Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Начало Термопомпи Tермопомпа LG Therma V Monobloc HM071MR.U44

Tермопомпа LG Therma V Monobloc HM071MR.U44

 

Термопомпите Въздух-Вода на LG са перфектното решение

за всеки дом, осигуряващо затопляне, охлаждане и снабдяване с топла вода чрез единна интегрирана система посредством усъвършенствана компактна и ефективна технология.THERMA V е най-новата отоплителна система въздух-вода от LG, снабдена с модерна технология, която пести енергия. THERMA V е предназначена както за новопостроени така и за реновирани сгради, тя може да бъде използвана при различни отоплителни решения - от подово отопление до производство на топла вода с няколко затоплящи източници.

 

LG THERMA V R32 Monobloc е система „всичко в едно“ с иновативен и екологичен компресор R1 и хладилен агент R32. Тази система може да работи в изключително студени метеорологични услови, например при -25℃, и да затопля водата до 65℃.

Термопомпа Моноблок /монофазен модел/ 220V, Фреон R32

Външно тяло – модел HM071MR.U44

  • Марка:
  • Код:
    TPLG2
  • Тегло:
    90.000 кг

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
-10%
8,120.00 лв.
Каталожна цена: 9,023.00 лв.
Отстъпка: 903.00 лв. (10.01%)

В наличност 

Добави в желани

THERMA V R32 Monobloc
Цялостното решение за отопление с режим на ниско ниво на шума осигурява спокойна среда и най-висока ефективност на отопление с хладилен агент R32.
Как работи THERMA V R32 Monobloc
Топлината, генерирана от външното тяло чрез топлообмен с външен въздух, се прехвърля към бойлера за топла вода , за да осигури отопление и топла вода.
Подобрено ниво на звука
В режим с ниско ниво на шум, който предлага ниво на звукова мощност 54 dB(A) и ниво на звуково налягане 32 dB(A) на разстояние 5 метра, Therma V Monobloc създава по-малко шум отколкото обществена библиотека.
Подобрена гъвкавост при инсталиране
Therma V Monobloc отговаря на националните разпоредби за поддържане на нивото на шума под 35 dB(A) от 22:00 до 06:00 часа. Може да се инсталира на разстояние 4 метра от съседните къщи.
Надеждно отопление
THERMA V R32 Monobloc осигурява надеждно и мощно отопление за вътрешната среда. Системата може да работи дори при изключително студено време, като например при -25°C. Освен това може да предложи максимална температура на изходящата вода от 65°C.

 

 

 

 

Магазин за отопление parno.eu предлага широк асортимент от термопомпи. За още висококачествени продукти от същата категория, посетете "Термопомпи въздух-вода LG".

Най-продавани