Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Начало Подово отопление Смесителна група TM3-R Emmeti за подово отопление, с колектор - 6 извода

Смесителна група TM3-R Emmeti за подово отопление, с колектор - 6 извода

Подово отопление Emmeti с разпределителни колектори

TM3 е устройство за регулиране и разпределение за отоплителни системи с ниска температура. Системата за смесване реагира на всяка промяна на потока и на излъчваната топлина, поддържа постоянна температурата в системата на подово отопление. Устройството се доставя комплектовано с електронна циркулационна помпа, термостатична глава с дистанционен датчик за регулиране по фиксирана точка и скоби за монтаж на стена или за монтиране в специалната метална кутия. Смесителната група възпрепятства да навлезе над 41оС вода в пода.

Смесителна група TM3 Emmeti за подово отопление, с колектори за подаване/връщане с дебит 1" - 6 извода

  • Марка:
  • Код:
    ES8
  • Тегло:
    0.000 кг

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
1,137.10 лв.

В наличност 

Добави в желани
p>TM3 могат да работят без глави. Смесителната група е свързана с отворен колектор (хидравличен разделител) или към буферния съд. Електронната циркулационната помпа Wilo Yonos Para RS 25/6 поддържа постоянна разлика в налягането в кръговете на системата за подово отопление за отваряне/затваряне на един или повече отоплителни кръгове.За още висококачествени продукти от магазин за отопление parno.eu, посетете нашата категория "Подово отопление".

Най-продавани