Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

340 лв. - 699 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Анкета

Начало Марки

Wilo

Филтри
Wilo

Wilo

Запознайте се с Wilo

 

Wilo е европейска компания, която специализира в производството на на помпи и помпени системи. Основана е през 1872 година в Дортмунд, Германия, от Луис Оплендер като фабрика за медни и месингови изделия. 

С разрастването си Wilo развива все повече своите продукти и днес компанията се е превърнала в глобален лидер в сектора на високотехнологичните помпи...

Историята на Wilo доказва, че брандът винаги се стреми да поставя нови стандарти и да усленява живота на своите клиенти. Марката стои зад изработването на първия ускорител на циркулация в света, а към днешна дата не спира да се развива и предлага все по-иновативни продукти.

Освен своите висококачествени изделия Wilo предоставя голям набор от услуги като инсталация и поддръжка. Тяхната отдаденост осигурява на потребителите достъп до най-новите и най-ефикасните решения за дома, офиса и индустрията.

Wilo притежава повече от 60 дъщерни дружества в над 60 държави, а към 2021 година осигурява работа на 8 200 служители по целия свят. Марката пристига в България през 2000 година под името “Вило България” ЕООД, а през 2002 г. се превръща в един от основните доставчици на помпи и помпени системи в голяма част от ВиК дружествата в страната.

 

Продукти от Wilo

 

Марката има множество продуктови линии, които предлагат цялостни решения за дома, водното стопанство, търговските сгради и индустрията. В портфолиото на Wilo влизат: 

 

  • Циркулационни помпи за отоплителни и климатични системи - брандът разполага с изключително богата гама от тях. Те са проектирани да циркулират течности през затворени системи като отопление, вентилация и климатизация. 

 

  • Потопяеми помпи за дренаж и напояване - Wilo разполага с голям набор от помпи, които работят под вода и освен за дренаж и напояване, се използват и за водоснабдяване.

 

  • Системи за повишаване на налягането - този тип системи имат за цел да повишат налягането на водата в сградите и включват в себе си помпи, контролери и аксесоари.

 

  • Специализирани помпи за отпадни води и канализация - те са проектирани за работа със специфични видове течности, както и да работят при трудни условия.

 

  • Системи за отопление, охлаждане и за повишаване на налягането - те са предварително конфигурирани и предлагат цялостно и готово за употреба решение.

 

  • Услуги - освен високотехнологични помпи Wilo предлага и услуги като системно планиране, инсталация и поддръжка на техните продукти.

 

Parno.eu предлага продукти с марката Wilo

 

Parno.eu разпространява широка гама от циркулационни помпи на бранда, отличаващи се със своята ефективност и надеждност. 

 

Тези помпи притежават иновативни функции и благодарение на тях имат по-ниска консумация на енергия. Компактните им размери ги правят лесни и бързи за монтиране. Освен това идват със предварителни настройки за отопление с радиатори и подово отопление, което спестява време при пускането им в употреба. Помпите се снабдени с технологията на зеленото копче, интуитивен потребителски интерфейс и интелигентни настройки, които придават максимален комфорт на обслужване. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага разнообразие от продукти за отопление и климатизация на водещи световни брандове. Ако се колебаете в избора си, екип от специалисти ще отговори на всички ваши въпроси, за да вземете най-подходящото за нуждите си решение. Предвидили сме опция за закупуване на избраните от вас артикули на изплащане, за да улесним покупката ви максимално. 

12

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани