Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

253 лв. - 703 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Помпи

Помпи

Помпите за парно са сърцето на вашата система за централно отопление или пренос на топла вода. Те увеличават налягането и дебита на водата във вашата отоплителна система, осигурявайки ефективното циркулиране на топлата вода в дома ви. Това гарантира, че радиаторите са адекватно нагрявани. ...

Защо да купите помпи от Parno EU?

В Parno EU сме специалисти в парното отопление. Това означава, че можете да разчитате на нашата огромна гама помпи за парно, с които да постигнете желаните от вас резултати. Ние разполагаме с продукти от водещи браншови марки, включително Grundfos и Wilo. Ако имате някакви въпроси, когато избирате, или се нуждаете от информация или съвет, не се колебайте да се свържете с нас.

Какво е помпа за парно отопление?

Помпите за централно отопление са по съществопомпи, които изпомпват вода през вашата централна отоплителна система. Те изпращат топла вода директно от котела, до отоплителните тела (радиатори, лири, конвектори или подово отопление) и след това обратно към котела.

Водата, която излиза от котела ви, е гореща. Докато преминава през отоплителната система и радиаторите ви, тя ще загуби топлината си, защото я отдава в отпляваното помешние. В резултат водата в системата се охлажда и се връща обратно към вашия котел за централно отопление. След това процесът започва отново: водата се нагрява и се връща обратно към радиаторния блок, за да се подържа топло помещението.

Помпите за парно, които предлагаме, имат редица функции и предимства, за да направят целия този процес по-ефективен и ефикасен. Те включват електрически контролери, проектирани да осигуряват постоянно налягане. Те автоматично и интелигентно ще адаптират производителността в зависимост от изискванията на системата. Това подобрява общата ефективност и намалява текущите разходи.

Предимства на помпите за парно

Нашите ефективни помпи за парно имат множество предимства. Те включват:

 • По-ниски сметки за комунални услуги

  Високоефективната помпа за парно ще увеличи налягането на водата във вашата отоплителна система и ще осигури по-бързо загряване на радиаторите. Това намалява зависимостта от газови или електрически нагреватели и ще намали сметките ви за комунални услуги.

 • Намалени емисии на въглероден диоксид

  Нашите качествени продукти гарантират, че вашият дом се отоплява по-бързо и с по-малко енергия. Намалената употреба на газ и електричество ще намали отделянето на въглеродни емисии в природата.

 • Модерна технология

  Около 10% -15% от потреблението на електричество в домакинствата ни идва от битови помпи за централно отопление. Правилен подход е замяната на остарялото оборудване с модерен продукт, който да отговаря на индустриалните стандарти.

 • Без студени радиатори

  Енергийно ефективните циркулационни помпи ще подсигурят, че всички радиатори във вашия дом получат топлата вода, която им е необходима, за да отопляват адекватно една стая.

Цени на помпи за парно от Parno EU

Разполагаме с широка гама битови помпи за централно отопление от водещи марки, като Grundfos и Wilo, на конкурентна цена. Те са конструирани с помощта на най-новите технологии и са проектирани за оптимална производителност, така че да работят дълго, без да ви разочароват.

Всички продукти са тихи, лесни за инсталиране и са съвместими със съществуващата вече отоплителна система. Те ефективно ще отопляват дома ви, без да вдигат твърде много сметките ви за енергия.

Ако искате да научите повече за нашата селекция от помпи за парно, можете да свържете с нас по телефона или на електронната ни поща. Също така, ще се радваме да ви помогнем за всеки друг продукт, наличен на нашия уебсайт. Моля, свържете се с нас или продължете да разглеждате нашия уебсайт за повече информация.

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

  Най-продавани