Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

2411 лв. - 9800 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Котли за парно Kомбинирани котли

Kомбинирани котли

Наименованието им подсказва за тяхната същност. Комбинираните котли могат да изгарят не само дърва. Горивната им камера е устроена за горене както на дървени трупи, така и на пелети, въглища, нафта и газ. ...

Голямо предимство на тези отоплителни системи е, че можете да използвате само бездимно гориво, ако живеете в зона с контрол на дима.

Ефективността им е 70%, докато отворените камини имат рейтинг 10 или 20 %, което означава много повече топлина в дома Ви. Те създават контролирана среда, в която различни видове горива могат да бъдат изгаряни, за да произвеждат топлина.

Подаването на въздух към огъня се управлява, за да помогне за изгарянето на горивото по-ефективно. Чрез задържане на отпадъчните газове може да се получи още повече топлина, благодарение на вторичното изгаряне.

Комбинирани котли от Parno.eu

Интересът към предлаганите комбинирани котли на пазара днес е все по-голям, поради универсалните им функционални възможности. Комбинация, която Ви позволява да се насладите на няколко начина на отопление - газ, дърва, въглища или пелети.

Предложенията на Parno.eu вършат чудесна работа, за максимален уют и комфортна топлина. Те са подходящи както за отопление на жилища, така и за сравнително по-големи административни сгради и индустриални халета.

Изберете този отоплителен метод, за да се насладите на горивен процес, който е независим, поради високото ниво на автоматизация.

Купете от сайта на Parno.eu продукти на водещи производители в бранша с отоплителни тела и компоненти като Greyko и Bisold. Изберете от разнообразните варианти според предпочитания дизайн и отличното ценово предложение.

Комбинирани котли на дърва и пелети

Продуктите разполагат с иновативна автоматизирана система за превключване на работата между основното и резервното гориво. Така Ви се предоставя постоянен комфорт при отопляване на помещенията. Инсталираната пелетна горелка автоматично се изключва след изчерпването на резервното гориво. По същия начин тя се включва автоматично, за да запали основното гориво.

Горелките на предлаганите модели разполагат с функция за ротационно самопочистване. Удобствата, с които са оборудвани предлаганите модели, ги прави изключително лесни за широка потребителска употреба. Затова възможността за отопление с дърва и пелети е все по-често вземано решение сред мнозинството от потребители.

Комбинирани котли на добра цена

Предлаганото отопление е високоефективно за площи със сравнително по-големи размери (офис сгради, производствени халета и др.).

Комбинираните котли предлагат удобство и лекота, както при първоначален монтаж, така и при пускане в експлоатация и последваща настройка. Високата енергийна ефективност, получавана при горивния процес, в комбинация с удобното автоматизирано почистване ще оправдае напълно потребителските Ви очаквания. При нас има всевъзможни опции с мощност от 25 kW до 110 kW.

Комбинирани котли за пелети и дърва произведени в България

Купете от нас качествени Комбинирани котли за пелети и дърва произведени в България. Ние сме доставчик на продукти с марка Burnit. Производствените съоръжения на компанията са разположени на територията на страната, а продуктите им се продават в над 70 държави по цял свят. Производствените процеси, които спазва фирмата са изцяло съобразени със стандартите за качество ISO 9001:2015. Асортимента на Burnit покрива нуждите на какво на всяко домакинство, така и на промишлеността.

Филтри
«1 2 3 4»
Page 1 of 4
«1 2 3 4»

        Най-продавани