Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

6659 лв. - 16450 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Разстояние на присъединяване:

mm

Анкета

Начало Марки

HYUNDAI

Филтри
HYUNDAI

HYUNDAI

Запознайте се с HYUNDAI

 

Hyundai Motor Group е южнокорейски мултинационален производител на автомобили, основан през 1967 г. Компанията изминава дълъг път от скромното си начало, превръщайки се в един от водещите производители на автомобили в света.


Hyundai е спечелил репутацията си с качествените продукти на достъпни цени и с ангажимента си към обслужването на клиентите. През последните години компанията е спечелила множество награди, включително наградата на J.D. Power Initial Quality Study и наградата на Consumer Reports за надеждност на марката.


От началото на века Hyundai Motor Group продължава да разширява присъствието си на световните пазари. С дейността си в близо 200 държави и региони, Hyundai Motor Group има глобално присъствие. Компанията се ангажира да разработва модерни и устойчиви решения за мобилност, които осигуряват на клиентите най-високо качество на живот.

 

Продукти от HYUNDAI

 

Компанията се ангажира да предоставя на клиентите си висококачествени продукти и услуги, които отговарят на техните индивидуални нужди. 
Hyundai предлага широка гама от автомобили, които варират от малки градски автомобили до големи луксозни SUV, електромобили и товарни автомобили. 


Освен производството на автомобили, Hyundai Motor Group е известна и с авангардните си технологии и иновации, а автомобилите ѝ са проектирани така, че да отговарят на нуждите на клиентите по целия свят. Компанията е разработила и свои собствени технологии, като информационно-развлекателната система Blue Link и хибридната задвижваща система Eco Dynamics.

 

Hyundai Motor Group произвежда и редица други продукти, като двигатели и компоненти, както и аксесоари за подобряване на начина на живот. В портфолиото на марката са редица иновативни продукти, като екологични двигатели, усъвършенствани системи за безопасност и модерни опции за инфоразвлекателни системи и свързаност.

 

 Parno.eu предлага продукти с марката HYUNDAI

На сайта на Parno.eu можете да откриете висококачествени термопомпи с марката HYUNDAI.


Термопомпите са ефективен и рентабилен начин за отопление и охлаждане на дома ви. Те работят, като пренасят топлина от едно място на друго, често от външен въздух към вътрешен въздух. Това ги прави и екологични, тъй като използват по-малко енергия от традиционните климатици.

Термопомпите са проектирани така, че да осигуряват целогодишен комфорт, независимо от температурата навън. Благодарение на разнообразието от модели, от които можете да избирате, можете да намерите подходящия размер и стил термопомпа, които да отговарят на вашия дом и бюджет.


Термопомпите Hyundai са енергийно ефективни и рентабилни, като ви спестяват пари от сметките за енергия. Тези термопомпи се предлагат и с различни функции, предназначени да ги направят по-удобни за употреба и по-ефективни. Някои модели се предлагат с WIFI функция с дистанционно управление, инвертор, който помага за регулиране и поддържане на постоянни температури, както и с таймер, който гарантира, че термопомпата се изключва, когато не се използва. С термопомпа Hyundai можете да се наслаждавате на комфортен и ефективен дом през цялата година.

Защо да поръчате от Parno.eu

 

Parno.eu предлага широка гама отоплителни и охладителни системи на водещи световни брандове. Компанията разполага с екип от специалисти, който ще се погрижи за вас, отговаряйки на всичките ви въпроси, за да ви помогне да вземете най-правилното и надеждно решение спрямо нуждите ви. 


Предлагаме и опция за закупуване на избраните артикули на изплащане, за да ви бъдем максимално полезни, а за да ви улесним още повече имаме бърза поръчка, която не изисква регистрация в сайта ни. 


Не пропускайте да разгледате най-актуалните ни предложения и промоции!

 

 

 

 

15

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Най-продавани