Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

790 лв. - 1350 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Вентилаторни конвектори Вентилаторни конвектори Innova

Вентилаторни конвектори Innova

Ако търсите мултифункционални уреди, с които да решите едновременно отоплението на вашия дом през студените месеци и охлаждането му през лятото, италианските вентилаторни конвектори Innova са идеалното решение. В Parno EU предлагаме разнообразие от модели, като може да съобразите параметрите и цените им с вътрешното пространство на дома ви, и с вашия бюджет. Друга опция, която получавате при избора на вентилаторни конвектори Innova е, че те могат да се свързват към различни нискотемпературни източници, като соларни панели, кондензни котли и термопомпи. Вентилаторните конвектори Innova са изключително икономични, като спестяването на разход за електроенергия може да достигне до 50%. Уредите са много търсени и заради своята компактност и изчистен дизайн, като това ги прави универсални за всяко вътрешно пространство.

Защо да купите вентилаторни конвектори Innova от Parno EU

Ние се грижим нашите клиенти да имат богат избор, когато става въпрос за отоплението на дома. Едни от хитовите мултифункционални уреди са вентилаторни конвектори Innova. Те са перфектната комбинация между топлинен и охлаждащ уред. Допълнителна екстра е, че предотвратяват изсушаване на въздуха в помещенията. Вентилаторните конвектори Innova са оборудвани с инвекторна технология от последно поколение. Благодарение на тази технология, уредите Innova са едни от най-тихите на пазара, както и едни от най-енергоспестяващите - с тях можете да спестите от 30% до 50%. Така, при изразходване на енергия само от няколко вата, се постига впечатляваща енергийна ефективност. През студените месеци вентилаторните конвектори Innova затоплят за минути всяко помещение, без значение от неговите размери, тъй като зададената температура се достига много бързо. 

През лятото охлаждането също става бързо, ефектът е осезаем в горещините, заради специфичната инвекторна технология, според която действат уредите. Не е без значение, че съвременно разработени, вентилаторите конвектори Innova функционират при възможно най-ниските нива на шум.

Предимствата на вентилаторни конвектори Innova

Енергоспестяващи и изключително икономични, вентилаторните конвектори Innova са едни от най-търсените уреди в Parno EU. Консумирайки електроенергия само от няколко вата, вие спестявате до 50% от разхода за отопление досега! През зимата сметките ви за ток ще се понижат чувствително. През лятото може да имате прохладен дом, в който да релаксирате от високите температури, отново с изключително нисък разход на електроенергия. При това, вентилаторните конвектори Innova не изсушават въздуха в стаите. Те функционират при много ниски нива на шум, тъй като са оборудвани с DC инверторна технология от последно поколение, регулирана от PWM (Pulse Width Modulation). Тази технология елиминира шумовите вибрации и спестява електроенергия в пъти. 

Тези уреди често са предпочитани и заради своята компактност. С изчистения си дизайн и фини размери (дълбочина само 129мм!), са универсални за всеки интериор!

Вентилаторни конвектори Innova - Купи онлайн

Вентилаторни конвектори Innova - цена: варира в широк диапазон според различните модели. В Parno EU се предлагат вентилаторни конвектори Innova на различна стойност, в зависимост от параметрите на изделията. Цените са достъпни за всеки джоб, но със сигурност това е рентабилна и дълготрайна покупка. Комбинацията между отоплителен и охлаждащ уред, възможността да спестявате разходи за електроенергия до 50%, прави инвестицията за вентилаторни конвектори Innova напълно оправдана. 

Ние ви предлагаме възможността да закупите с кредит желания модел! 

Вентилаторни конвектори Innova - купи онлайн: облекчаваме нашите клиенти с навременни доставки, като си харесат модел от нашия онлайн магазин. Голяма част от покупките в Parno EUсе случват именно по този начин. Изпълняваме и експресни поръчки, без да изискваме регистрация в нашия сайт.

Вентилаторни конвектори Innova - цена, която си заслужава! 

Филтри
«1»
 • -5%
  Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 1000
  -5%
  1,282.50 лв.
  Каталожна цена: 1,350.00 лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  1,282.50 лв.
  Каталожна цена: 1,350.00 лв.
  Отстъпка: 67.50 лв. (5.00%)

  В наличност

 • -5%
  Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 800
  -5%
  1,140.00 лв.
  Каталожна цена: 1,200.00 лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  1,140.00 лв.
  Каталожна цена: 1,200.00 лв.
  Отстъпка: 60.00 лв. (5.00%)

  В наличност

 • -5%
  Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 600
  -5%
  954.75 лв.
  Каталожна цена: 1,005.00 лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  954.75 лв.
  Каталожна цена: 1,005.00 лв.
  Отстъпка: 50.25 лв. (5.00%)

  В наличност

 • -5%
  Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 400
  -5%
  826.50 лв.
  Каталожна цена: 870.00 лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  826.50 лв.
  Каталожна цена: 870.00 лв.
  Отстъпка: 43.50 лв. (5.00%)

  В наличност

 • -5%
  Вентилаторен конвектор Innova AirLeaf SL 200
  -5%
  750.50 лв.
  Каталожна цена: 790.00 лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  750.50 лв.
  Каталожна цена: 790.00 лв.
  Отстъпка: 39.50 лв. (5.00%)

  В наличност

Page 1 of 1
«1»

Най-продавани