Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

14 лв. - 55 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Размер на комин

Анкета

Начало Коминни тела

Коминни тела

Отоплителната система в дома ви трябва да бъде изцяло завършена, а за достигане до крайната цел ще са ви необходими и предлаганите продукти от категорията коминни тела. ...

Защо да изберете коминни тела от Parno.eu?

За да изградите функционална отвеждаща инсталация, в Parno.eu ще откриете точния за вас продукт, при това на достъпна цена. Разнообразието на предлаганите коминни тела като димоотводни тръби, розетка за комини и съединителни елементи - димоотводно коляно и други, ще осигурят лесното комбиниране на нужните ви елементи, за да получите желания краен резултат - безпроблемно функционираща отоплителна система. Ако за отоплението на вашия дом сте избрали природен газ, нафта или дървен материал, то предлаганите димоотводни тръби в категорията коминни тела ще ви свършат чудесна работа.

Насладете се на удобството, което предлага Parno.eu и закупете всички компоненти, необходими за изграждането на цялостната отоплителна и димоотводна система в дома, от едно място.

Всички предлагани продукти в набора от коминни тела могат да бъдат закупени на достъпни цени. Те залагат на високо качество и функционалност – отвеждат образувалите се димни газове от горивния материал, с който сте избрали да се отоплявате. Няма нужда да ви убеждаваме колко важно е това - неравилното изграждане на димоотвода е опасно и може не просто да нанесе неприятни щети на помещението, но и да застарши живота и здравето на обитателите му.

Още предимства на предлаганите от нас коминни тела.

Продуктите в асортимента на Parno.eu са предназначени за външна или вътрешна инсталация и затова коминните тела, които можете да закупите от нас, са изключително устойчиви на всякакви натоварвания, предизвикани от атмосферни, химични или топлинни промени.

Благодарение на качествения материал, от който са изработени, тези коминни тела са и с високо ниво на ефективност, тъй като намаляват разходите за гориво, а нивото им на образуване на кондензация е максимално редуцирано.

Доверете се на избора на коминни тела от магазина на Parno.eu. Независимо от какъв компонент имате нужда, тук ще намерите различни по размер димоотводни тръби или пък розетки за комини. Продуктите залагат на отлична устойчивост при високи температури, замърсяване със сажди или образуване на корозия. Продуктите са приложими, както за жилищни строежи, така и за индустриалните такива. Осигурете си качествена димоотводна система на отлични цени, като се доверите на коминни тела от магазина на Parno.eu.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Най-продавани