Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Анкета

Промоция "ВСЕКИ ПЕЧЕЛИ С BURNiT"

Дата: 2019-07-10

Промоция подарък бойлерПоради огромния интерес към промоцията „ВСЕКИ ПЕЧЕЛИ С BURNiT“ решихме да удължим срока с още един месец, за да могат повече наши клиенти да получат НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ БОЙЛЕР.

И това не е всичко! BURNiT винаги дава повече!

Ето защо сме ви подготвили още една изненада:

Първите 40 регистрирани участника в периода 10.07.19 – 10.08.19  имат уникалния шанс да вземат двойно по-голяма награда – страхотния компактен хоризонтален бойлер SUNSYSTEM 150 л.

BURNiT отново раздава подаръци!
За нас е важно клиентите, които избират марката BURNiT винаги да получават повече! Затова сме подготвили страхотни подаръци за всички вас! Всеки клиент, закупил пелетна камина BURNiT по избор в периода от 10.05.2019 до 10.08.2019 ще получи НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО чисто нов 80-литров електрически бойлер SUNSYSTEM. 

Помислете за следващия отоплителен сезон отрано и оборудвайте дома си с икономична и високоефективна пелетна камина BURNiT, а ние ще се погрижим да осигурим и топлата вода във вашия дом.
Ние ще доставим вашия подарък безплатно до дома ви – достатъчно е само да ни изпратите на на email: igra@burnit.bg следните данни:

  • снимка на касовата бележка от покупката на камината в посочения срок. Ако покупката е платена по банков път, вместо касов бон трябва да ни изпратите вносна бележка за превода, придружена със снимка на фактурата.
  • снимка на серийния номер на изделието / сниман от гаранционната карта или от етикета на гърба на камината /,
  • вашите имена, телефон и пълен адрес за доставка.

Всички серии и модели пелетни камини BURNiT можете да разгледате ТУК!

Касови бележки за камини, купени до 10.08.2019г., могат да се регистрират не по-късно от 15.08.2019г.

Поради големия брой участници в промоцията, обработката на заявките изисква повече време и разпращането на наградите ще протече поетапно до приключване на промоцията.

Промоцията е валидна за крайни потребители. Получени заявки с неизпълнени условия няма да бъдат обработвани. С участието си, всеки участник декларира, че е съгласен предоставените от него лични данни да бъдат обработени за целите на играта и получаване на награда.

За допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на e-mail: igra@burnit.bg

 

Нови продукти

Най-продавани