Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1097 лв. - 3060 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Марки

Viadrus

Филтри
Viadrus

Viadrus

Запознайте се с Viadrus 

 

Viadrus е компания, специализирана в производството на котли и други отоплителни системи. Фирмата е основана през далечната 1888г. в Чехия и оттогава се е превърнала във водещ производител на първокласни решения за отопление. Отоплителните системи на Viadrus са известни със своето високо качество, ефективност и издръжливост. Продуктите на компанията притежават  гаранция за качество EN ISO 9001 и ISO 1400. 

 

Viadrus предлага богата гама от отоплителни котли, за да отговори на нуждите на своите клиенти. Компанията произвежда газови котли, котли на дърва, чугунени котли и електрически отоплителни системи. Всички техни продукти са проектирани да бъдат енергийно ефективни и надеждни, като гарантират, че клиентите ще извлекат максимума от възможностите им. 


Viadrus е един от най-големите производители на чугунени радиатори в класически, модерен и ретро дизайн в света. Котлите и радиаторите с марка Viadrus са сред най-продаваните в Централна Европа. Компанията има и много успешни продажби и е разширила пазара си в повече от 40 страни по света. 


Viadrus се ангажира да предоставя на пазара висококачествени решения за отопление, които са надеждни и ефективни. Компанията разполага с екип от експерти в областта, които гарантират, че техните продукти са с най-високо качество, безопасни и сигурни. Те притежават голям набор от функции за безопасност, които дават сигурност, че котлите и отоплителни системи са напълно безопасни за използване.

 

Продукти от Viadrus 

 

Компанията се е посветила да предоставя на своите клиенти  висококачествени решения за отопление, които са безопасни, ефективни и максимално икономични. Най-предпочитаните отоплителни системи на Viadrus са чугунените котли на твърдо гориво, както и тези на газ или нафта със специален чугунен топлообменник. 

 

Сред най-икономичните източници на топлина в целия свят се нареждат чугунените котли на твърдо гориво с ръчно управление. Най-познатите  съоръжения за отопление в България са чугунените котли за изгаряне на дърва и въглища. 

 

Всички котли на Viadrus спазват строгите екологични стандарти и отговарят на изискванията за безопасност. 

 

Parno.eu предлага продукти с марката Viadrus

 

На сайта на Parno.eu можете да откриете висококачествени чугунени котли на твърдо гориво Viadrus. Те са проектирани да изгарят въглища, битов кокс или дърва и са предназначени за отопление на малки и средни обекти. 

 

Девет секционният чугунен котел на твърдо гориво е перфектно решение за хора, които търсят отоплително тяло на сравнително ниска цена, но за сметка на това с безупречно качество. 

 

Котелът има дълъг експлоатационен срок на котелното тяло, не изисква висока тяга на комина и в същото време е много лесен за обслужване и зареждане, тъй като е създаден с широка врата. 

 

Чугуненият котел на твърдо гориво Viadrus e изключително удобен и икономичен вариант за отопление на вашия дом!

 

Защо да поръчате от Parno.eu 

 

Parno.eu предлага широка гама отоплителни и охладителни системи на водещи световни брандове. Компанията разполага с екип от специалисти, който ще се погрижи за вас, отговаряйки на всичките ви въпроси, за да ви помогне да вземете най-правилното и надеждно решение спрямо нуждите ви. 


Предлагаме и опция за закупуване на избраните артикули на изплащане, за да ви бъдем максимално полезни, а за да ви улесним още повече имаме бърза поръчка, която не изисква регистрация в сайта ни. 

Не пропускайте да разгледате най-актуалните ни предложения и промоции.

8

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани