Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

31 лв. - 47 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Модел на радиатори

Височина

Анкета

Начало Марки

LIPOVICA

Филтри
LIPOVICA

LIPOVICA

Запознайте се с LIPOVICA

 

LIPOVICA е фирма-производител на лети алуминиеви радиатори. Създадена е през 1968 г. в Хърватска. През годините няколко поколения са отдали своя труд и мотивация, за да се стигне днес до създаването на продукти с неповторимо качество и богата традиция. С течение на времето LIPOVICA се налага като водещ производител в Европа и още през 1980 г. компанията заема престижното второ място на стария континент за производство на алуминиеви радиатори. Продължава да държи челни позиции на пазара и до днес....

Видове алуминиеви радиатори от LIPOVICA

LIPOVICA предлага на своите клиенти алуминиеви радиатори, сегментирани според своите характеристики в четири модела. Сред портфолиото на LIPOVICA са моделите Orion, Solar, Ekonomik, Plano. 

Orion

Радиаторите Orion са най-популярните технологични решения в продуктова гама на LIPOVICA. С покритие, даващо по-добър затоплящ ефект, те представят нови тенденции на световния пазар. Радиаторите са трето поколение разработката, която продължава да отстоява своите позиции за качество. Създадени през 2005 г. на база многобройните изисквания за модерен дизайн и високи технологични параметри, моделът се откроява като едно модерно интериорно решение. Притежава заоблени краища и ръбове, което го прави изключително предпочитан модел на места, където безопасността е на първо място. Подходящ е както за детски стаи, така и за училища и друг тип детски заведения.

Solar

Моделът Solar е представител на ново поколение алуминиеви радиатори. Характеризира се с лекота и елегантност на формите и отлични отоплителни характеристики. Радиаторът е компактен, което го прави подходящ за тесни пространства.

Ekonomik

Моделът Ekonomik е предпочитан вариант за отопление вече 40 години. Неговите форми пасват идеално на всеки интериор без значение дали е класически, или модерен стил. Заслужил е титлата си на изключително здрав в техническо отношение радиатор. 

Plano

Радиатор Plano е най-новият вариант сред моделите на LIPOVICA. Серийното му производство е започнало през 2015 г. в отговор на пазарните нужди за едно семпло и изчистено решение. Правите профили и изгладени ръбове не позволяват задържане на прах по повърхността му. Много подходящ е за помещения, където се изисква високо ниво на хигиена като болници и медицински центрове. Идеално решение е и за хора, които страдат от алергии.

Parno.eu ви предлага най-популярните технологични решения от LIPOVICA - радиатори за парно Orion

Имаме удоволствието да ви предложим най-качествените модели радиатори за парно, предлагани от LIPOVICA - Orion. Както вече споменахме, радиаторите Orion са сред най-ефективните решения, които може да откриете на българския пазар. LIPOVICA - Orion е високоефективен модел благодарение на характерната си висока топлинна мощност и максималното топлоотдаване при минимални загуби. 

Алуминиевите радиатори са от глидерен тип, произведени по метода на леене под налягане. Производственият процес започва от химичния анализ на алуминиевата сплав и завършва с хидравличните тестове при налягане 10 bar. Според нуждите на клиентите, радиаторите се изработват в три варианта на междуосово разстояние: 350, 500 и 600 mm. Всичко това се извършва под непрестанен висококачествен контрол.

Радиаторите Orion притежават CE сертификат и се произвеждат в съответствие с нормативните изисквания на стандарт EN 442, удостоверено със съответните сертификати. Благодарение на високото качество на изработка, добрите механични свойства, издръжливостта и устойчивостта на корозия, Parno.eu ви дава гаранция на модела от 12 години при спазване на условията за монтаж и експлоатация. 

Защо да поръчате алуминиеви радиатори Orion от Parno.eu

За ваше улеснение, ние от Parno.eu сме предвидили вариант да закупите радиатори Orion на изплащане. Не се колебайте да зададете въпросите си на екипа ни от специалисти. Ще получите компетентен съвет и съдействие. Радиаторите Orion може да закупите онлайн, като гарантираме тяхната безопасна доставка. Ако искате да получите радиаторите си в кратък срок, предлагаме и опция за експресна поръчка без регистрация. Доставката ви ще бъде безплатна до офисите на Еконт, ако поръчате продукти на стойност над 600 лв.

Ще направите един отличен избор с поръчка на радиатори Orion от Parno.eu. Доверете се на качеството и се възползвайте от предимствата на безспорния лидер в производството на алуминиеви радиатори LIPOVICA.

3

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани