Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Анкета

Начало Марки

Марки

«1»

BURNiT by SUNSYSTEM

Нивото на отоплителната система във вашия дом, освен че трябва да отговаря напълно на естетическите ви предпочитания, трябва и да е максимално ефективно за своето функционално предназначение....Ето защо, при условие че сте избрали да се отоплявате на твърдо гориво или пък предпочитате модерния и по-екологичния вариант за отопление с пелети, заложете на водещи марки в избора си на отоплителни тела и компоненти, като Burnit например. В продуктовото разнообразие в магазина на Parno.eu можете да избирате между котли на твърдо гориво Burnit, както и разнообразие от пелетни камини Burnit. В случай че трябва да се снабдите и с пелетни горелки, то марката Burnit може да ви предложи качествен продукт от категорията, който да се впише перфектно в изграждането на отоплителната система на дома. Доверявайки се на доказана марка в бранша, можете да сте сигурни, че критерии като дизайн, максимална ефективност и отлично ценово предложение, ще ви се предоставят в комплект при избора на продукти Burnit. Parno.eu ще ви предложи богата продуктова гама от пелетни камини – всяка, отговаряща на висок стандарт за качество, функционалност и топлинна ефективност. Комбинирайте пелетна горелка с котел и пелетна камина Burnit, които отговарят на висок клас продукти. Изработени от висококачествена неръждаема стомана, която осигурява дълъг живот и устойчивост при различни условия на работа. Пелетните горелки Burnit разполагат с модерно микропроцесорно управление и автоматизираното запалване, за да предоставят на потребителя максимално удобство и безпроблемна работа. Наред с това, пелтната горелка Burnit осигурява изгаряне на горивото с висока ефективност и с по-екологично чист горивен процес. Продуктите на марката Burnit ще ви предложат висококачествена изработка, дълъг и безпроблемен период на обслужване и максимална сигурност при работата. В допълнение с всички тези характеристики, продуктите на марката Burnit могат да бъдат закупени от магазина на Parno.eu на изгодна цена. Бъдете сигурни, че вложените средства ще оправдаят напълно очакванията ви!

63
продукти
75
продукти
17
продукти

Sunsystem

Компанията New Energy Systems е основана през 2002 г. Тя стартира като семеен производствен бизнес и предприятието се намира в град Шумен. Фирмата се занимава с изработване на техника за отопление и снабдяване с топла вода. Приоритет на компанията обаче е производството на качествено оборудване, работещо с възобновяеми източници на достъпни цени....

Производствените, складовите и търговските бази на компанията се простират на площ от 4000 квадратни метра в Шумен, София и Лайпциг. За New Energy Systems работят повече от 450 квалифицирани професионалисти. Произведената продукция се следи стриктно от система за управление на качеството ISO 9001:2015.

Добре развитата дистрибуторска мрежа организира снабдяването на качествените български продукти из целия свят. New Energy System изнася своите продукти в над 70 страни, разположени на 5 континента, посредством две търговски марки-SUNSYSTEM и BURNiT.

SUNSYSTEM

Търговската марка SUNSYSTEM на компанията New Energy Systems предлага слънчеви колектори, термопомпи, PV-модули, бойлери и буферни съдове. Това оборудване е насочено максимално към използването на чиста и безплатна енергия от слънцето, която е щадяща за околната среда.

Компанията не спира да обновява продуктовата си гама с модерни решения за възобновяеми източници. Сред тях са и технологии за слънчева и термална енергия, биоенергия, фотоволтаична енергия и аеротермална енергия.

Стойки за слънчеви колектори

Повечето стойки за слънчеви колектори са изработени от алуминий. Това ги предпазва от корозиране и удължава периода им на експлоатация. Конструкцията им е високо устойчива на натоварвания. Поради естеството на нейното предназначение е предвидено да издържа на сурови метеорологични условия. Тя понася вятър със скорост от 150 км./ч и снежна маса до 1,25 kN/m2, съгласно ENV 1991-1-31991-1-4.

Стойките за слънчеви колектори са изключително лесни и удобни за монтаж, без значение дали на равен, или наклонен покрив. Има възможност за фино регулиране на ъгъла на наклон при равен покрив. При монтаж на наклонен покрив е предвидена и телескопична закрепваща планка.

Соларни комплекти

Соларните комплекти са предназначени да улеснят домакинствата, като им осигурят необходимото количество гореща вода. Различават се по капацитета на домакинството, за което са предназначени. Те могат да се използват при всякакви климатични условия, а енергията, която им е необходима за функциониране, е напълно безплатна и достъпна, тъй като се захранват изцяло от Слънцето.

Инсталирането на соларната система става лесно и бързо. Има възможност да се монтира както на равен, така и на наклонен покрив. Соларните комплекти от Sunsystem притежават сертификат за качество Solar Keymark.

Вакуумно тръбни колектори

Вакуумно тръбните колектори представляват комплекс от две стъклени тръби, които са концентрично разположени и по между им има вакуум. Материалите, разположени по повърхността на всяка една тръба, позволяват максимално абсорбиране на слънчевите лъчи, минимално отдаване и висок коефициент на полезно действие. Вакуумно тръбните колекторни системи са предпочитан и икономичен вариант за нуждите на всяко домакинство за сдобиване с топла вода.

Термосифонни системи

Този вид системи са базирани на метод, който затопля водата в едно домакинство благодарение на слънчева енергия. Представляват свързани помежду си соларен колектор и бойлер със специална изолация, които извършват процес на топлообмен. Естествената конвекция на флуидите допринася топлината да достигне от съответния конвектор до бойлера.

Соларни колектори - плоски

Този вид соларни колектори преобразуват лъчистата слънчева енергия в топлинна. Плоските соларни колектори осигуряват на домакинствата повече от необходимата им топла вода, заради което са и предпочитани. Повърхността им е покрита с тъмен материал, което осигурява по-добра абсорбация и повишава ефективността им. Опростеният им дизайн води до по-лесната им инсталация. Използват се за затопляне и на външни басейни и джакузита.

Бойлери

Бойлерите се различават според технологията, с която функционират, техническите параметри, дизайна и размера си. Продуктите на Sunsystem се отличават от останалите със своите технически предимства, лесна експлоатация,с надеждност и ниска цена. Характеризират се с високоефективност, безопасност и функционалност. Високоефективни са за битови нужди и всички модели разполагат с температурен индикатор. Монтират се вертикално или хоризонтално, а елегантният им дизайн пасва идеално на всеки интериор.

Купете продуктите на Sunsystem от Parno.eu

Parno.eu предлага на своите клиенти многообразие от продукти на българския лидер в производството на техника за отопление и осигуряване на топла вода Sunsystem. Спецификата на продуктите изисква задълбочено проучване и информираност. Ниеот Parno.euще отговорим на всичките ви въпроси и с радост ще ви съдействаме при вземането на най-добрите решения.

Всички продукти Sunsystem може да закупите онлайн, като ние гарантираме тяхната безопасна доставка. За ваше удобство сме предвидили и вариант за закупуване на изплащане. Не се колебайте, попитайте ни и изберете българското качество на Sunsystem.

44
продукти
4
продукти
8
продукти
25
продукти

Thermolux

На пръв поглед да се сдобиете същевременно с изградена и ефективно работеща, енергоспестяваща отоплителна система може да изглежда като трудна задачата. Но не и с продуктите за отопление на Термолукс. Освен компоненти за отоплителни системи, фирмата е специалист в производството и продажбата на водопроводни инсталации, слънчеви системи и оборудване за баня от 2005 година насам....

Дългогодишния опит и квалифицирания екип на Термолукс печелят доверието не само на крайния потребител, а и сътрудничество с инвеститори, строители, инсталаторски и инженерингови фирми. Показателно за това е присъствието на техни продукти на строителни обекти по цялото черноморие.

Вече над 15 години Термолукс се занимава с изграждането и поддържането на отоплителните системи в редица жилищни и бизнес сгради. Сред основните ценности на фирмата са това, да доставя качествено изработени продукти на достъпни цени, адекватни за всички потребители на българския пазар. Освен асортимент със забележително качество, Thermolux предлага висококачествено обслужване и серионо отношение към проблемите на клиента.

Защо да купите продукти Термолукс от Parno EU

При нас ще откриете богат асортимент от отоплителна техника с марка Термолукс, благодарение на която да изградите и поддържате една ефективна инсталация за отопление. В складовете ни се поддържа постоянна наличност от продуктите на марката, така че възможно най-бързо и своевременно да осъществим доставка. 

В Parno EU има разнообразие от различни по големина и мощност камини и котли Термолукс. Това ви позволява да направите най-благоприятния избор спрямо специфичните условия на пространството, с което разполагате.

С отоплителните решения на Термолукс от Parno EU няма място за притеснение. Камините с водна риза на пелети са подходящ вариант за отопление както на по-малки апартаменти, така и на големи къщи на няколко етажа. С тях целия ви дом, без значение от големината му, ще бъде винаги топъл, уютен и комфортен.

Предимствата на Термолукс

Thermolux е компания, която притежава богат производствен опит. В производството на техните продукти и артикула е ангажиран екип от висококвалифицирани специалисти. Залагайки на Термолукс, вие оборудвате дома си с висококачествена отоплителна система, която ще ви даде максимална ефективност - висок топлообмен с минимално количество изразходвана енергия.

Друга отличителна черта на продуктите на марката е и красивият дизайн. Този малък детайл може да се стори маловажен на някои хора, но всичко, предлагано от Термолукс безпроблемно се вписва във всеки интериор, като ще допринесат за уютната и комфортна атмосфера на дома.

Освен че с тях се работи лесно и бързо, уредите за отопление на Термолукс се характеризират и с лесен монтаж. Но не само това! Безопасността им е гарантирана, защото всички са тествани и покриват изискванията съгласно европейските норми за безопасност.

Продукти Термолукс на изгодни цени от Parno EU

В онлайн магазин Parno EU ще откриете продукти Термолукс на много изгодни цени. Благодарение на тяхната висока ефективност и икономичност, бързо ще оправдаете инвестицията си. Разгледайте ги, за да се запознаете с богатата гама от различни модели и мощности, подходящи за всеки дом. В Parno EU можете да се сдобиете с продуктите на Термолукс дори и на изплащане. Изберете погасителния план, поръчайте и посрещнете топлината в дома си.

8
продукти
64
продукти
18
продукти
2
продукти

Radiatori 2000

Radiatori 2000 SpA е италианска компания, специализираща в производството на отоплителни и водопроводни системи. Тя навлиза динамично в света на отлетителните и екструдирани алуминиеви радиатори. Името ѝ се нарежда сред първите в бранша по отношение на иновации, качество и надеждност....

Radiatori 2000 SpA е една от водещите фирми на пазара, използващи автоматизирани системи и машини. Производстводственият процес се отличава с оборудване от две 80-тонни пещи за топене на суровини, както и с 10 от най-съвременните преси и опаковъчни линии. Продукцията на компанията изпъква пред останалите със своите елегантни линии, съчетани с характеристиките на енергийно ефективни отоплителни уреди.

Алуминиеви радиатори за парно от Radiatori 2000 SpA

Алуминиевите радиатори на компанията Radiatori Spa, които може да откриете на българския пазар, са сегментирани в няколко продуктови линии - Helyos, Kaldo и Kalis.

Алуминиеви радиатори Helyos

Алуминиевите радиатори Helyos представляват глидери от лят алуминий със стандартна ширина и дълбочина. За да се получи нужният размер, глидерите се свързват помежду си. Те имат значителни предимства пред стоманените панелни радиатори, тъй като отдават топлина по-бързо заради конструкционния материал, от който са направени. Не корозират, което допълнително удължава експлоатационния им период.

Предимство е и техният естетичен и модерен дизайн със закръглени форми, който пасва идеално на всеки тип интериор. Радиаторите Helyos притежават висока топлинна мощност и ефективност, благодарение на голямото си водно съдържание, бързо топлоотдаване и троен отвор. Според разстоянието на междуосието се произвеждат в следните модификации - H350, H500, H600, H700, H800.

Алуминиеви радиатори Kaldo

Алуминиевите радиатори Kaldo гарантират високо качество, надеждност, модерен дизайн и дълъг живот на експлоатация. При изработката им са използвани най-новите производствени процеси и технологии. Преди да стигна до пазара, всяко алуминиево ребро е подложено на тестове, което е гаранция за високото му качество. Произвеждат се в следните модификации - H350, H500, H600, H700, H800.

Алуминиеви радиатори Kalis

Алуминиевите радиатори Kalis се характеризират със специфика на глидерите, които са подходящи за места, пространството на които не позволява монтаж на глидери в ширина, а на височина. Радиаторите са продукт на най-съвременните производствени процеси и технологии. Те са перфектното съчетание между практичност и топлинна мощност. Съвременният и изчистен дизайн пасва идеално на всякакъв интериор.

Radiatori 2000 SpA от Parno.eu

Ние от Parno.eu предлагаме на своите клиенти два от най-търсените видове алуминиеви радиатори на доказания световен лидер Radiatori 2000 SpA - Helyos и Kalis. В случай, че не сте избрали на кой вариант да се доверите, задайте въпросите си на нашите консултанти. Те с радост ще съдействат с консултация, за да получите необходимата информация.

Поръчайте онлайн от Parno.eu

За да улесним покупката на алуминиевите радиатори Helyos и Kalis, ви предлагаме възможност да ги закупите на изплащане. За по-нетърпеливите сме предвидили и експресна поръчка без регистрация в сайта. Поръчайте онлайн бързо и лесно от Parno.eu. Ние гарантираме безопасността на вашата поръчка и доставка.

11
продукти

GREYKO

За да изградите качествена отоплителната система във вашия дом, която да е с дълъг период на обслужване, а в същото време и на сравнително добра цена, добре е да заложите на водеща марка в брашна... – доверете се на отоплителни уреди и компоненти Грейко. В магазина на Parno.eu можете да разгледате продуктовата гама от отоплителни уреди и компоненти, сред които комбинирани котли, пелетни камини и пелетни горелки на водещата марка Грейко. Изберете качествени продукти за изграждането на ефективно работеща отоплителна система в дома. Доверете се на богатата продуктовата гама на Грейко! При избора си на доказана марка в бранша с отоплителни компоненти и уреди, можете да бъдете сигурни, че ключови качества като дизайн, ефективност при работа, както и адекватното ценово предложение, могат да ви се предоставят комплексно от предлаганите продукти на Грейко в магазина на Parno.eu. Изберете пелетна камина, която да отговаря на висок стандарт за качество и функционалност. В комбинация с комбиниран котел, пелетна горелка и камина Грейко, може да бъдете сигурни, че сте заложили на висок клас продукти. Пелетните горелки Грейко са произведени с мисъл за потребителя. Те разполагат с модерна автоматизирана система на работа, а благодарение на модерното микропроцесорно управление, те предлагат функция за самозапалване и самопочистване. Горелките на Грейко ще ви осигурят максимално удобство и лекота при работа, в комбинация с ефективния процес на горивното изгаряне и екологично чистия горивен процес, марката Грейко е правилният избор! Доверявайки се на Грейко, можете да бъдете сигурни, че сте инвестирали във висококачествена изработката, дълъг и безпроблемен период на обслужване и максимална сигурност при работа, благодарение на високото качество на влаганите материали и съвременната технология на производство, на която отговарят всички продукти на марката. Напълно оригинални продукти на марката Грейко могат да бъдат закупени от магазина на Parno.eu на изключително изгодна цена, която ще оправдае качеството и функционалността си през целия период на обслужване на избрания продукт.

21
продукти
8
продукти
23
продукти
2
продукти
12
продукти
12
продукти
11
продукти
6
продукти

LG

22
продукти

ALL-THERM

All-Therm е третата по големина компания в света за производство на алуминиеви радиатори и индустриални горелки, както и сред десетте най-големи производители на стенни котли. Компанията е създадена през 1979 г. със скромния ресурс, наброяващ 30 служители....

Първите продукти навлизат на пазара през 1980 г., а през 90-те години фирмата се превръща в лидер в отоплителната индустрия, отличаваща се с продукти с отлично качество и конкурентни цени.

Компанията изнася продукцията си в над 30 страни, сред които Испания, Италия, Русия и Франция. Три пъти печели престижната награда “Износител на годината”. Качеството на продуктите се унифицира и заради строгите изисквания на държавите, в които се внасят, което ги прави безспорен лидер сред конкурентите. В наши дни мащабите на производство достигат десетки хиляди радиатори за парно и котли на ден, реализирани на производствен терен от 75 000 квадратни метра площ. Към настоящия момент над 200 души обслужват нуждите на компанията.

Алуминиев радиатор All-term

Алуминиевите радиатори All-Therm са олицетворение най-модерната и съвременна технология в бранша. Компанията произвежда KAL радиаторни елементи с алуминиева сплав, двукратно боядисана с антикорозионен слой чрез катафорезен процес. Втората обработка се извършва с боя за покритие “epoxy”, последвано от сушене при много висока температура за перфектен завършек. Процесът представлява най-модерната съвременна технология и използва сертификат CE EN-442. Производството е контролирано от TUV и Eurovent Certita.

All-Therm - Гаранция за качество

Алуминиевата сплав, която се използва за изработката на радиаторите, е с най-високо качество и осигурява дълъг живот с 10-годишна гаранция. Алуминият е с конструкция с горни отвори и перки за по-добро разпределение на топлината. Алуминиевите радиатори All-Therm се характеризират с висок топлообмен и гарантират ефективно отопление без значение от площта на вашия дом. Радиаторите All-Therm съчетават енергоефективност с чисто естетически свойства, които облагородяват домашната среда и създават усещане за уют. Според нуждите на клиентите, те се изработват в три варианта на междуосово разстояние: 350, 500 и 600 mm.

Купете алуминиеви радиатори All-Therm от Parno.eu

Ние от Parno.eu предлагаме на своите клиенти алуминиеви радиатори на доказания лидер в отоплителната индустрия. Осигурете комфорт в дома си с високоефективните отоплителни предложения на All-Therm. Стилният им и изискан дизайн може да стане част от интериора на всеки дом.

Поръчайте онлайн и платете на вноски

За да осигурим максимално удобство за нашите клиенти, ние, от Parno.eu, предлагаме възможност за закупуване на радиаторите All-Therm онлайн. Гарантираме тяхната безопасна и експресна доставка. Предвидили сме и опция за покупка на изплащане. Нашите консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси, като ви дадат компетентен съвет и ценни препоръки. Поръчайте алуминиеви радиатори All-Therm от Parno.eu на конкурентни цени. Инвестицията, направена от вас, ще бъде възвърната още през първия отоплителен сезон, благодарение на отличните технологични характеристики на радиаторите All-Therm.

3
продукти

LIPOVICA

LIPOVICA е фирма-производител на лети алуминиеви радиатори. Създадена е през 1968 г. в Хърватска. През годините няколко поколения са отдали своя труд и мотивация, за да се стигне днес до създаването на продукти с неповторимо качество и богата традиция. С течение на времето LIPOVICA се налага като водещ производител в Европа и още през 1980 г. компанията заема престижното второ място на стария континент за производство на алуминиеви радиатори. Продължава да държи челни позиции на пазара и до днес....

Видове алуминиеви радиатори от LIPOVICA

LIPOVICA предлага на своите клиенти алуминиеви радиатори, сегментирани според своите характеристики в четири модела. Сред портфолиото на LIPOVICA са моделите Orion, Solar, Ekonomik, Plano. 

Orion

Радиаторите Orion са най-популярните технологични решения в продуктова гама на LIPOVICA. С покритие, даващо по-добър затоплящ ефект, те представят нови тенденции на световния пазар. Радиаторите са трето поколение разработката, която продължава да отстоява своите позиции за качество. Създадени през 2005 г. на база многобройните изисквания за модерен дизайн и високи технологични параметри, моделът се откроява като едно модерно интериорно решение. Притежава заоблени краища и ръбове, което го прави изключително предпочитан модел на места, където безопасността е на първо място. Подходящ е както за детски стаи, така и за училища и друг тип детски заведения.

Solar

Моделът Solar е представител на ново поколение алуминиеви радиатори. Характеризира се с лекота и елегантност на формите и отлични отоплителни характеристики. Радиаторът е компактен, което го прави подходящ за тесни пространства.

Ekonomik

Моделът Ekonomik е предпочитан вариант за отопление вече 40 години. Неговите форми пасват идеално на всеки интериор без значение дали е класически, или модерен стил. Заслужил е титлата си на изключително здрав в техническо отношение радиатор. 

Plano

Радиатор Plano е най-новият вариант сред моделите на LIPOVICA. Серийното му производство е започнало през 2015 г. в отговор на пазарните нужди за едно семпло и изчистено решение. Правите профили и изгладени ръбове не позволяват задържане на прах по повърхността му. Много подходящ е за помещения, където се изисква високо ниво на хигиена като болници и медицински центрове. Идеално решение е и за хора, които страдат от алергии.

Parno.eu ви предлага най-популярните технологични решения от LIPOVICA - радиатори за парно Orion

Имаме удоволствието да ви предложим най-качествените модели радиатори за парно, предлагани от LIPOVICA - Orion. Както вече споменахме, радиаторите Orion са сред най-ефективните решения, които може да откриете на българския пазар. LIPOVICA - Orion е високоефективен модел благодарение на характерната си висока топлинна мощност и максималното топлоотдаване при минимални загуби. 

Алуминиевите радиатори са от глидерен тип, произведени по метода на леене под налягане. Производственият процес започва от химичния анализ на алуминиевата сплав и завършва с хидравличните тестове при налягане 10 bar. Според нуждите на клиентите, радиаторите се изработват в три варианта на междуосово разстояние: 350, 500 и 600 mm. Всичко това се извършва под непрестанен висококачествен контрол.

Радиаторите Orion притежават CE сертификат и се произвеждат в съответствие с нормативните изисквания на стандарт EN 442, удостоверено със съответните сертификати. Благодарение на високото качество на изработка, добрите механични свойства, издръжливостта и устойчивостта на корозия, Parno.eu ви дава гаранция на модела от 12 години при спазване на условията за монтаж и експлоатация. 

Защо да поръчате алуминиеви радиатори Orion от Parno.eu

За ваше улеснение, ние от Parno.eu сме предвидили вариант да закупите радиатори Orion на изплащане. Не се колебайте да зададете въпросите си на екипа ни от специалисти. Ще получите компетентен съвет и съдействие. Радиаторите Orion може да закупите онлайн, като гарантираме тяхната безопасна доставка. Ако искате да получите радиаторите си в кратък срок, предлагаме и опция за експресна поръчка без регистрация. Доставката ви ще бъде безплатна до офисите на Еконт, ако поръчате продукти на стойност над 600 лв.

Ще направите един отличен избор с поръчка на радиатори Orion от Parno.eu. Доверете се на качеството и се възползвайте от предимствата на безспорния лидер в производството на алуминиеви радиатори LIPOVICA.

3
продукти
5
продукти
5
продукти
15
продукти
6
продукти
21
продукти
9
продукти
17
продукти
16
продукти
2
продукти