Твоят магазин за отопление | Посочените цени важат само за поръчки онлайн | Лесно връщане на продуктите до 14 дни | Обади ни се: ☏ 0878 576 413

Категории

0

Категории

Анкета

Вижте всички статии

Камини на пелети – комбинация от удобство, ефект и модерност

Камини на пелети – комбинация от удобство, ефект и модерност

Удобство и ефект

 

Ако търсите евтин начин за отопление, вероятно на първо място ще обърнете внимание на печките и камините на дърва и въглища. Главно по селата те все още са едно от най-популярните отоплителни решения, благодарение на простотата и относително евтиното „гориво“ под формата на дърво или брикети.

 

Паленето им обаче отнема време, също така са свързани и с немалко замърсяване на околната среда. Затова те не отговарят на изискванията на повечето хора, които ценят удобството и пестят времето си. Тези потребители могат да обърнат внимание на интересната алтернатива на традиционните камини, които са камини на пелети Burnit.

 

Хората в днешно време водят бързи темпове на живот. Това означава, че голяма част от нашето общество често не намира време за най-простите дейности. Ето защо много от нас търсят решения, които ще спестят време и ще намалят обхвата на ежедневните дейности до минимум. Сдобивайки се с камина на пелети, вие не само ще имате топлина в дома си, но и ще можете да се наслаждавате на магическия изглед на пламъците, които танцуват зад стъклото.

 

Камина на пелети – минимални усилия

 

Новите собственици на камини Burnit ще оценят факта, че те не се нуждаят от поддръжка. Благодарение на електронните решения, те имат възможност автоматично да се включват и изключват, да контролират процеса на горене и темепратура. Разбира се, както всички технически устройства, изискват също периодични проверки и почистване. Те са изключително лесни за употреба. Камината “взима” правилните количества пелети от вградения бункер, а самото горене се контролира напълно от интелигентната системата на управление.

 

Благодарение на това, камината Burnit ефективно и икономично използва пелетите, следователно контролът върху нея се извършва само с натискането на един бутон. В най-простия режим на работа се определя само температурата, която трябва да се достигне. След получаване на определената температура, устройството преминава в режим на модулация и след това  се изключва, а повторното му активиране ще се извърши след охлаждането на стаята. Има възможност и за контрол с дистанционно управление или стаен термостат с Wi-Fi.

 

Камините на пелети Burnit – традиция и модерност

 

Едно от особено ангажиращите задължения през есента и зимата е грижата за отоплението в недвижими имоти, които не са оборудвани с централна отоплителна система. Решението за този и много други проблеми са камините на пелети Burnit.

 

Марката Burnit съчетава красотата на традиционната камина със съоръженията на съвременните отоплителни уреди. Безспорно една от най-важните характеристики на камините на пелети е тяхната естетика. Предлагат се различни видове по отношение на мощност, размери, цвят и външен вид. Пелетите имат много предимства, сред които: малък обем, бързо запалване, екологично чист продукт, висока ефективност и ниска цена, малко количество влага, както и малко количество пепел.

 

Пелетните камини се открояват с повече предимства, отколкото недостатъци. Те все повече се препоръчват от специалисти заради ползите, които предоставят. Освен това камините на пелети не само са удобни, но и имат и забележителна интериорна функция.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани