Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

265 лв. - 891 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Марки

SineUPS

Филтри
SineUPS

SineUPS

Запознайте се с бранда SineUPS от Техногама

 

Българската компания Техногама, локализирана в гр. Пловдив, е с основна дейност проектиране и производство на специализирана електроника за битово отопление. Продуктите на фирмата акцентират върху модерни технологии, удобство при ежедневна употреба и сигурна и безпроблемна работа. Висококвалифициран екип от специалисти разработва продуктите на компанията, като това гарантира тяхното качество и дългогодишно присъствие на пазара. ...

За да улесни своите клиенти, фирмата предлага двугодишен сервиз след направена покупка на продуктите, както и следгаранционен сервиз и обслужване. 

Компанията е разработила продуктовата си гама, като изцяло я е съобразила с нуждите на потреблението, осигурявайки максимална сигурност и ефективност на отоплителните системи. 

 

Продукти от Техногама

Фирмата е обособила продуктовото си производство в няколко линии. Целта е осигуряване на сигурност и комфорт при използването в отоплителните системи.

 

Аварийни захранващи устройства (UPS) на отоплителни системи

UPS системите с търговско наименование SineUPS се произвеждат в различни модели, мощности за консуматорите, за които ще се използват, и капацитет на батерията. Поради факта, че всички разполагат с непрекъсваем източник на захранване, те осигуряват гарантирана постоянна работа на консуматорите, свързани към тях. 
Така в случаите на прекъсване и нестабилност на мрежово захранване, SineUPS осигуряват продължително захранване, а изходното напрежение е същото, като от електрическата мрежа. По този начин консуматорите имат същата ефективност при работа, както и ако са захранвани от мрежата. 

 

 Диференциален термостат

Термостатите с търговско наименование tSOL се различават по тяхното предназначение, и съответно входовете и изходите им според вида им. Те биват:

 

Специализирани устройства за управление на топлообмен между слънчев колектор и бойлер

Снабдени с различен брой входове и изходи, съобразени с предназначението им, те осигуряват оптимална работа на системата и следят за аварийни ситуации, предотвратявайки потенциално опасни последствия за системата. 

 

Термостати с универсално предложение за отоплителни инсталации

Този тип термостати поддържат зададената температура на отопляемия обект. Те могат да се използват както за отопление, така и за охлаждане в широки температурни граници. 

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие от продукти с марката на Техногама SineUPS

Parno.eu предлага голяма гама от UPS системите с марката SineUPS. Всички устройства гарантират постоянната работа на консуматорите, свързани към него. При наличие на стабилно мрежово напрежение, устройството поддържа заряда на батерията, така че да има готовност при необходимост от използване. 

Изводите за външен акомулатор позволяват включване на батерия с по-голям капацитет и продължителна работа в авариен режим. Предлаганите модели са предназначени за консуматори с различни мощности, които да гарантират постоянната работа според нуждите на консуматорите ви. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

Parno.eu предлага голямо разнообразие от стоки, свързани с отопление и климатизация, както и необходимите за тях консумативи. Екип от специалисти ще ви съдейства, за да получите отговор на всички въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти. Така вие ще може да вземете информирано решение, подходящо за индивидуалните ви нужди и потребности.

Parno.eu предлага възможност да закупите избраните от вас продукти на изплащане, за да ви улесним максимално. Доверете се на бърза и сигурна поръчка, дори и без регистрация. Всички продукти може да разгледате на сайта ни.

8

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани