Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

660 лв. - 1365 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Вентилаторни конвектори Вентилаторен конвектор PellasX

Вентилаторен конвектор PellasX

Ако търсите мултифункционален уред, който да отоплява дома ви през зимата и да го охлажда през летните месеци, то вашият избор ще бъде най-точен с вентилаторни конвектори Phnix. В комбинация с термопомпени агрегати, вентиатоните конвектори Phinix могат да удовлетворят и най-капризните желания за охлаждане и ефективно отопление. Тяхно голямо преимущество е, че са енергоспестяващи. С тях правите икономия на електроенергия до 30%. Уредите се характеризират с това, че елиминират шумовите вибрации. За разлика от други устройства, вентилаторните конвектори Phinix се отличават с нива на шум едва 30 dB. Моделите, които предлагаме в Parno EU, са елегантни, с тънък корпус и осигуряват икономия на място във вашия интериор. 

Защо да купите вентилаторни конвектори Phnix от Parno EU

За разлика от традиционните радиатори, отоплителната мощност на вентилаторните конвектори е три пъти по-висока. За да имате ефективно топъл дом, изберете тези устройства. При използването на вентилаторни конвектори Phinix, топлината се разпределя равномерно във всяко помещение, без оглед на неговата квадратура. Това води до икономия на електроенергия до 30%. Тангенциалният вентилатор на уредите, в комбинация със съвременна технология за управление на въздуха, осигурява почти безшумен режим на работа. Така може пълноценно да почивате и да се наслаждавате на комфортен сън.

Вентилаторни конвектори Phnix се монтират лесно. Поради разнообразните механизми на монтаж, те могат да се инсталират навсякъде, където изберете, за да се впишат оптимално във вашия интериор. Могат да бъдат монтирани на пода, а популярен избор е на стената на стаята. Уредите могат да се инсталират и на тавана. Освен това, тънкият корпус на вентилаторните конвектори и елегантният дизайн, ги правят универсални за вътрешни пространства, решени в различен стил. 

Предимствата на вентилаторни конвектори Phnix

С висока топлинна мощност, безшумни и спестяващи електроенергия до 30%, вентилаторните конвектори Phinix са едни от най-търсените уреди. В едно устройство може да получите възможността да отоплявате и охлаждате помещенията си в зависимост от външната температура. В сравнение с традиционните радиатори, топлината в стаите се разпределя равномерно. Така домът се затопля бързо и трайно, и се спестява енергийна консумация до 30%.

Вентилаторните конвектори Phinix са оборудвани с различни устройства за управление. Вие можете да изберете тези, които са ви най-удобни: чрез дистанционно управление, с навигиращи бутони или посредством сензорен екран. В сравнение с традиционните конвектори, ултратънките вентилаторни конвектори Phinix, чиято дебелина на корпуса е едва 130 мм, спестяват много пространство. С класическия си бял цвят те се превръщат в дискретна част от вашия интериор, мощен източник на топлина в дома.

Вентилаторни конвектори Phnix - цена и качество

Вентилаторни конвектори Phinix - цена: тя се определя в зависимост от предлаганите от нас модели. Покупката на вентилаторни конвектори Phinix е рентабилна и дълготрайна. Инвестицията е с висока възвръщаемост, най-вече заради ежемесечното спестяване от енергийна консумация. Предлагаме покупка на кредит при изгодни условия. Цените на монтаж са достъпни за всеки. 

Вентилаторни конвектори Phinix - купи онлайн: ние даваме възможност, със и без регистрация в нашия сайт, да закупите своя харесан модел. Онлайн магазинът ни представя всички артикули, включително и текущите промоции. Изпълняваме и експресни поръчки, без да изискваме регистрация в нашия сайт.

Вентилаторни конвектори Phnix - купи онлайн своя сега!

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани