Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Начало UPS за камина UPS Модел S1200

UPS Модел S1200

Непрекъсваемият източник на захранване SineUPS

гарантира постоянната работа на консуматорите, свързани към него. При проблем с мрежовото захранване (прекъсване или нестабилност) SineUPS осигурява продължително захранване от акумулаторната батерия, генерирайки чиста синусоида. Изходното напрежение има същата форма като това в електрическата мрежа, което означава че консуматорите работят също толкова ефективно, колкото и при захранване от мрежата. При наличие на стабилно мрежово напрежение, устройството винаги поддържа заряда на батерията, така че да бъде максимално полезна в случай на необходимост. Изводите за външен акумулатор позволяват включването на батерия с по-голям капацитет и продължителна работа в авариен режим. Модел S1200 работи с външен акумулатор 24 V, като може да се използват две 12 V батерии, свързани последователно. Модел S1200 има изводи за външен акумулатор 24V и е подходящ за консуматори с мощност до 1200 W.

  • Марка:
  • Код:
    ups8
  • Тегло:
    8.100 кг

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
891.00 лв.

По заявка

Добави в желани

1. Външната батерия не е включена в продукта.За още висококачествени продукти от магазин за отопление parno.eu, посетете нашата категория "UPS за камина".

Най-продавани