Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1695 лв. - 2815 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Соларни Системи Термосифонни системи

Термосифонни системи

Термосифонните слънчеви системи са базирани на метод, който благодарение на слънчевата светлина затопля водата в едно домакинство. Този вид системи представляват свързани в едно соларен колектор и бойлер със специални изолационни свойства, които извършват процес по топлообмен. Преносът на топлина от съответния колектор в бойлера, се осъществява благодарение на естествената конвекция на флуидите....

 


Защо да купите термосифонна система от Parno EU


Parno EU ви представя термосифонни соларни системи, които са подходящи за целогодишна употреба - без значение дали е лято, или зима, тези системи работят еднакво ефективно, благодарение на доброто усвояване както на пряката, така и на дифузната слънчева светлина! Материалите, от които са изработени, са първокласни и със сертифицирано качество, така че да не предизвикват корозия, гарантирайки че инвестицията ви в подобна полза за домакинството, ще ви служи за минимум 20 години. Системите, които ще откриете на сайта ни, работят без налягане, няма опасност от замръзване или нулева функционалност през студените месеци от годината и са напълно безопасни, като по този начин гарантират безкомпромисното си качество. Parno EU предлага висококачествени и надеждни термосифонни системи, които могат да подсигурят комфорта, топлината и всичко останало, от което вие или вашето семейство бихте могли да имате нужда!


Предимствата на термосифонните соларни системи


Термосифонните соларни системи са изключително ефектвино, икономично и достъпно решение за дома. Техният механизъм на действие е достатъчно улеснен и прави монтажа и поддръжката на системата сравнително бързи и без нужда от допълнителни усилия. Благодарение на функцията им, термосифонните системи могат значително да редуцират месечните ви разходи за ток. Технологията на изработката е толкова надеждна, че позволява на системата да бъде поправена за отрицателно време в случай на възникнал проблем или затруднения при работата. Дизайнът на колекторите е проектиран по такъв начин, че да има достатъчно добро ветрово съпротивление, да не задържа сняг, влага или прах и да работи резултатно без значение от вида ориентация. Причината тези системи да са толкова предпочитани сред множество потребители, е че те обикновено са 2 пъти по-ефективни през зимния период, в сравнение с плоските колектори например. Освен това, цялостната конструкция на термосифонните соларни системи е разработена така, че да издържа на почти всякакъв тип метеорологични условия, включително 25 милиметрова градушка.


Цени на термосифонни системи


Термосифонните соларни системи безспорно са скъпа инвестиция, но тези, които ще намерите в Parno EU, ще оправдаят всички вложени средства за възможно най-къс период от време. За нас е важно перфектното съотношение между надежден дизайн, здравина, качество на материалите и изработката. Поради това, ние се стремим да осигуряваме на всеки наш потребител първокласни продукти на изгодни за всяко домакинство цени. Потребността от подобна система се характеризира не само с нуждата от комфорт, качествена работа и безкомпромисно представяне от страна на този начин за затопляне на водата, но и с добра възвръщаемост. Разгледайте нашите оферти, изберете това, което смятате, че е най-удачно за вас и вашите индивидуални нужди и инвестирайте в спокойствието, в качеството, в надеждността и най-важното - в бъдещето си. Инвестирайте в нас - Parno EU, защото ние и нашите предложения няма да ви разочароваме! 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани