


  Hyundai е спечелил репутацията си с качествените продукти на достъпни цени и с ангажимента си към обслужването на клиентите. През последните години компанията е спечелила множество награди, включително наградата на J.D. Power Initial Quality Study и наградата на Consumer Reports за надеждност на марката.


  От началото на века Hyundai Motor Group продължава да разширява присъствието си на световните пазари. С дейността си в близо 200 държави и региони, Hyundai Motor Group има глобално присъствие. Компанията се ангажира да разработва модерни и устойчиви решения за мобилност, които осигуряват на клиентите най-високо качество на живот.

   

  Продукти от HYUNDAI

   

  Компанията се ангажира да предоставя на клиентите си висококачествени продукти и услуги, които отговарят на техните индивидуални нужди. 
  Hyundai предлага широка гама от автомобили, които варират от малки градски автомобили до големи луксозни SUV, електромобили и товарни автомобили. 


  Освен производството на автомобили, Hyundai Motor Group е известна и с авангардните си технологии и иновации, а автомобилите ѝ са проектирани така, че да отговарят на нуждите на клиентите по целия свят. Компанията е разработила и свои собствени технологии, като информационно-развлекателната система Blue Link и хибридната задвижваща система Eco Dynamics.

   

  Hyundai Motor Group произвежда и редица други продукти, като двигатели и компоненти, както и аксесоари за подобряване на начина на живот. В портфолиото на марката са редица иновативни продукти, като екологични двигатели, усъвършенствани системи за безопасност и модерни опции за инфоразвлекателни системи и свързаност.

   

   Parno.eu предлага продукти с марката HYUNDAI

  На сайта на Parno.eu можете да откриете висококачествени термопомпи с марката HYUNDAI.


  Термопомпите са ефективен и рентабилен начин за отопление и охлаждане на дома ви. Те работят, като пренасят топлина от едно място на друго, често от външен въздух към вътрешен въздух. Това ги прави и екологични, тъй като използват по-малко енергия от традиционните климатици.

  Термопомпите са проектирани така, че да осигуряват целогодишен комфорт, независимо от температурата навън. Благодарение на разнообразието от модели, от които можете да избирате, можете да намерите подходящия размер и стил термопомпа, които да отговарят на вашия дом и бюджет.


  Термопомпите Hyundai са енергийно ефективни и рентабилни, като ви спестяват пари от сметките за енергия. Тези термопомпи се предлагат и с различни функции, предназначени да ги направят по-удобни за употреба и по-ефективни. Някои модели се предлагат с WIFI функция с дистанционно управление, инвертор, който помага за регулиране и поддържане на постоянни температури, както и с таймер, който гарантира, че термопомпата се изключва, когато не се използва. С термопомпа Hyundai можете да се наслаждавате на комфортен и ефективен дом през цялата година.

  Защо да поръчате от Parno.eu

   

  Parno.eu предлага широка гама отоплителни и охладителни системи на водещи световни брандове. Компанията разполага с екип от специалисти, който ще се погрижи за вас, отговаряйки на всичките ви въпроси, за да ви помогне да вземете най-правилното и надеждно решение спрямо нуждите ви. 


  Предлагаме и опция за закупуване на избраните артикули на изплащане, за да ви бъдем максимално полезни, а за да ви улесним още повече имаме бърза поръчка, която не изисква регистрация в сайта ни. 


  Не пропускайте да разгледате най-актуалните ни предложения и промоции!

   

   

   

   

  15
  продукти
  4
  продукти
  4
  продукти
  26
  продукти
  15
  продукти

  Най-продавани