Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

2350 лв. - 2999 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Производител

Анкета

Начало Марки

Thermolux

Филтри
Thermolux

Thermolux

Запознайте се с Термолукс

 

На пръв поглед да се сдобиете същевременно с изградена и ефективно работеща, енергоспестяваща отоплителна система може да изглежда като трудна задачата. Но не и с продуктите за отопление на Термолукс. Освен компоненти за отоплителни системи, фирмата е специалист в производството и продажбата на водопроводни инсталации, слънчеви системи и оборудване за баня от 2005 година насам....

Дългогодишния опит и квалифицирания екип на Термолукс печелят доверието не само на крайния потребител, а и сътрудничество с инвеститори, строители, инсталаторски и инженерингови фирми. Показателно за това е присъствието на техни продукти на строителни обекти по цялото черноморие.

Вече над 15 години Термолукс се занимава с изграждането и поддържането на отоплителните системи в редица жилищни и бизнес сгради. Сред основните ценности на фирмата са това, да доставя качествено изработени продукти на достъпни цени, адекватни за всички потребители на българския пазар. Освен асортимент със забележително качество, Thermolux предлага висококачествено обслужване и серионо отношение към проблемите на клиента.

Защо да купите продукти Термолукс от Parno EU

При нас ще откриете богат асортимент от отоплителна техника с марка Термолукс, благодарение на която да изградите и поддържате една ефективна инсталация за отопление. В складовете ни се поддържа постоянна наличност от продуктите на марката, така че възможно най-бързо и своевременно да осъществим доставка. 

В Parno EU има разнообразие от различни по големина и мощност камини и котли Термолукс. Това ви позволява да направите най-благоприятния избор спрямо специфичните условия на пространството, с което разполагате.

С отоплителните решения на Термолукс от Parno EU няма място за притеснение. Камините с водна риза на пелети са подходящ вариант за отопление както на по-малки апартаменти, така и на големи къщи на няколко етажа. С тях целия ви дом, без значение от големината му, ще бъде винаги топъл, уютен и комфортен.

Предимствата на Термолукс

Thermolux е компания, която притежава богат производствен опит. В производството на техните продукти и артикула е ангажиран екип от висококвалифицирани специалисти. Залагайки на Термолукс, вие оборудвате дома си с висококачествена отоплителна система, която ще ви даде максимална ефективност - висок топлообмен с минимално количество изразходвана енергия.

Друга отличителна черта на продуктите на марката е и красивият дизайн. Този малък детайл може да се стори маловажен на някои хора, но всичко, предлагано от Термолукс безпроблемно се вписва във всеки интериор, като ще допринесат за уютната и комфортна атмосфера на дома.

Освен че с тях се работи лесно и бързо, уредите за отопление на Термолукс се характеризират и с лесен монтаж. Но не само това! Безопасността им е гарантирана, защото всички са тествани и покриват изискванията съгласно европейските норми за безопасност.

Продукти Термолукс на изгодни цени от Parno EU

В онлайн магазин Parno EU ще откриете продукти Термолукс на много изгодни цени. Благодарение на тяхната висока ефективност и икономичност, бързо ще оправдаете инвестицията си. Разгледайте ги, за да се запознаете с богатата гама от различни модели и мощности, подходящи за всеки дом. В Parno EU можете да се сдобиете с продуктите на Термолукс дори и на изплащане. Изберете погасителния план, поръчайте и посрещнете топлината в дома си.

8

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани