Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

729 лв. - 2800 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Камини и Печки Готварски печки

Готварски печки

Печките на твърдо гориво все още са сред водещите методи за отопление.

Уютът, който създава традиционната печка на твърдо гориво, в комбинация с модерната си визия, няма как да не ги прави водещия избор на пазара. Провокирани от този интерес, в онлайн магазина на Parno.eu сме се погрижили да подберем различни модели печки на твърдо гориво, които със сигурност ще събудят интереса ви. 

Какви видове готварски печки на твърдо гориво предлага Parno.eu?

Висококачествената изработка, на която залагат съвременните печки на твърдо гориво, и широкото им приложение, позволяват да направите своя избор между разнообразието от готварски печки с водна риза и готварски печки без водна риза и да сте сигурни, че сте се спрели на най-подходящия за вас вариант. В зависимост от естетическите ви предпочитания и особеностите на вашия дом, можете да се спрете на дизайна, който в пълнота отговаря на изискванията ви.

Защо готварските печки на твърдо гориво с водна риза са добър избор?

Доверете се на ефективната технология на отопление, която могат да ви предложат печки на твърдо гориво с водна риза. Чрез тази функционалност осигурявате оптимално отопление на по-голяма площ, както и възможност за наличието на топла вода по всяко време. Добре проектираната отоплителна инсталация с качествени радиатори ще допринесе допълнително за това да се радвате на топъл и комфортен дом през цялата зима.

Кога стандартната печка без водна риза е вашето решение за отопление и готвене на твърдо гориво?

Ако смятате, че стандартна печка с много добър дизайн и висококачествена изработка, но без инсталирана водна риза, ще ви свършила чудесна работа, за да отоплавате жилището си и да приготвяте вкусна храна едновременно, то онлайн магазинът на Parno.eu е мястото, от където да закупите вашият нов уред.

Няколко предимства на готварските печки на твърдо гориво

Предлаганите печки на твърдо гориво от Parno.eu залагат преди всичко на високо качество и широк спектър от функционални възможности. Възможността да комбинирате ефикасно отопление с възможност за кулинарни изяви е преимущество, което не бива да бъде подценявано. Избраната от вас печка може да се използва за приготвянето на вкусна храна за цялото семейство. По този начин си спестявате разходите за електричество, които бихте отделили при готвене на електрическите уреди в дома. Предлаганите печки на твърдо гориво са оборудвани с различни по размери фурни. Изберете тази, която смятате, че е най-подходяща за вас.

Доверете се на водеща марка при избора на печки на твърдо гориво

Продуктовата гама и ценовите предложения, които са налични на сайта на Parno.eu, със сигурност ще ви предоставят най-изгодното за вас решение!

Въпроси и отговори:

  • Какви са предимствата на готварска печката на дърва?

Оптимално съотношение на висока ефективност и цена на покупката;
Ниски инсталационни разходи и висока топлинна мощност;
По-малко използвани дърва за огрев.

  • Готварските печки на дърва създават ли неприятна миризма в къщата?

Изгарянето на дърва с високо съдържание на влага може да увеличи скоростта на натрупване на сажди и креозот, тъй като огънят ще пуши повече от обикновено. Самите сажди и креозот имат специфична миризма и всякакъв въздушен поток във вашия комин или димоотводна тръба може да разпространи миризмата. Консултирайте се със специалист как да предотвратите този неприятен страничен ефект.

  • Колко дълго ще издържи готварската печка на дърва?

Средният живот на печката на дърва е от 10 до 20 години.

  • Готварските печки на твърдо гориво отопляват ли къщата?

Готварските печките на дърва обикновено не са проектирани да отопляват цяла къща, а са с размери, подходящи да затоплят определена стая в дома.

 

 

 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани