Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

55 лв. - 325 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Производител

Материал

Височина

Ширина

Анкета

Начало Лири за баня Стоманени лири

Стоманени лири

 

Стоманените лири са съвременни тръбни отоплителни уреди, които се монтират обичайно в бани, перални помещения, антрета и различни други сервизни помещения. Затоплят пространството чрез загрята вода, която циркулира по тръбите, които излъчват трайно топлина. За тази цел те са свързани с локалното или централно отопление в дома.

Напоследък този тип отоплителни устройства намира все по-широко приложение. Използва се най-вече за баните в дома, както и за бани и перални помещения в хотели, СПА комплекси и къщи за гости. Стоманените лири затоплят бързо помещението, като това е най-вече преимущество през студения сезон. Поддържат хавлиените кърпи, халатите, дори постелъчното бельо сухи и топли.

Ние от Parno EU ви предлагаме голям избор от стоманени лири за баня на утвърдени производители....

Висококачествена изработка и функционалност

Стоманените лири за баня ще ви спасят през зимните месеци от неприятен студ и влажни хавлиени кърпи след горещия, релаксиращ душ. Ще запазите усещането за отмора и тонус, ако банята е изпълнена с приятна топлина, а халатът - сух и затоплен.

Parno EU е дистрибутор на марки като GreenEcoTherm и BiSolid - имате невероятен избор от модели, размери и дизайн. Производителите са доказани на пазара със своите качествени изделия. Изработени са от висококачествена стомана и са високоефективни. Стоманените лири осигуряват висок топлообмен и бързо затоплят помещението.

Не без значение са и атрактивните цени, на които се предлагат стоманените лири. Изберете подходяща за вашия интериор стоманена лира, за да зарадвате своите близки и да си осигурите максимален уют в ежедневието.

Перфектно решение за отопляване на малки пространства

Стоманените лири са перфектното решение за отопляване на малко помещение и на минималистични пространства. Те са с икономична конструкция - вертикални и елегантни, като така не заемат никакво място. Лесно се монтират и демонтират, като може да ги инсталирате на всяко място според особеностите на помещението. Изделията са с висококачествено прахово боядисано покритие или хромирано външно покритие. Поддържат се и се почистват лесно. Те са много издръжливи и могат да ви служат с години. Тръбните конструкции са с допустимо налягане от 10 bar, като имат висок топлообмен.

Атрактивни цени и покупки онлайн

Стоманени лири - цена: при нас тя е без конкуренция!

Според моделите, които предлагаме, офертите варират, но в много достъпен ценови диапазон. Стоманените лири са дълготрайна инвестиция, те ще ви служат с години, като създават комфорт и уют във вашето ежедневие. Предлаганите от нас модели са с десетгодишна гаранция.

Стоманени лири - онлайн: погрижили сме се да пазарувате, без да напускате дома си. Може да поръчате стоманени лири от нашата богата колекция, където и да се намирате, и доставката ви ще бъде изпълнена навреме. Голяма част от покупките в Parno EU се случват именно по този начин. Изпълняваме и експресни поръчки, без да бъдете регистрирани в нашия сайт.

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»