Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

210 лв. - 699 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Бойлери Бойлери SunSystem

Бойлери SunSystem

 

Изборът на бойлер за дома винаги се прави внимателно. Защото ползваме този отоплителен уред дълги години и най-вече защото трябва да е безопасен при експлоатация. На българския пазар има голямо разнообразие от битови бойлери.

В нашия онлайн магазин може да разгледате предложенията ни от различни модели бойлери, според технологията, техническите параметри, размерите, дизайна. Бойлери SunSystem са надеждни, с лесна експлоатация и с голям брой технически предимства. Част от бойлерите са с компактни размери и спестяват място в маломерни бани. Предлагаме модели на много изгодни цени, както и в средния ценови диапазон, според възможностите на клиентите. Изберете от нашата богата селекция битови бойлери модел SunSystem, за да се наслаждавате на комфорт и да сте спокойни във вашата баня...

Високоефективни и качествени

Разгледайте в нашия електронен магазин моделите, които предлагаме от битовите бойлери SunSystem. Те са произведени от българска компания, утвърдена на пазара заради своето качество и функционалност. Те са високо ефективни за производство на гореща вода за битови нужди. Предлаганите модели се характеризират с елегантен дизайн и естетична метална обшивка. Всички са с температурен индикатор.

Бойлери SunSystem са за вертикален монтаж. Те са с високоефективна топлоизолация, поради което загрятата вода изстива бавно. Бойлерите са с комплексна антикорозионна защита. Неръждаемата тръба за топла вода е преимущество при ползването на уреда с години. Те са с лесна експлоатация и с дългогодишен живот. При закупуването на този електроуред ще бъдете напълно удовлетворени, че сте направили правилен избор, който ще облекчи ежедневието ви.

Безопасни и функционални

Оборудването във вашата баня е еднакво важно, както и интериорът, който сте избрали за помещението. Без значение дали вземаме тонизиращ душ, или релаксираща вана, в банята трябва да се чувствате в безопасност по отношение на монтираните електроуреди. За жалост, некачествени или употребявани бойлери, както и непрофесионално свързани към ел. мрежата, без нужната изолация, водят до битови инциденти. За да избегнем и най-малкия риск, е добре да заложим на нови, качествени битови бойлери и професионални екипи, които да инсталират уреда в нашата баня.

Бойлери SunSystem са с двойна термична защита, с предпазен клапан и при експлоатацията им можете да се чувствате спокойни.

Бойлери SunSystem - купи онлайн

Бойлери SunSystem- цена: изгодна инвестиция за години напред! Разгледайте нашата колекция и ще се уверите, че бойлерите варират в широк ценови диапазон. Имаме различни модели за всеки джоб. Разходът, който ще направите за този модел битови бойлери, си заслужава - те са с качествена изработка и безопасни при експлоатация.

За да имате съвременен битов бойлер в своята баня, който е високоефективен и надежден, заложете на бойлер SunSystem.

А сега, благодарение на нашия онлайн магазин, можете да закупите бойлери SunSystem, без да напускате дома си. Голяма част от покупките в Parno.eu се случват именно по този начин. Изпълняваме и експресни поръчки, без да се налага регистрация в нашия сайт.

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

    Най-продавани