Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

15 лв. - 19 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Модел на радиатори

Височина

Анкета

Начало Марки

ALL-THERM

Филтри
ALL-THERM

ALL-THERM

Запознайте се с All-Therm

 

All-Therm е третата по големина компания в света за производство на алуминиеви радиатори и индустриални горелки, както и сред десетте най-големи производители на стенни котли. Компанията е създадена през 1979 г. със скромния ресурс, наброяващ 30 служители....

Първите продукти навлизат на пазара през 1980 г., а през 90-те години фирмата се превръща в лидер в отоплителната индустрия, отличаваща се с продукти с отлично качество и конкурентни цени.

Компанията изнася продукцията си в над 30 страни, сред които Испания, Италия, Русия и Франция. Три пъти печели престижната награда “Износител на годината”. Качеството на продуктите се унифицира и заради строгите изисквания на държавите, в които се внасят, което ги прави безспорен лидер сред конкурентите. В наши дни мащабите на производство достигат десетки хиляди радиатори за парно и котли на ден, реализирани на производствен терен от 75 000 квадратни метра площ. Към настоящия момент над 200 души обслужват нуждите на компанията.

Алуминиев радиатор All-term

Алуминиевите радиатори All-Therm са олицетворение най-модерната и съвременна технология в бранша. Компанията произвежда KAL радиаторни елементи с алуминиева сплав, двукратно боядисана с антикорозионен слой чрез катафорезен процес. Втората обработка се извършва с боя за покритие “epoxy”, последвано от сушене при много висока температура за перфектен завършек. Процесът представлява най-модерната съвременна технология и използва сертификат CE EN-442. Производството е контролирано от TUV и Eurovent Certita.

All-Therm - Гаранция за качество

Алуминиевата сплав, която се използва за изработката на радиаторите, е с най-високо качество и осигурява дълъг живот с 10-годишна гаранция. Алуминият е с конструкция с горни отвори и перки за по-добро разпределение на топлината. Алуминиевите радиатори All-Therm се характеризират с висок топлообмен и гарантират ефективно отопление без значение от площта на вашия дом. Радиаторите All-Therm съчетават енергоефективност с чисто естетически свойства, които облагородяват домашната среда и създават усещане за уют. Според нуждите на клиентите, те се изработват в три варианта на междуосово разстояние: 350, 500 и 600 mm.

Купете алуминиеви радиатори All-Therm от Parno.eu

Ние от Parno.eu предлагаме на своите клиенти алуминиеви радиатори на доказания лидер в отоплителната индустрия. Осигурете комфорт в дома си с високоефективните отоплителни предложения на All-Therm. Стилният им и изискан дизайн може да стане част от интериора на всеки дом.

Поръчайте онлайн и платете на вноски

За да осигурим максимално удобство за нашите клиенти, ние, от Parno.eu, предлагаме възможност за закупуване на радиаторите All-Therm онлайн. Гарантираме тяхната безопасна и експресна доставка. Предвидили сме и опция за покупка на изплащане. Нашите консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси, като ви дадат компетентен съвет и ценни препоръки. Поръчайте алуминиеви радиатори All-Therm от Parno.eu на конкурентни цени. Инвестицията, направена от вас, ще бъде възвърната още през първия отоплителен сезон, благодарение на отличните технологични характеристики на радиаторите All-Therm.

3

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани