Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

2080 лв. - 4920 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Марки

Palazzetti

Филтри
Palazzetti

Palazzetti

Запознайте се с Palazzetti

 

Компанията датира от 1954 г., започвайки като семеен бизнес. Няколко поколения обединяват усилията си, като стремежът им е насочен към създаване на иновативно отопление. Висока ефективност, съчетана с ниска консумация на ресурси, е и водещата политика на компанията. 

Италианският бранд предлага висок клас отоплителни уреди с изключителен дизайн и прецизност във всеки детайл. През годините изделията се превръщат в синоним на качество, иновативност и безупречност. ...

 

Продукти от Palazzetti

 

Компанията разработва и реализира изключително голямо портфолио от отоплителни уреди за бита, които се радват на голям интерес от потребителите, търсещи безупречност и качество. Ето и тяхната гама от продукти: 

 

Пелетни камини

 

Продуктовата гама от пелетни камини се разработва в различни варианти на мощности. Те работят посредством вода, въздух и вентилатори, за да откликнат на изискванията на клиентите. Лесни за експлоатация и почистване, те предлагат висока степен на екологичност и иновативни функции.

 

Печки на дърва 

 

Иновативните решения за печки на дърва, които Palazzetti предлага, носят в себе си модерен дизайн, съчетан с традиционните и добре познати методи за отопление в много домакинства. Те работят посредством въздух или вода и са пригодени за разнородните нужди и изисквания на клиентите.

 

Горивни камери на пелети

 

Горивните камери са идеално съчетание между практичността на напълно автоматизираната пелетна технология и уютната визия, която камините придават. Пелетните камери се изработват в различни модели и мощности, съобразени с нуждите на клиента. Биват работещи посредством вода или въздух. 

 

Камини на дърва

 

Камините на дърва са ефективен и осъвременен метод за отопление на познатия метод за отопление на твърдо гориво. Енергоспестяващи и с атрактивен дизайн, те са идеално решение за цялостно отопление на дома. Функционират посредством два вида отоплителни системи - водна и въздушна.

 

Комбинирани горивни камери на дърва и пелети

 

Многофункционалните комбинирани уреди за отопление на Palazzetti предлагат големи възможности. Иновативни на дизайн, те съчетават в себе си висока ефективност, породена от съвременните технологии, заложени във всички продукти на компанията. 

 

Облицовки за камини

 

Компанията предлага разнообразна гама от варианти за облицовки на камини, наброяваща над 150 модела. Изработени са от мрамор и камък и сред тях гарантирано ще намерите най-подходящото за вас решение. 

 

Готварски печки на пелети

 

Позабравените в годините комбинирани възможности, които готварските печки дават, са сред предложенията на бранда. Те ефективно отопляват централно дома ви, като използват алтернативата на твърдо гориво - пелети. 

 

Котли на пелети

 

Котлите предлагат много висока производителност, като същевременно излъчват много ниски нива на вредни емисии. Предлагат се в различни варианти на мощности, които задоволяват напълно нуждите и потребностите на всички потребители. 

 

Parno.eu предлага разнообразие от продукти с марката Palazzetti

 

От Parno.eu може да закупите най-предпочитаните от няколко продуктови категории на Palazzetti отоплителни уреди с висока ефективност, иновативни функционалности и неповторим дизайн. 

 

Сухи пелетни камини

 

Различните модели сухи пелетни камини с марката Palazzetti, които Parno.eu предлага, са съобразени с нуждите и изискванията на клиентите и се предлагат в различни варианти на мощности, компактност, функционалност и дизайн. Избирайки модели от  портфолиото на бранда, вие без съмнение ще осигурите най-доброто решение за отопление на дома ви. Лесни са за експлоатация и в зависимост от модела, който сте избрали, ще ви предложат ефективен начин да отоплявате помещението, в което са поставени, както и целия ви дом. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Избирайки да поръчате от сайта на Parno.eu, вие се доверявате на квалифицирано обслужване и препоръки от специалисти, които с радост ще отговорят на всички ваши въпроси. Избраните стоки може да поръчате бързо и лесно от сайта ни. Предвидили сме опция за покупки на изплащане, за да улесним максимални вашата покупка. Доверете се на водещите брандове, които Parno. eu предлага, за да сте сигурни, че ще се радвате на покупката си дългосрочно. 

5

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани