Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Начало Соларни Системи Термосифонна система SUNSYSTEM TSS 300

Термосифонна система SUNSYSTEM TSS 300

Термосифонните системи са рентабилен начин за затопляне на вода

чрез използването на слънчевата енергия. Преносът на топпина от соларния колектор в бойлера се осъществява благодарение на естествената конвекция на флуидите. Термосифонната система се състои от соларен плосък колектор (един или два броя), свързан към водосъдържател с цилиндричен топлообменник. Топлоносещият флуид циркулира на принципа на естествената конвекция – в абсорбера на колектора се загрява от слънчевата енергия и чрез тръбната система достига до монтирания над колектора бойлер. Там, преминавайки през топлообменника на бойлера, топлоносещият флуид отдава топлината си на водата. След това охладеният топлоносител се връща в колектора и процесът се повтаря. Всички тръбни връзки са поместени в пространството между колектора и бойлера за постигане на компактни габарити на монтираната система.

 

Термосифонната система SUNSYSTEM TSS включва:

  • Плосък соларен колектор PK Select CL
  • Термосифонен бойлер TSB
  • Конструкция за монтаж на термосифонна система
  • Марка:
  • Код:
    TSS-300-2PK-SL-CL-2.15-IR
  • Тегло:
    0.000 кг

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
2,815.00 лв.
Няма наличност
Добави в желани

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:

 

Високоефективните слънчеви панел-колектори SUNSYSTEM PK Select CL са екологичен и рентабилен начин за осигуряване на битова гореща вода и подпомагане на отоплителни инсталации през цялата година. Колекторът поглъща голяма част от слънчевите лъчи и предава енергията на флуида топлоносител, който циркулира в тръбната му система.

 

Водосъдържателят на термосифонния бойлер SUNSYSTEM TSB е предпазен от корозия чрез високотехнологичен слой емайл и чрез вграден магнезиев анод. Топлообменника е тип мантел с работно налягане 3 bar. Изолация от твърд полиуретан с дебелина 50 мм запазва дълго температурата на битовата вода в бойлера. Като опционално оборудване може да се добави електрически нагревател като резервен източник на топлина.

 

Една конструкция за цялата термосифонна система,високо устойчива на натоварвания. Изработена от галванизирана стомана, за да не корозира. Предвидена да издържи експлоатация при сурови метеорологични условия: скорост на вятъра до 150 км/ч ,снежна маса до 1,25 kN/m2 съгл. ENV 1991-1:3,4. Варианти за монтаж на равен и наклонен покрив.

Магазин за отопление parno.eu предлага широк асортимент от соларни системи. За още висококачествени продукти от същата категория, посетете термосифонни системи

Най-продавани