Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1720 лв. - 4780 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Производител

Производител

Цвят

  • Черен
  • Бежов
  • Бордо

Анкета

Начало Марки

EcoSpar

Филтри
EcoSpar

EcoSpar

Запознайте се с EcoSpar

 

Вече девет години EcoSpar се грижи за уюта и комфорта на вашия дом. 

Мисията на EcoSpar е да създава продукти с високо качество, които да подобрят вашето ежедневие. Продуктите на марката ви помагат да намалите разходите си за отопление и същевременно да имате високо ниво на екологично чист въздух в дома ви. ...

Всеки продукт с марката EcoSpar, с идеално съчетани иновации и висококачествени технологии, ви гарантира постигането на високи резултати. 

EcoSpar предлага продукти, сертифицирани по най-високи европейски стандарти за качество, безопасност и надеждно функциониране, са с внедрени високи технологии, правещи управлението им по-лесно и достъпно. Всички продукти са пригодени да изгарят пелетите с до 90 % ефективност, отделяйки в атмосферата безцветен газ, който не е вреден за околната среда.

 

Продукти от EcoSpar

 

EcoSpar предлага голяма гама от отоплителни уреди, работещи посредством един от най-екологичните продукти за изгаряне, които не нарушават екоравновесието - пелетите. 

 

Камини с водна риза EcoSpar

 

Камините с водна риза с марка EcoSpar се предлагат в няколко продуктови линии - Auriga, Alba, Minima и NOVA. Всички те се предлагат в различни варианти на мощности, които да осигурят комфорта в дома ви, независимо дали става въпрос за големи или по-малки отопляеми пространства. Камините разполагат и с вградена циркулационна помпа и разширителен съд. Някои модели са снабдени с управление със сензорни панели,  улеснен потребителски интерфейс и контролни функции. Комфорта в дома ви е гарантиран от иновативните и високотехнологични камини с водна риза от EcoSpar. 

 

Топло - въздушни камини от EcoSpar

 

Топло - въздушните камини от EcoSpar се предлагат в голямо разнообразие в следните продуктови линии: VEGA, GEMINI, Karina, Tukana и Solara. Компактни и с иновативен дизайн, сухите пелетни камини се вписват в интериора на всеки дом, като осигуряват гъвкавост при възможностите за монтаж на тесни пространства. 

Предлагат се в различни варианти на мощности, което ви гарантира, че ще откриете точния модел, който отговаря на нуждите ви. Удобни и лесни за обслужване, те са перфектното решение за отопление на дома ви. 

 

Котли на пелети EcoSpar

 

Пелетните котли EcoSpar са организирани в няколко линии: ORION, Mini Maxima, MAXIMA. Следните модели пък са с характеристика на пелетен котел тип камина: Minima B-model, Auriga B-Model, Alba B-Model. Предлагат се в различни мощностни, за да отопляват различни по площ помещения. Лесни за обслужване и почистване, котлите на EcoSpar са предпочитан вариант за отопление, както на дома, така и на производствени сгради. Снабдени са със сензорен панел и улеснен потребителски интерфейс с контролни функции. 

 

Премиум камини EcoSpar

 

Премиум камините на EcoSpar се предлагат във варианти с водна риза и сухи пелетни камини. Те са снабдени с голям стъклен прозорец, който ви позволява да се насладите на горящия огън, допринасящ за уюта в дома ви. Снабдени с контролерно процесорно управление и високо ниво на изработка, тези камини са идеалното решение за отопление на дома ви. 

 

Parno.eu предлага разнообразие от продукти с марката EcoSpar

 

Parno.eu предлага разнообразна гама от продуктите на EcoSpar. 

При нас може да откриете:

 

Премиум камини с водна риза

 

Този тип камини са предназначени за локално отопление на домове и офиси, квадратурата на които зависи от мощността на избраната камина. Те са снабдени с голям стъклен прозорец, чрез който директно може да наблюдавате горивния процес. Той придава уют в помещението, в което камината е монтирана.

 

Пелетни котли

 

Котлите са проектирани за монтаж в мазе, което ви дава възможност да обърнете внимание на естетиката в ежедневието си, свързана с отоплението. Котлите са изолирани с каменна вата, с вграден разширителен съд и циркулационна помпа. Предлагат се в различни варианти на мощности, които позволяват монтаж в различни по големина помещения.

 

Сухи пелетни камини

 

Сухите пелетни камини са с компактни размери, което позволява да бъдат монтирани на тесни пространства. Иновативните и високотехнологични решения на EcoSpar позволяват да отоплявате ефективно дома и офиса си. 

 

Пелетни камини с водна риза

 

Моделите са снабдени с вградена циркулационна помпа и разширителен съд. Предлагат се в различни мощности, за да отопляват помещения с различна големина. Иновативният им дизайн ги прави подходящи за всеки тип интериор. 

 

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага консултация от висококвалифицирани специалисти, които с радост ще отговорят на вашите въпроси. Предвидили сме опция да закупите избраните от вас стоки на изплащане, за да направим пазаруването ви още по-приятно.

Доверете се на качеството на продуктите, предлагани на сайта на Parno.eu и поръчайте бързо и сигурно, дори и без регистрация! 

17

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Най-продавани