Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

969 лв. - 2939 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Климатици

Климатици

В днешно време е невъзможно да си представим жилище или офис без климатик. Това не е лукс, а необходимост.

Що се отнася до отопление и охлаждане, климатиците нямат равни, ако живеете в малък дом, апартамент или градска къща. Сплит системите са добър избор, тъй като те променят температурата само на една стая в даден момент и не заемат никаква подова площ. Те се състоят от монтирано на стената вътрешно тяло и външно тяло, състоящо се от компресор. Чрез многозоновата система, състояща се от 2-6 вътрешни тела, обаче може бързо да охлажда или отоплява множество стаи във Вашия дом с помощта на един компресор

Хората с алергии или астма също биха спечелили много от инсталирането на климатик. Тези устройства намаляват количеството прах, алергени и бактерии във въздуха. Това е оптимален начин да охлаждате и отоплявате жилището, офиса, таванско помещение, гараж или маза. С безкрайните опции, предлагани в Parno.eu, изборът на климатик, който отговаря на Вашите изисквания за бюджет и производителност, е лесен.

Климатици за отопление и охлаждане

Предимствата на климатиците са да се осигури комфортна обстановка на работа или у дома през всеки сезон. Едно устройство може да разполага с две функции - отопление и охлаждане. Повечето нови устройства разполагат с автоматичен превключвател между двата режима. Вие задавате желаната температурата, а уреда ще загрява или охлажда - което е необходимо.

 • Охлаждане - Климатикът предлага прецизен контрол на температурата. Можете да създадете климата, в който се чувствате най-добре, с подходящата температура. Той не само създава комфорт, но и Ви кара да се чувствате свежи и активни дори при най-екстремните жеги навън.
 • Отопление - Климатикът също може да се използва за отопление. Можете да се наслаждавате на перфектна, постоянна температура през цялата година, независимо какви са външните условия.

Повечето от нас приемат способността да стоплят домовете си за даденост, но малцина оценяват ползите от възможността за разхлаждане през летните месеци.

Предимствата да използвате климатици

Нашите климатици предлагат куп функции, които осигуряват максимален комфорт, гъвкав контрол, максимална ефективност и оптимална производителност. По-долу подчертаваме някои от най-често срещаните:

 1. Изискан дизайн

  Вътрешното тяло изглежда привлекателно и елегантно. То ще се слее с декора на дома или интериорния дизайн. Дизайнът не е само за естетика. Както вътрешното, така и външното тяло преминават дълъг процес на изпитване за издръжливост, което доказва, че продукти са създадени да издържат години.

 2. Комфорт

  Системата следи условията в стаята, благодарение на интегрираните сензори. Сензорите алармират останалата част от устройството, чиято цел е да регулира настройките по начин, който постига постоянно ниво на температурата в помещението.

 3. Пречистване на въздуха

  Климатиците са оборудвани с многостепенни системи за филтриране на алергени. Тези филтри също могат да се мият. Това означава, че не е необходимо да купувате други, след като се замърсят. Многостепенните филтри осигуряват по-чист и здравословен въздух в помещението.

 4. Дистанционно управление

  Можете да управлявате настройките, като използвате стандартно ръчно дистанционно управление. Друга възможност е чрез приложение, което можете да изтеглите на Вашия таблет или мобилен телефон (само за моделите с Wi-Fi).

Климатици от Parno.eu

С нашите климатици ще се радвате на подходяща температура в дома и офиса през цялата година. Наред с това, има още много предимства: .

 • Лесни за инсталиране и поддръжка;
 • Високо ниво на охлаждаща и отоплителна мощност, което може да охлади и затопли дори много големи помещения;
 • Доста тихи, за да не Ви разсейват, докато си почивате или работите;
 • Визуално привлекателен и елегантен дизайн;
 • Подобряват качеството на въздуха в дома чрез намаляване на алергените;
 • Достъпни, както първоначално, така и по отношение на текущите разходи. Ще спестите от сметки за ток.

Въпроси и отговори:

 • Кой климатик е по-добър - инверторен или неинверторен?


Инверторните климатици са по своята същност по-енергийно ефективни и ще ви помогнат да спестите от месечните си сметки. Освен това се считат за екологична система, тъй като използва 30-50% по-малко енергия от неинверторния тип. В сравнение с обикновен климатик, инверторният климатик предлага по-добро и по-последователно охлаждане и отопление. Този тип също е по-тих.

 • Защо повечето климатици са бели?

Повечето външни тела на климатиците са бели на цвят основно поради по-ниския коефициент на поглъщане на топлина. За вътрешните тела това е по-скоро естетическо решение. Бял цвят се съчетава с всеки вид интериор.

 • Отоплението с климат струва ли повече от охлаждането?

Да, отоплението на вашия дом струва повече от охлаждането му, въпреки че собствениците на жилища в топъл климат харчат повече за климатизация, тъй като използват климатика си за охлаждане много по-често през годината и отоплителната си система много по-рядко.

 • Какъв размер климатик ми трябва?

Квадратурата е от голямо значение за оптималната работа и ефективното отопление на климатика. Правилният размер се определя от отопляемата площ, изчислена в квадратни метри. Свържете се и попитайте експертите на Parno.eu за повече информация. Полезна информация по темата вижте ТУК.

 

 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани