Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1399 лв. - 35900 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Цвят

 • Червено
 • Светло сиво

Анкета

Начало Пелетни горелки

Пелетни горелки

Ако сте от потребителите, избрали възможността да се отопляват на пелети, и не сте си закупили пелетна камина, то със сигурност ще ви се наложи да си набавите и добра горелка за пелети. ...

Независимо дали става въпрос за новоизграждаща се отоплителна система, или просто се налага да направите смяна, Parno.eu ще ви предложи продуктовото си разнообразие от пелетни горелки. Избирайки артикул от категорията пелетни горелки, бързо ще се убедите, че той е произведен с мисъл за клиента.

Какви са предимствата на пелетните горелки, които можете да купите от Parno.eu?

Избраната горелка за пелети ще ви осигури максимално удобство при работа, благодарение на съвременната автоматизирана система, с която е оборудвана. При изработката си, предлаганите пелетни горелки са оборудвани и с модерното микропроцесорно управление, което ви осигурява възможността да се възползвате от богата функционалност, като автоматично самозапалване и самопочистване.

Ефективност и икономичност

Качествените материали, които са използвани при производството на тези пелетни горелки, които сме селектирали за вас и ви предлагаме да закупите от нашия онлайн магазин, гарантират, че те са една печеливша инвестиция в изгодно отопление на вашия дом. Горелките са с високо ниво на ефективност – те намаляват разходите за гориво посредством съвременния процес на изгаряне на пелетите, а нивото им на отделяне на вредни емисии в атмосферата е минимално.

Устойчивост при екстремни условия

Предлаганите пелетни горелки са с добра устойчивост при всякакви метеорологични условия. Високотехнологичните материали, вложени при изработката им, предпазват от образуване на корозия. Закупената от вас горелка за пелети е подходяща както за жилищни помещения, така и за отоплителна система, предвидена за индустриални помещения. 

Защо да купите вашата пелетна горелка от Parno.eu?

От Parno.eu можете да се снабдите с нова горелка за пелети, при това на достъпна цена. Можете да я поръчате лесно онлайн, да платите сигурно при доставката или да я закупите на изплащане. Изградете успешно вашата отоплителната система, за да си гарантирате модерно, екологично и съвсем не на последно място - изгодно отопление.

Пелетните горелки, които ви предлагаме, са в наличност и ние ще улесним избора ви като предоставим подробна информация за спецификите на продукта, а също и компетентен съвет и отговор на всеки възникнал въпрос относно покупката на горелката и изграждането на системата, която ще свържете към нея като цяло. И, разбира се, ще прочетете и мнения на наши клиенти, които вече се възползват от всички предимства на първокласните уреди, които са избрали от богатата продуктова гама в онлайн магазина на Parno.eu.

Въпроси и отговори

 • Какви видове пелетни горелки може да закупите от Parno.eu?

При нас може да откриете пелетни горелки от висококачествени материали на доказани марки като BURNiT, Simpex, PELLASX, Greyko, Biotech, Bisolid, GreenEcoTerm.

 • Какви видове пелети може да се използват в пелетните горелки?

Това зависи от избраната от вас марка и модел пелетна горелка. На Parno.eu може да откриете горелки за дървесни пелети, слънчогледови пелети, агро пелети, както и за пелети смес с овес и костилки.

 

 

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7»
Page 1 of 7
«1 2 3 4 5 6 7»

       Най-продавани