Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

2200 лв. - 4800 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Марки

ALFAPLAM

Филтри
ALFAPLAM

ALFAPLAM

Запознайте се с ALFAPLAM

 

Компанията ALFAPLAM разполага с най-съвременни технологии, халета и складове, които създават възможности за производство и съхранение на повече от 180 000 единици продукти годишно на отоплителни уреди. Детайлно конструирани и тествани, те са част от производство на последно поколение съвременни машини и технологии на известни европейски и световни производители. ...

Заводът се простира на площ от над 70 000 кв. м., в които работят повече от 1000 служители. Компанията заема челна позиция сред най-големите производители на отоплителни уреди в Европа, а продукцията ѝ се изнася в над 40 държави. 

 

Продукти от ALFAPLAM

 

ALFAPLAM предлага голямо разнообразие от качествени продукти за жилищната среда. С тях се цели минимизиране на нивата на шума и запазване чистотата на въздуха в помещенията. 

 

Пелетни камини и котли 

 

Продуктите, с най-високо качество и забележителен дизайн, се предлагат в голямо разнообразие от мощности, размери и цветове. Безпроблемното функциониране е осигурено от високо технологичното оборудване, конструктивно разположено в корпуса им. Това позволява оптимална компактност при присъединяване към системата за отопление. Продуктовата гама на ALFAPLAM разполага и с готварски печки на пелети, които комбинират иновативната функционалност на отоплителен уред и уред за готвене. 

 

Calux - Premium Пелетни камини

 

Този тип камини се характеризират с изключително модерна визия и дизайн. Различните представители на този клас предлагат ниски нива на шум, висококачествени материали на изработка, седмичен програматор и други иновативни характеристики. 

 

Камини на дърва и твърди горива

 

Уредите, работещи посредством твърдо гориво, са добре познати на всички потребители. ALFAPLAM предлага голямо разнообразие на този тип отоплителни уреди, тъй като те все още са сред предпочитаните и рентабилни решения на много домакинства. Характеризират се с изключително иновативен дизайн, който лесно може да бъде съчетан с различни интериори в домовете ви. Изработени са от висококачествени материали, които гарантират за качество и дълготрайност при използване на уредите. 

 

Parno.eu предлага голямо разнообразие от продукти с марката ALFAPLAM

 

ALFAPLAM е част от портфолиото, което Parno.eu предлага. При нас може да откриете следните продукти:

 

Готварска печка на твърдо гориво с водна риза

 

Този тип комбинация на готварска печка и отоплителен уред е отлично решение за всички, които са решили да се отопляват на твърдо гориво. Осигурен е стоманен плот, вграден термометър и двойно термоустойчиво стъкло. Снабдени са с регулатор на мощността на отоплението и готвенето. С помощта на регулатори се осъществява и контрол на подаването на първичен, вторичен и третичен въздух за настройване на текущата мощност на котела и ефективността на изгарянето. 

 

Суха пелетна камина със стоманена врата

 

Корпусът е изработен от качествен метал и стоманена врата. Покритието е от термоустойчива боя с високо качество. Горивната камера е изработена от специална стомана, която дава възможност на горелката за продължителна работа. Снабдена е със седмичен програматор. Вградените термостати предпазват камините от прегряване. Има възможност за дистанционно управление и работа до 5 нива на мощност. 

 

Пелетна камина с водна риза

 

Камините са с изключително тих режим на работа и осигурява високо ниво на екологичност. Снабдени са с вградени термостати, които изключват абсолютно възможността за прегряване. Притежават седмични програматори, които улесняват настройването на желаната температура. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu 

 

Висококвалифицираните специалисти от Parno.eu ще отговарят на всичките ви въпроси, свързани с отопление и климатизация и ще ви предложат най-рентабилните за вашия случай решения. Разгледайте всички продукти на сайта ни и поръчайте бързо и сигурно. 

Предвидили сме опция за закупуване на нашите продукти на изплащане, за да ви улесним максимално и да направим пазаруването ви по-приятно. Изберете продукти на водещи световни производители на сайта на Parno.eu и поръчайте!

5

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани