Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1399 лв. - 31500 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Цвят

  • Червено
  • Светло сиво

Анкета

Начало Пелетни горелки

Пелетни горелки

Ако сте от потребителите, избрали възможността да се отопляват на пелети, то със сигурност ще ви се наложи да си набавите и добра горелка за пелети. ...

Независимо дали става въпрос за новоизграждаща се отоплителна система, или просто се налага да направите смяна, Parno.eu ще ви свърши чудесна работа, като ви предложи продуктовото си разнообразие от пелетни горелки. Избирайки продукт от категорията пелетни горелки, бързо ще се убедите, че той е произведен с мисъл за клиента.

Избраната горелка за пелети ще ви осигури максимално удобство при работа, благодарение на съвременната автоматизирана система, с която е оборудвана. При изработката си, предлаганите пелетни горелки са оборудвани и с модерното микропроцесорно управление, което ви осигурява възможността да се възползвате от богата функционалност, като автоматично самозапалване и самопочистване.

Изберете вашата горелка за пелети от магазина на Parno.eu, за да се насладите на удобството и лекотата, която предлага при работа. Залагайки на качествени материали при производството, тези пелетни горелки са с високо ниво на ефективност – те намаляват разходите за гориво, посредством съвременния процес на изгаряне на пелетно гориво, а нивото им на отделяне на вредни емисии в атмосферата е минимално.

Предлаганите пелетни горелки са с добра устойчивост при всякакви метеорологични условия. Висококачествените материали, вложени при изработката им, предпазват от образуване на корозия. Закупената горелка за пелети е подходяща както за жилищни помещения, така и за отоплителна система, предвидена за индустриални помещения. Това прави избора на пелетни горелки от Parno.eu предпочитания на пазара.

От Parno.eu можете да се снабдите с нова горелка за пелети, при това на достъпна цена. Приложете я успешно в отоплителната система, за да получите качествено и ефективно отоплениe. Изгарянето на дървесни пелети днес е по-чистото решение, както за домакинството, така и за природата. Доверете се на качествени продукти за отопление и изберете вашата горелка за пелети на изгодна цена от магазина на Parno.eu!

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7»
Страница 1 от 7
«1 2 3 4 5 6 7»