Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

3833 лв. - 4590 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Марки

Wolf

Филтри
Wolf

Wolf

Запознайте се с Wolf

 

Wolf GmbH е водещ немски доставчик на отоплителна и климатична техника. Компанията стартира в сектора на отоплителните системи през 80-те години на 20-ти век. Продуктите на бранда са разпознаваеми на пазара, отличавайки се с висока ефективност и екологичност. Компанията създава продукти, насочени към климатизация, отопление, вентилация, както и слънчева и електрическа енергия. 

Wolf притежава сертификати ISO 9001. Компанията налага и свои собствени стандарти за високо качество, което не остава незабелязано от потребителите. ...

 

Продукти от Wolf

Портфолиото на компанията наброява изключително богата гама от продукти. 

 

Бойлери

 

Бойлерите с марка Wolf се предлагат в няколко размера, за да удовлетворят различните нужди на потребителите. Те са ефективен метод за доставяне на битова гореща вода и са специално проектирани за нуждите на домакинствата. 

 

Буферни съдове

 

Буферните съдове съхраняват енергията за отопление. Идеални решения са особено при комбинация на няколко топлинни генератора. Отличават се с висока степен на топлоизолация и се предлагат в различни размери, удовлетворяващи изискванията на клиентите. 

 

Газови кондензационни котли

 

Газовите котли са ефективни решения за отопление на различни по големина площи, тъй като се произвеждат в разнообразни по мощност варианти. Те дават възможност за приобщаване на бойлер със серпентина към тях. 

 

Модули за управление и стайни термостати

 

Те улесняват процеса по използване на отоплителните системи, което е и една от основните идеи, наложени от компанията. Високотехнологичните модули за управление и стайните термостати предлагат значителни удобства при управление дори от разстояние. 

 

Термопомпи

 

Качеството на термопомпите е гарантирано от иновативния подход на бранда Wolf. Те осигуряват висока ефективност при отопление и охлаждане и са един предпочитан вариант за клиенти, търсещи оптимални показатели. 

 

Слънчеви колектори

 

Слънчевите колектори са изработени от екологично чисти и разноцветни материали, които в бъдеще могат да бъдат рециклирани без затруднения. Високите технологии на изработка осигуряват дълъг живот на експлоатация. Притежават иновативен подход при изработване с дълбоко изтеглена алуминиева и напълно затворена по дължина вана на колектора. 

 

Parno.eu предлага продукти с марката Wolf

 

От Parno.eu може да закупите кондензационни газови котли с марката Wolf. Различните модели предлагат възможности за свързване на бойлер към тях. Котлите на газ са с висок процент на КПД за възможно най-добро използване на енергията. Осигуряват постоянна температура на горещата вода. Предлагат се в различни мощности и имат опция за дистанционно управление. Тихият режим на работа и компактните размери ги правят предпочитани сред потребителите. Осигуряват лесен монтаж и поддръжка. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага консултация с висококвалифицирани специалисти, които с радост ще отговорят на вашите въпроси, за да вземете своето информирано решение. Всички продукти от сайта могат да бъдат закупени на изплащане, което допълнително осигурява удобство при пазаруване. Разгледайте сайта и изберете продукти на доказани марки. Пазарувайте лесно и сигурно от Parno.eu. 

6

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани