Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1920 лв. - 9360 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Производител

Цвят

  • Светло сиво
  • Черен
  • Бял
  • Бордо

Анкета

Начало Марки

ARTEL

Филтри
ARTEL

ARTEL

Запознайте се с ARTEL

 

Компанията ARTEL е основана през 1981 г. в Италия. Тя произвежда пълна гама високоефективни пелетни съоръжения - сухи пелетни камини, камини с водна риза, котли и камини за вграждане. Сертифицирани с TUV, продуктите на марката гарантират за своето качество и надеждност. Италианският дизайн се усеща в стила на всеки продукт с марка ARTEL. ...

 

Продукти от ARTEL

 

Италианският бранд ARTEL предлага голяма гама от пелетни отоплителни решения, организирани в множество продуктови линии. 

 

Сухи пелетни камини

 

Сухите пелетни камини от ARTEL са ориентирани в повече от 10 иновативни модела. Характеристиките им включват високо ниво на КПД и топлоотдаване. Предлагат удобство и лекота при обслужване и почистване, а италианският им дизайн ги превръща в изискано допълнение към всеки тип интериор на дома или офиса. 

 

Пелетни камини с водна риза

 

Високоефективните пелетни камини с водна риза са едни от най-ефективните решения, които се предлагат на пазара за отоплителни уреди. Снабдени са с LCD дисплеи, с които лесно може да регулирате желаната температура. Електронното им управление осигурява по-лесно контролиране на подаването на пелети и скоростта на освобождаване на димните газове. Вентилаторите на камините са с подобрени характеристики с цел силно изтласкване на дима по въздуховодите. Иновативният и елегантен дизайн, присъщ на италианския стил, нарежда камините сред предпочитаните отоплителни тела, обогатяващи интериора на дома. 

 

Пелетни камини за вграждане

 

Пелетните камини за вграждане са изключителни дизайнерски решения, които съчетават неповторима визия и ефективност. Камините за вграждане могат да бъдат: с водна риза, сухи пелетни камини и с въздуховод. Всички те са високоефективни решения на съвременните технологии, снабдени с удобства, които правят ежедневието ви по-цветно и функционално.

 

Котли на пелети

 

Котлите на пелети от ARTEL се произвеждат в няколко продуктови линии. Някои модели се предлагат и с иновативен вариант на патентован механизъм на самопочистване на горелката. Снабдени са с програмируема електроника, която позволява дистанционно настройване на желаната температура и седмичен режим. Бункерите за пелети са с достатъчо голяма вместимост, която осигурява лекота при обслужването им. 

 

Котли на дърва

 

Иновативните технологии на котлите за дърва осигуряват пълно изгаряне на горивото. Голямата вместимост на котела осигурява възможност за зареждане на материал с голяма дължина. Възможна е работа на котлите до 5 часа с едно зареждане, което осигурява голямо удобство при обслужването им. 

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие на продукти с марката ARTEL

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие от продукти на италианския бранд ARTEL. Елегантният им дизайн и висока ефективност ги правят предпочитани решения сред потребителите.

В Parno.eu ще откриете следните продукти на марката ARTEL: 

 

Суха пелетна камина

 

Сухите пелетни камини са елегантно решение за директно отопление. Компактни и модерни, те ще се впишат чудесно към всеки тип интериор. Камините са произведени от висок клас италиански компоненти, осигуряващи безспорна ефективност при работа. Предлагат се в различни варианти на мощности. 

 

Пелетен котел

 

Пелетните котли на ARTEL са с компактен дизайн и поради тази причина могат да бъдат монтирани на всякакви места. Дигиталният дисплей е опростен и управлението им се осъществява лесно. Котлите са снабдени с контролируема електроника, която ви позволява да ги управлявате и настройвате за дневен или седмичен режим. 

 

Суха пелетна камина с въздуховод

 

Тези модели на пелетни камини насочват част от топлия въздух посредством въздуховод към едно или няколко съседни помещения. Благодарение на изискания и семпъл дизайн, те се превръщат в изящно и рентабилно решение за всеки дом или офис. 

 

Пелетна камина с водна риза

 

Някои модели на камините са снабдени с електронно управление, което модулира използвания кислород за горенето, честотата на подаване на пелетите и скоростта на освобождаване на димните газове. Семпли и ефективни, те са предпочитано решение от много потребители за домове и офиси. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие от отоплителна техника и консумативи на водещи световни производители. 

Доверете се нашия екип от специалисти, ако имате нужда от консултация, за да получите най-точните и коректни насоки и да вземете информирано решение. Възможно е да закупите на изплащане всички стоки, които се предлагат на нашия сайт.

Възползвайте се от бърза сигурна доставка и поръчайте от Parno.eu

25

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»

Най-продавани