Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1670 лв. - 6839 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Цвят

 • Светло сиво
 • Черен
 • Бял
 • Бежов
 • Бордо
 • Лебедово бяло
 • Кафе кафяво
 • Антрацитно сиво

Анкета

Сухи пелетни камини

Предлаганите сухи пелетни камини отопляват помещението много по-ефективно от открит огън. Освен че добавят стил към всяка стая, те са оборудвани със съвременни технологии, за да се гарантира, че изгарянето на пелетите е много по-ефективно. Стъклената част на вратичката остава чиста и можете да се наслаждавате на приятния пламък. Поради високата ефективност на горене загубата на топлина през комина е минимална.

Това означава, че получавате повече топъл въздух в помещението спрямо обикновено огнище. Ние разполагаме с богат избор от различни по мощност и големина сухи пелетни камини, някои от които са с въздуховод, а други са свободностоящи - с вентилатор. ...

Защо да купим сухи пелетни камини от Parno EU?

Все повече хора избират сухи пелетни камини, за да отопляват домовете си. Това се дължи на факта, че пелетите са по-екологично гориво от дървата, изгарят ефективно и отделят голямо количество топлина. Освен това в огнището не остават черни сажди, а само лесна за почистване пепел.

Важността да закупите подходящ и качествен уред за отопление е приоритет на Parno EU. Ние предлагаме сухи пелетни камини от водещи производители като Burnit, Artel, PRITY, Palazzetti, EcoSpar и други.

Разполагаме с модели с различна топлинна мощност. За стандартни жилищни стаи са подходящи уредите с мощност от 4-5 kW, докато тези с а с мощност 8-10 и 12 kW са проектирани за по-големи пространства.

Минималната брутна ефективност на една суха пелетна камина трябва да е 85%. Продуктие в Parno EU не само покриват, но и надвишават този минимум, постигайки по-висока ефективност. Захранването с пелети се извършва от автоматизирана система, която поддържа постоянна сила на огъня и температурата в помещението.

Сухи пелетни камини с въздуховоди

Тези модели имат огромен потенциал и могат да отопляват повече от една стая едновременно. И докато за нас е вълнуващо да ви представим техния потенциал, те не са нова технология. Със суха пелетна камина можете да отоплявате помещението, в което се намира, както и други помещения. Тя работи чрез въздуховодна система, чрез която топлият въздух се насочва към останалите помещения.

Всички предимства на отоплението с дървесни пелети в повече от една стая, без да са необходими сложни водопроводи и радиатори. Тези уреди са високоефективни, с ниска консумация на пелети. Те са напълно автоматични, програмируеми, тъй като можете да ги настройте да се включват и изключват в моменти, които пожелаете.

Свободностоящи сухи пелетни камини с вентилатор

Високоефективните сухи пелетни камини с вентилатор са лесни за използване. Те са идеалното решение за отопляване на стаите във вашия дом. Този модел не използва въздуховоди за пренос на топлия въздух, а разчита на вентилатор за равномерното му разпределяне в помещението. Именно поради тази причина са удачни за отопляване на само една стая.

Запалването става посредством едно натискане на бутон(копче), така няма повече да си цапате ръцете. Те са програмируеми, лесни за използване и могат да бъдат поставени в режим на готовност, което означава, че те могат много бързо да бъдат включени отново.

Цени на сухи пелетни камини от Parno EU

Parno EU предлага сухи пелетни камини на изгодни цени. Нашите модели са много по-ефективни, а изгарянето е по-чисто. Те изгарят по-малко пелети за по-дълго време, намалявайки както разходите за отопление, така и броя пъти, в които трябва да бъдат заредени отново.

Това са икономични, екологични уреди, които са лесни за използване - съвременно удобство и също толкова оправдан избор пред всеки друг уред за отопляване.

Филтри
«1 2 3 4»
Page 1 of 4
«1 2 3 4»

    Най-продавани