Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

6175 лв. - 12228 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Термопомпи

Термопомпи

Използването на термопомпи е съвременното решене за дома, което е полезно както от екологична гледна точка, така и от чисто практична. ...

Съвременната екологична обстановка все повече налага да се замислим за нашата планета. Ето защо използването на термопомпи става все по-популярна практика, която носи със себе си и множество предимства.

Благодарение на висококачествената технологична изработка, възможностите, които предлага използването на термопомпи въздух-вода, налични в магазина на Parno.eu, са чудесна възможност за осигуряване на домашния ви уют. Приложението на термопомпа в дома ще ви осигури единна интегрирана система, с която имате едновременно затопляне, охлаждане и топла вода по всяко време.

Всички тези удобства, а дори и необходимост за съвременното домакинство, може да си осигурите, благодарение на професионално изградена отоплителна система чрез термопомпи. Модерното екологично решение, което предлагат разработените системи за отопление въздух-вода, ви спестява енергия и предлага високо ниво на ефективност.

Системата работи отлично както в нови, така и в реновирани сгради и има широко приложение – от подово отопление до осигуряване на топла вода в целия дом. Отоплителната системата въздух-вода чрез термопомпи е лесна за поддръжка и е с дълъг ефективен живот.

Вижте и термопомпите на ELDOM.

В съвременното домакинство отоплението заема значителна част от месечния бюджет. В Parno.eu може да се снабдите с модерна отоплителна система като изберете най-подходящия за вас продукт от гамата ни термопомпи. В предлаганите от Parno.eu продукти можете да откриете термопомпи на цени, които са напълно конкурентни, също така могат успешно да се впишат в границите на бюджета – предлаганите термопомпи са на цени в диапазона от 6000 до 12 000 лева.

Независимо на какъв продукт от категорията термопомпи ще се спрете, като вземете предвид предпочитанията и финансовите си възможности, в Parno.eu ще откриете точния продукт за вас.

Бъдете сигурни, че продуктовата гама от термопомпи ще бъде максимално ефективна за вашите нужди и ще оправдае цената си.

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»