Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

80 лв. - 389 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Материал

Височина

Ширина

Анкета

Начало Лири за баня Стоманени лири

Стоманени лири

 

Стоманените лири са съвременни тръбни отоплителни уреди, които се монтират обичайно в бани, перални помещения, антрета и различни други сервизни помещения. Затоплят пространството чрез загрята вода, която циркулира по тръбите, които излъчват трайно топлина. За тази цел те са свързани с локалното или централно отопление в дома.

Напоследък този тип отоплителни устройства намира все по-широко приложение. Използва се най-вече за баните в дома, както и за бани и перални помещения в хотели, СПА комплекси и къщи за гости. Стоманените лири затоплят бързо помещението, като това е най-вече преимущество през студения сезон. Поддържат хавлиените кърпи, халатите, дори постелъчното бельо сухи и топли.

Ние от Parno EU ви предлагаме голям избор от стоманени лири за баня на утвърдени производители....

Висококачествена изработка и функционалност

Стоманените лири за баня ще ви спасят през зимните месеци от неприятен студ и влажни хавлиени кърпи след горещия, релаксиращ душ. Ще запазите усещането за отмора и тонус, ако банята е изпълнена с приятна топлина, а халатът - сух и затоплен.

Parno EU е дистрибутор на марки като GreenEcoTherm и BiSolid - имате невероятен избор от модели, размери и дизайн. Производителите са доказани на пазара със своите качествени изделия. Изработени са от висококачествена стомана и са високоефективни. Стоманените лири осигуряват висок топлообмен и бързо затоплят помещението.

Не без значение са и атрактивните цени, на които се предлагат стоманените лири. Изберете подходяща за вашия интериор стоманена лира, за да зарадвате своите близки и да си осигурите максимален уют в ежедневието.

Перфектно решение за отопляване на малки пространства

Стоманените лири са перфектното решение за отопляване на малко помещение и на минималистични пространства. Те са с икономична конструкция - вертикални и елегантни, като така не заемат никакво място. Лесно се монтират и демонтират, като може да ги инсталирате на всяко място според особеностите на помещението. Изделията са с висококачествено прахово боядисано покритие или хромирано външно покритие. Поддържат се и се почистват лесно. Те са много издръжливи и могат да ви служат с години. Тръбните конструкции са с допустимо налягане от 10 bar, като имат висок топлообмен.

Атрактивни цени и покупки онлайн

Стоманени лири - цена: при нас тя е без конкуренция!

Според моделите, които предлагаме, офертите варират, но в много достъпен ценови диапазон. Стоманените лири са дълготрайна инвестиция, те ще ви служат с години, като създават комфорт и уют във вашето ежедневие. Предлаганите от нас модели са с десетгодишна гаранция.

Стоманени лири - онлайн: погрижили сме се да пазарувате, без да напускате дома си. Може да поръчате стоманени лири от нашата богата колекция, където и да се намирате, и доставката ви ще бъде изпълнена навреме. Голяма част от покупките в Parno EU се случват именно по този начин. Изпълняваме и експресни поръчки, без да бъдете регистрирани в нашия сайт.

Филтри
«1 2 3 4»
Page 1 of 4
«1 2 3 4»

        Най-продавани