Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1 лв. - 1221 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Марки

Emmeti

Филтри
Emmeti

Emmeti

Запознайте се с EMMETI

 

Компанията EMMETI е създадена през 1976 г. в Италия. Тя предлага цялостни решения за термохидравлика и климатизация. Специализирана е в производството на оборудване като вентили, уплътнения и фитинги, месингови и многослойни тръби, както и на котли, подови изолационни панели, термопомпи и климатици. Изделията са сертифицирани по стандарт ISO 9001. Сервизните центрове се грижат за поддържане на високото ниво на обслужване на изделията.... 

Продукти от EMMETI

 

Производството на компанията е обединено в следните категории висококачествени продукти: 

Термохидравлика

В тази продуктова категория са включени разпределителни системи за вода и газ, системи за подово отопление и охлаждане, стенни и таванни системи за охлаждане и отопление, колектори, контролери, радиатори, лири за баня, уплътнители, фитинги, кранове, вентили, маркучи, котли и всякакви компоненти за централно отопление. 

Климатизация

Чрез съвременните си лаборатории брандът разработва високоефективни инверторни климатици и термопомпи. Всички те отговарят на най-новите европейски разпоредби и директиви. Системите за контролиране на механичната вентилация и подовото охлаждане са продукт на най-новите разработки в този сектор. Продуктите на бранда са високоефективни, патентовани и сертифицирани. 

Еко енергия и енергоспестяване

От EMMETI са изключително ангажирани с опазването на околната среда, поради което разработват и произвеждат възобновяеми енергийни източници - фотоволтаични системи и слънчеви панели. Работата им е насочена към осигуряване на захранването на високоефективните термопомпи, осигурявайки пълното им захранване. 

Parno.eu предлага продукти с марката EMMETI

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага оборудване за отопление и климатизация на водещи световни брандове - гаранция за качество и сигурност. Ако изпитвате колебания в избора си, доверете се на нашите квалифицирани специалисти, които с радост ще отговорят на всичките ви въпроси, за да вземете най-правилното решение за нуждите си. 

 

Предвидили сме опция за закупуване на избраните от вас артикули на изплащане, за да улесним максимално покупката ви. Не е необходима регистрация в сайта ни, така че може да направите бърза поръчка. Изберете и поръчайте от Parno.eu сега!

 

23

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Най-продавани