Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

893 лв. - 1484 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Камини и Печки Камери за вграждане Камери за вграждане без водна риза

Камери за вграждане без водна риза

Преобразете вашето неефективно открито огнище в стилна, ефективна камина, чрез камера за вграждане без водна риза. С опростен, изчистен външен вид, тези уреди се вграждат в стената. Горенето на дърва в тях е до три пъти по-ефективно от открития огън, като така ще имате възможността да се наслаждавате на повече топлина у дома.

Забравете за студените течения, димящите комини и високите разходи за отопление. Нашите камери за вграждане без водна риза са ефективен и екологичен източник на топлина. Те са модерна алтернатива на класическата камина, като големият прозорец на предната страна ви позволява да виждате и да се любувате на красивите пламъци вътре. ...

Защо да купите камери за вграждане без водна риза от Parno EU

Ние предлагаме камери за вграждане без водна риза, изработени от трайни и устойчиви материали. Благодарение на здравата заварка, те могат да устоят на честото разширяване и свиване, причина за което е загряването и охлаждането на материала.

Нашите модели предлагат лесно отделяне на дима през съществуващия вече комин без много трудности. Регулируемият въздушен поток, който можете да контролирате както пожелаете, е невероятно предимство. То помага да се разпредели и контролира количеството топлина, което получава вашият дом. Така се постига по-прецизен контрол върху ограничаването или увеличаването на количеството изгаряне на дървесина.

Предимства на горивните камери за вграждане без водна риза

Както при другите отоплителни уреди, които не използват електричество, основната полза от камерите за вграждане без водна риза е, че ще спестите много пари от сметките си за отопление.

Знаете ли, че те са до три пъти по-енергийно ефективни от откритите огнища и поддържат къщата топла, дори когато не се използват поради намаляването на топлинните загуби при вентилация? По този начин се постига намалена консумация на енергия в домакинството с 8% до 10%. Така че не е изненадващо, че популярността им нараства през последните години.

Стандартните камини имат 20% ефективност, тъй като по-голямата част от топлината се губи през комина. За сравнение, чугунените камери за вграждане без водна риза са с ефективност до 80%. Какво всъщност означава това за вас? По отношение на горивото ще използвате по-малко дърва (в идеалния случай до 60%) и ще извличате повече топлина. Спестявате пари, спестявате гориво и се радвате на постоянна топлина. Тъй като изгаряте по-малко дърва, за да получите повече топлина, нивата на CO2 също намаляват.

Друго предимство е, че можете да използвате съществуващата структура на дома си за отопление. За жилища, които имат централна камина, горивните камери за вграждане без водна риза са ефективна опция. Допълнителен димоотвод няма да е необходим, защото ще използвате съществуващия комин на къщата. Камерите за вграждане без водна риза отопляват само помещението в което се намират, но с допълнителна инсталация, топлината може да достигне и до други стаи. За целта ще трябва да изберете модел с по-голяма мощност.

Цени на камери за вграждане без водна риза от Parno EU

Камери за вграждане без водна риза от Parno EU са един от най-рентабилните методи за отопление на дома ви. Купете от нас горивни камери за камини на изгодни и достъпни цени.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани