Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1614 лв. - 7114 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Соларни Системи Соларни комплекти

Соларни комплекти

Соларните комплекти са рентабилен начин да се осигури необходимото количество гореща вода в едно домакинство. Те могат да се използват при всякакви климатични условия, а енергията, която им е необходима, за да работят - слънчевата светлина,  е безплатна. Ако разполагате със соларен комплект, няма да е необходимо да се възползвате от услугите на ТЕЦ или да си инсталирате скъпи отоплителни системи. Вместо това ще използвате енергията на слънцето, за да си осигурите надежден източник на топла вода....

 

Този вид комплекти се предлагат в различни размери и са идеални както за битови, така и за промишлени приложения. Всеки от тях включва бойлер с различен обем, който варира от няколко десетки до няколко стотин литра. Слънчевите бойлери са най-екологичния и енергийно ефективен начин за осигуряване на топла вода, тъй като работят с естествен възобновяем енергиен източник - не са необходими изкопаеми горива или изгаряне на въглища.


Защо да купите соларни комплекти от Parno EU


Соларните комплекти на Parno EU са може би най-добрия начин да си осигурите гореща вода у дома. Ние ви предлагаме пълен набор от всички необходими компоненти за изграждане на цялостна система за затопляне и разпределяне на топлата вода в сградата. Нашите соларни комплекти включват слънчев колектор и стойка, бойлер, разширителен съд, компоненти за управление, допълнителни клапани и фитинги за безпроблемна инсталация и други. Има варианти с плоски и вакуумно тръбни колектори.

Оборудването и наличните аксесоари улесняват монтажа и минимизират времето за настройка, което води до рационализиран процес на инсталиране. Нашите соларни комплекти са с възможност за монтаж на равен и наклонен покрив. Независимо от размерите и нуждите на домакинството, в Parno EU ще откриете соларни комплекти за всякакви бойлери с обем от 80 до 500 литра. Можете да бъдете сигурни в качеството на това, което купувате, защото ние предлагаме само сертифицирани продукти от доказани производители в сферата на соларната индустрия.


Предимствата на соларните комплекти

 

  • Икономия на разходи за енергия: Когато замените традиционния си електрически бойлер със соларен комплект за топла вода, инвестицията ви се изплаща за възможно най-кратък период. Това е така, тъй като слънчевите бойлери имат продължителност на живот до 40 години, което е приблизително същия диапазон като конвенционалната система за отопление на водата. Не плащате високи сметки за електрическа енергия, защото единственият ток, който консумират соларните комплекти, е този от помпата.
  • Лесна поддръжка: След инсталацията се изисква минимална поддръжка на соларната система за топла водата. Както слънчевите бойлери, така и електрическите изискват ежегодно промиване, за да се изхвърлят всички натрупани утайки в дъното на резервоара. Дългосрочната корозия е често срещан проблем за всяка водопроводна система, но добре поддържаните соларни комплекти са в състояние да издържат 35 години или повече, преди да се наложи подмяна на основни части.
  • Екологична алтернатива: Най-съществената полза от соларните комплекти за топла вода е фактът, че разчитат за своята работа на естествено възобновяем ресурс - пряката и директна слънчева светлина. Така ще имате безкрайно количество енергия за генериране на топлина, без вреда за околната среда от изгаряне на изкопаеми горива или въглища.


Соларни комплекти на достъпни цени


Възползвайте се от предимствата на слънчевата енергия с нашите соларни комплекти. Инвестирайте в зелена енергия и бъдете независими от монопола на дружествата. В Parno EU купувате соларен комплект на изгодна цена, с включено в комплекта всичко необходимо за инсталацията и работата на системата, без допълнителни разходи. Така бихте могли да спестите дори от цената за монтаж, тъй като благодарение на това, което предлагаме, той става бързо и лесно, така че да имате възможност да го направите и сами.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани