Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

729 лв. - 905 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Готварски печки без водна риза

Готварските печки без водна риза продължават да са от най-масово употребяваните в българския дом. Те са удобен и практичен начин за едновременно готвене и отопление. Освен това те спестяват разход на електроенергия и създават истински домашен уют, с бумтящия в горивната камера огън.

...


Parno EU ви предлага готварска печка без инсталирана водна риза. Този тип печки са с изчистен дизайн и лесно се интегрират във вашата кухня. Неповторимата атмосфера на топъл дом, която създават, в комбинация с модерната си визия, ги прави сред най- предпочитаните на пазара.

Може да изберете модел според размерите на горивната камера, фурната, и мястото, където ще бъде инсталирана. Готварската печка без водна риза ще използвате както за приготвянето на вкусна храна за цялото семейство, така и за отопляване на помещението. Съвместяването на двете дейности ви спестява разходите от електричество, които бихте отделили при стандартните методи.

 


Защо да купите готварска печка без водна риза от Parno EU


В магазина на Parno EU ви предлагаме няколко модела готварски печки без водна риза. Наш партньор е един от лидерите в този сегмент - Prity. Предлаганите модели от Parno EU залагат преди всичко на високо качество и широкия спектър от функционални възможности. 

Спестявате електроенергия, а в същото време домът е топъл, а храната, която приготвяте, ухае вкусно. Доверете се на ефективната технология на отопление, която могат да ви предложат готварските печки без водна риза!

Предимствата на готварските печки без водна риза


Елегантни и с изчистен дизайн, готварските печките без водна риза заемат малко място в кухнята. Предлагат се модели с различни по размери фурни, които може да съобразите според големината на кухнята и интериора в нея. Поддържат се лесно. 


Не без значение е екологичният и здравословен начин за топлинно обработване на храната. Методът, чрез изпозлване на дървесина, е изпитан и проверен в продължение на векове. С готварската печка без водна риза спестявате ежедневни разходи за електроенергия, като тези при приготвяне на обяда или вечерята.


Освен вкусни ястия, превръщате кухнята в най-уютното място от целия дом, където топлината на огъня привлича като магнит! Нужни са само дърва за огрев и желание за кулинарни експерименти!


Не на последно място, готварските печки без водна риза отопляват помещението, в което се намират. Ако изберете определен модел, може да отоплявате целия дом, като топлината достига до останалите помещения посредством радиатори.


Цени на готварските печки без водна риза


Готварските печки без водна риза са сред най-търсените, заради достъпните им цени. Според големината на фурната и размера си, те варират в ниския ценови диапазон. Много домакинства предпочитат готварските печки без водна риза, предлагани от Parno EU, защото са функционални и лесни за поддръжка. Моделите са произведени от Prity. Без значение какъв модел ще изберете, инвестицията е рентабилна и се възвръща бързо

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани