Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

0 лв. - 1427 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Брой кръгове

Анкета

Начало Подово отопление

Подово отопление

Ако сте избрали да оборудвате отоплителната система в дома си с подово отопление, то Parno.eu е вашият партньор в изграждането на новата отоплителна система!

Една от най-добрите инвестиции, които можете да направите за осигуряване на комфортна топлина вкъщи, е да пристъпите към инсталирането на подово отопление.

Какви са предимствата на подовото отопление?

Сред преимуществата на подовото отопление ще ви обърнем внимание на:

Икономичност и ефективност

Ще се уверите сами в икономичността при ползването на подово отопление. Потокът на топлина се разпределя равномерно в цялото помещение и така температурата, която се поддържа, е комфортна, без за постигането и да е нужно прекалено голямо количество енергия. По този начин всички обитатели на дома ще се чувстват уютно в студените дни. Всички знаем, че топлите крака през зимата са нещо така мечтано, а при добре изградена система на подово отопление, мечтата е изпълнена.

Сигурност

Тъй като отоплителните елементи са "скрити" под подовата настилка, този вариант на отопление е едно от най-безопасните решения, особено ако има опасност деца, а и възрастни хора в дома ви да получат травми от изгаряне от уредите, които използвате. 

Дълготрайност

Използването на висококачествени материали и иновативни технологии при изработката на елементите за изграждане на подово отопление и спецификата на монтажа му гарантират, че то ще ви служи дълго време, без да е необходимо да се подменя. Това, заедно с безспорната ефикасност на подовото отопление, напълно оправдава инвестицията ви в изграждане на такъв тип система.

Защо да изберете подово отопление от Parno.eu?

Изградете качествена отоплителната система на подово отопление, като закупите всичко необходимо от магазина на Parno.eu. В онлайн магазина ни може да намерите устройства за регулиране и разпределение на отоплителните системи, наричани за кратко „смесителни групи“, които са с гарантирано качество, а и се предлагат на достъпна цена.

Смесителната група играе важна роля при поддържане постоянна температура при подово отопление, като регулира цялостния поток на водата в системата. Устройството пристига при вас в комплект с необходимите му части като циркулационна помпа, термостатична глава и монтажни скоби.

Системата при подово отопление, освен че е много ефективна, е и с дълъг живот на експлоатация,когато е изградена правилно и с вложени качествени материали. В Parno.eu можете да си набавите всичко необходимо за изграждане на качествено функционираща подова система за отопление в дома – тръби, подова изолация, смесителни групи според вашите нужди и други. И не на последно място - при нас ще откриете източникът, с който да я захраните - разнообразни отоплителни уреди с водна риза и най-ново поколение термопомпи.

Изберете високото качество и добрата цена, за да може следващата зима да е по-топла и уютна за вас и близките ви, благодарение на новото подово отопление в дома ви.

 

Въпроси и отговори

 • Добра инвестиция ли е подовото отопление?

Подовото отопление изисква първоначално по-висока инвестиция, но ползите от нея в дългосрочен план са големи. Изборът на материали с високо качество, каквито може да откриете на Parno.eu,  както и следването на последните иновации при изработка и изграждане на подово отопление, ви гарантират дълъг живот на експлоатация и по-малко разходи за поддръжка.

 • Какви видове подове отопление предлага Parno.eu?

Parno.eu предлага всичко необходимо, включително и термопомпи последно поколение, за изграждане на водно подово отопление.

 • Ще е достатъчно ли подово отопление за отопление на стая?

Подовото отопление генерира достатъчно топлина, която се разпределя равномерно, за да се създаде комфортна среда, да се достигне температура до 25 градуса и да се стопли една стая.

 • Използва ли се много електричество при подово отопление?

Повечето отопляеми подове с плочки и електрически системи за подово отопление използват около 12 вата на час на квадратен метър.

 • Мога ли да поставя мебели върху подово отопление?

Да! Можете да поставите мебели на подово отопление, топлината няма да повреди мебелите.

 

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Page 1 of 11
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

           Най-продавани