Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

9 лв. - 46 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Размер на комин

Анкета

Начало Коминни тела

Коминни тела

Отоплителната система в дома ви трябва да бъде изцяло завършена, но до крайната цел ще са ви необходими и предлаганите продукти от категорията коминни тела. ...

За да изградите функционална отвеждаща инсталация, в Parno.eu ще откриете точния за вас продукт, при това на достъпна цена.

Разнообразието ни от продукти се изразява в коминни тела като димоотводни тръби, розетка за комини и съединителни елементи - димоотводно коляно и други.

Ако за отоплението на вашия дом сте избрали природен газ, нафта или дървен материал, то предлаганите димоотводни тръби в категорията коминни тела могат да ви свършат чудесна работа.

Насладете се на удобството, което предлага Parno.eu и закупете всички компоненти, необходими за изграждането на цялостната отоплителна и димоотводна система в дома, от едно място.

Всички предлагани продукти в набора от коминни тела могат да бъдат закупени на достъпни цени. Те залагат на високо качество и функционалност – отвеждат образувалите се димни газове от горивния материал, с който сте избрали да се отоплявате.

Продуктите са предназначени за външна или вътрешна инсталация – като коминни тела, служещи за вътрешни комини или пък съединителни димоотводни.

Предлаганите в магазина на Parno.eu коминни тела са изключително устойчиви на всякакви натоварвания, предизвикани от атмосферни, химични или топлинни промени.

Благодарение на качествения материал, от който са изработени, тези коминни тела са и с високо ниво на ефективност, тъй като намаляват разходите за гориво, а нивото им на образуване на кондензация е максимално редуцирано.

Доверете се на избора на коминни тела от магазина на Parno.eu. Независимо от какъв компонент имате нужда – тук ще намерите различни по размер димоотводни тръби или пък розетки за комини. Продуктите залагат на отлична устойчивост при високи температури, замърсяване със сажди или образуване на корозия. Продуктите са приложими, както за жилищни строежи, така и за индустриалните такива. Осигурете си качествена димоотводна система на отлични цени, като се доверите на коминни тела от магазина на Parno.eu.

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»