Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Избери по

Цена

1350 лв. - 6200 лв.

Мощност

kW

Мощност топлоотдаване водна риза

kW

Производител

Цвят

 • Светло сиво
 • Черен
 • Бял
 • Бежов
 • Бордо
 • Слонова кост
 • Снежно бяло
 • Кафе
 • Антрацит

Анкета

Пелетни камини

В нашия онлайн каталог ще намерите голямо разнообразие от пелетни камини. Двете основни разновидности, които предлагаме са:

 • Пелетни камини с водна риза;
 • Топло-въздушни камини.

Покупката на такъв тип отоплителен уред е сериозна инвестиция и не може да бъде направена с лека ръка. Ние предлагаме голям избор от близо 100 различни модела в двете категории. ...Най-общо казано, ако ще правите покупка и инсталация на пелетна камина във вашия дом, който обитавате всеки ден е добре да се ориентирате към модел с водна риза.

От друга страна ако искате да оборудвате вила или къща за гости, която ще се ползва и посещава периодично, но не постоянно, то препоръчваме да се насочите към топло-въздушните камини. Нашата селекция включва висок клас предложения от най-добрите производители в бранша:
BURNiT;

• BISOLID;

• GREYKO;

• ПРИТИ;

• ROYAL и други.

Ценовата ни листа също е направена така, че да може да предложи за всекиго по нещо - имаме модели на цена от 1300 лева, като най-скъпата ни пелетна камина струва близо 6000 лева. Разбира се, налична е опцията за покупка на изплащане. Все пак добре е да имаме предвид, че това е тип инвестиция, която ще се отплати във времето. Цената на електроенергията в България няма изгледи да върви надолу, дори напротив - повишава се дори когато всички фактори на пазара показват логика за обратното. Именно заради това все повече хора търсят алтернатива в покупката на пелетни камини. Това е икономически много по-изгоден начин за отопление в зимните месеци. Самите разходи по пелетната камина могат да се увеличат леко ако има нужда от монтаж и настройка на работа на самия уред. Имайте го предвид като планувате своя бюджет за покупка. Добре е да знаете, че пелетните камини имат някои електрически компоненти, които имат минимален разход на енергия (керамичен нагревател,вентилатор и шнек, например). Те не са изцяло независими от електричество, но това в никакъв случай не трябва да ви създава опасения за някаква голяма консумация и натоварване на сметките. Нужно е просто захранването на някои компоненти в механизма им. Това е нещо, което няма да усетите в края на месеца при плащане на сметката за тока. Самите пелетни камини като уреди имат множество положителни страни, които не си струва да пренебрегваме, особено ако живеем в голям град. Едното от тях е, че замърсяват въздуха значително по-малко от печките на твърдо гориво. Освен това те имат много висока ефективност, а самите дървени пелети се търгуват на по-ниска цена. Така можем да си осигурим количество топлина за по-малко пари, а енергийната ефективност на пелетите като гориво може да стигне цели деветдесет и пет процента. При покупката на такъв тип уред трябва да имаме предвид няколко неща: 1) Ефективност и мощност на пелетната камина; 2) Размерът на помещението, което ще се отоплява; 3) Бюджет и нашите лични желания; 4) От къде и какви пелети да си купуваме; 5) Поддръжка на пелетната камина - почистване и наличие на резервни части; 6) Визия и дизайн. Не се притеснявайте ако не можете да си отговорите на всички въпроси по-горе. Потърсете нашите специалисти за консултация. Заедно ще обсъдим всички важни точки и ще препоръчаме точния модел пелетна камина, който да отговаря на вашите нужди!

 

 

 

Насладете се на комфорта от отоплението, като изберете артикул от богатото продуктово разнообразие от пелетни камини с водна риза на Parno.eu. В случай че се доверите на функционалността на пелетни камини с водна риза, можете да я свържете с централното отопление в жилището. Процесът на отопление с пелетни камини с водна риза става по ефективна технология, в която водата се загрява в камината, след което достига до останалите помещения. Така си осигурявате качествено отопление в целия дом. Пелетни камини с вода риза са все по-използван вариант за отопление от много домакинства, именно поради нивото си на ефективност и площта, която би могла да се отоплява. В комбинация с цените, на които се предлага пелетното гориво, спокойно можете да заложите на икономията, която предлага отоплението на пелетни камини с водна риза. В магазина на Parno.eu сме поместили богат асортимент от камини, сред които да изберете тази, която отговаря напълно на вашите изисквания и се вписва в границите на бюджета ви. Сред набора от удобства, които предлага отоплението с пелетни камини с водна риза, е възможността да осъществите връзка и с бойлера. Така ще си осигурите и постоянно наличие на топла вода, след като камината започне да функционира. Още повече по този начин практически печелите пълна независимост от доставчиците на топлинна енергия. Направете своя избор от предлаганите пелетни камини с водна риза на Parno.eu, където ще ги откриете в голям ценови диапазон. Изберете вашата камина от разнообразната ни продуктова гама с модерен дизайн, който отговаря изцяло на естетическите ви предпочитания и успешно се допълва с този на домашния ви интериор. Осигурете си по-икономичното отопление за вашия дом, като се доверите на отоплението с пелетни камини с водна риза. Насладете се на комфорта от топлината, който ще ви осигури избраната камина от магазина на Parno.eu, при това на достъпна цена.

Пелетни камини с водна риза (53)

Насладете се на комфорта от отоплението, като изберете артикул от богатото продуктово разнообразие от пелетни топло-въздушни камини за вашия дом на Parno.eu.

Топло-въздушни камини (42)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8»
Страница 1 от 8
«1 2 3 4 5 6 7 8»

Нови продукти

Най-продавани