Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

119 лв. - 4842 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Марки

Immergas

Филтри
Immergas

Immergas

Запознайте се с Immergas

Компанията Immergas е основана през 1964г. в Италия. Още тогава разработките ѝ са свързани със създаване на възможно най-ефективни решения за отопление. 

Иновативните подходи и постоянството водят до изработването и на първия котел от фирмата през 1965 г. От тук компанията получава своя лиценз и започва да се разширява. Към днешна дата Immergas е една от водещите компании в световен мащаб, създаващи иновативни и рентабилни решения за отопление и климатизация....

 

 

Продукти от Immergas

Продуктовата гама на Immergas е много разнообразна и се осъществява в следните направления:

Хибридни системи

Те представляват най-модерните системи за отопление, охлаждане и битова гореща вода, използвайки възобновяеми енергийни източници. Налагането на все повече стандарти, насърчаващи използването им, ги правят предпочитано решение за дома и бизнес сградите.

Термопомпи

Те представляват едно чудесно решение за отопление и охлаждане. Все по-често се говори за грижата към природата и ограничаването на вредните емисии в атмосферата, заради което и термопомпите са все по-предпочитан вариант за отопление и охлаждане както на домове, така и на по-големи индустриални помещения. 

Вентилаторни конвектори

Дизайнерските предложения на Immergas осигуряват стил и елегантност в домовете. Те представляват комбинирано решение както за отопление, така и за охлаждане. Изключително лесни за монтаж са и се използват все по-често в създаването на цялостни инсталации.

Фотоволтаици

Фотоволтаичните системи са пригодени да захранват потреблението на дома с електроенергия, като използват само енергията на слънцето. Фотоволтаичните системи от Immergas са високотехнологично решение на възобновяем източник с висока продуктивност. 

Котли на пелети

Котлите на пелети от Immergas са високоефективни решения, които се грижат за комфорта в дома. Използвайки пелети висок клас, може да ограничите и вредните емисии, каквато е и една от мисиите на компанията. 

Кондензни котли

Продуктовата гама на кондензните котли на Immergas принадлежат към най-усъвършенстваните според европейските изисквания стандарти. Те са изключително ефективни за отопление, като същевременно с това са и много икономични. 

Parno.eu предлага разнообразие от продукти с марката Immergas

От Parno.eu може да закупите следните продукти на италианския бранд Immergas:

 

  • Кондензни газови котли - различните модели газови котли от Immergas са насочени към потребителите, търсещи качество, съчетано с лесна експлоатация. Всички те разполагат с пълно предварително смесване за по-ефективно спестяване на газ. Изключително компактните им размери ги правят подходящи за монтиране и на по-трудно достъпни места. Много адаптивни са в приобщаването им към съществуващи котли, както и към нови инсталации. Отличават се с висока ефективност и нисък риск от запушване. Предлагат се различни варианти на мощности на кондензните котли, за да бъдат удовлетворени разнородните нужди на потребителите.

 

  • Димоотводни системи за кондензни котли - изработени са от полифенилен сулфид, което гарантира висока корозионна устойчивост. Освен това позволява и бърз и функционален монтаж. Благодарение на простата система за сглобяване и специалните уплътнители се допълва ниската възможност за поява на корозия. 

H2: Защо да поръчате от Parno.eu

Parno.eu предлага богата гама от продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Всички артикули могат да бъдат закупени и на изплащане, за да бъде максимално удобна покупката ви. 


Ако се колебаете и изпитвате затруднения в избора си, попитайте нашите консултанти, които с радост ще отговорят на всички ваши въпроси. Доверете се на бърза и сигурна поръчка от Parno.eu.

17

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Най-продавани