Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

197 лв. - 582 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Анкета

Начало Бойлери Бойлери SunSystem

Бойлери SunSystem

 

Изборът на бойлер за дома винаги се прави внимателно. Защото ползваме този отоплителен уред дълги години и най-вече защото трябва да е безопасен при експлоатация. На българския пазар има голямо разнообразие от битови бойлери.

В нашия онлайн магазин може да разгледате предложенията ни от различни модели бойлери, според технологията, техническите параметри, размерите, дизайна. Бойлери SunSystem са надеждни, с лесна експлоатация и с голям брой технически предимства. Част от бойлерите са с компактни размери и спестяват място в маломерни бани. Предлагаме модели на много изгодни цени, както и в средния ценови диапазон, според възможностите на клиентите. Изберете от нашата богата селекция битови бойлери модел SunSystem, за да се наслаждавате на комфорт и да сте спокойни във вашата баня...

Високоефективни и качествени

Разгледайте в нашия електронен магазин моделите, които предлагаме от битовите бойлери SunSystem. Те са произведени от българска компания, утвърдена на пазара заради своето качество и функционалност. Те са високо ефективни за производство на гореща вода за битови нужди. Предлаганите модели се характеризират с елегантен дизайн и естетична метална обшивка. Всички са с температурен индикатор.

Бойлери SunSystem са за вертикален монтаж. Те са с високоефективна топлоизолация, поради което загрятата вода изстива бавно. Бойлерите са с комплексна антикорозионна защита. Неръждаемата тръба за топла вода е преимущество при ползването на уреда с години. Те са с лесна експлоатация и с дългогодишен живот. При закупуването на този електроуред ще бъдете напълно удовлетворени, че сте направили правилен избор, който ще облекчи ежедневието ви.

Безопасни и функционални

Оборудването във вашата баня е еднакво важно, както и интериорът, който сте избрали за помещението. Без значение дали вземаме тонизиращ душ, или релаксираща вана, в банята трябва да се чувствате в безопасност по отношение на монтираните електроуреди. За жалост, некачествени или употребявани бойлери, както и непрофесионално свързани към ел. мрежата, без нужната изолация, водят до битови инциденти. За да избегнем и най-малкия риск, е добре да заложим на нови, качествени битови бойлери и професионални екипи, които да инсталират уреда в нашата баня.

Бойлери SunSystem са с двойна термична защита, с предпазен клапан и при експлоатацията им можете да се чувствате спокойни.

Бойлери SunSystem - купи онлайн

Бойлери SunSystem- цена: изгодна инвестиция за години напред! Разгледайте нашата колекция и ще се уверите, че бойлерите варират в широк ценови диапазон. Имаме различни модели за всеки джоб. Разходът, който ще направите за този модел битови бойлери, си заслужава - те са с качествена изработка и безопасни при експлоатация.

За да имате съвременен битов бойлер в своята баня, който е високоефективен и надежден, заложете на бойлер SunSystem.

А сега, благодарение на нашия онлайн магазин, можете да закупите бойлери SunSystem, без да напускате дома си. Голяма част от покупките в Parno.eu се случват именно по този начин. Изпълняваме и експресни поръчки, без да се налага регистрация в нашия сайт.

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»